HD-mobilkamera a Panasonictól: filmezéshez, fotózáshoz, azonnali feltöltéshez

forrás Prim Online, 2010. július 31. 18:34

A HM-TA1 olyan új generációs HD-mobilkamera, amely kivételesen kompakt mérettel és rendkívüli mobilitással rendelkezik. Mivel a tenyérben kényelmesen elfér, akár zsebbe vagy kistáskába is csúsztatható, ugyanakkor mind Full HD videofelvételt, mind a kiváló minőségű fotókészítést lehetővé tesz - bárhol és bármikor.

Egyszerű formatervezésének és működtetésének köszönhetően bárki számára már az első alkalommal könnyen használható. Minden gombja az intuitív kezelést tartja szem előtt, beépített, szoftverrel ellátott USB-terminálja pedig egyszerű számítógépes csatlakozást, szerkesztést, és YouTube- vagy Facebook-feltöltést biztosít. Felvételkészítéshez a TA1 MPEG-4-es AVC-fájlformátumot használ (MP4), felkínálva annak széles körű kompatibilitását, valamint támogatja az Apple iFrame videoformátumát, amely gyors és kényelmes áttöltést és szerkesztést biztosít az iMovie szoftverrel készített felvételek számára.

A TA1 a Skype IP-telefon szolgáltatásával is használható. Ehhez csak csatlakoztatni kell a készüléket a számítógéphez, s az ily módon webkamerává alakult optikán keresztül ingyenes Skype-videohívások bonyolíthatók a távolban élő családtagokkal vagy barátokkal.

Kulcsszavak: Panasonic kamera

Digicam ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Négymillió kép elemzése alapján készített átfogó tanulmányt a Huawei

A mobilfotózás trendjeit vizsgáló tanulmányt mutatott be a Huawei a barcelonai Mobil Világkongresszuson. A mintegy 4 millió* okostelefonnal készített fotó, illetve videó szoftveres és szakértői elemzése alapján összeállított „HUAWEI XMAGE Trend Report 2023”** a modern képalkotás sajátosságait igyekszik feltárni. 

2023. március 5. 15:13

Rekorddöntést örökített meg a HONOR Magic5 Pro

A HONOR az MWC 2023-on jelentette be, hogy a Guinness Rekordok Könyvét jegyző Guinness World Records-cal együttműködve örökített meg egy világrekord-kísérletet. A HONOR Magic5 széria megjelenése alkalmából a két cég együtt kereste fel Piotr Grabowski lengyel kosárlabdázót, aki kétszeres FIBA 3x3-as világbajnok és profi zsákoló. A kihívás: rekordot dönteni a világ legmagasabb, ugrás közbeni, lábak között kivitelezett kosárlabdazsákolásának kategóriájában.

2023. március 3. 19:37

A Varázslatos Magyarország átadja 2022-es természetfotó pályázatának nagydíját

Nívós helyszínen kerül átadásra a Varázslatos Magyarország által és az Agrárminisztérium ajánlásával megalapított díj: A magyar természetfotó nagydíját április 4-én adják át a Magyar Nemzeti Múzeumban. A Múzeum dísztermében megrendezésre kerülő ünnepélyes díjátadó egyben kiállításmegnyitó is lesz, a Múzeumban elsőként mutatják be idén a VM 2022-es pályázati évadának legszebb képeiből összeállított tárlatot.

2023. március 2. 21:16

Fotózási és videózási tippek a HONOR-tól a téli szezonhoz

A hideg téli hónapokban is számtalan lehetőség nyílik kiváló minőségű fényképek és videók készítésére. Az okostelefonok fejlődésének köszönhetően már nem csak a profi fényképezőgépekkel lehet lélegzetelállító felvételeket készíteni, hanem zsebünkben elférő készülékeinkkel is – akár otthon vagyunk, akár elutazunk sportolni valahova. 

2023. január 26. 12:39

Ezek a 2022-es év legjobb Huawei mobilos képei

Kihirdették a Huawei nemzetközi mobilfotós pályázata, a HUAWEI NEXT IMAGE Awards 2022 győzteseit. A beérkezett alkotásokat neves fotósokból, művészekből és további szakemberekből álló zsűri bírálta el; összesen 54 pályaművet díjaztak. Varázslatos tűzijáték, természetesen bájos portréfotó és ősi erőt sugárzó ménes nyerte el a verseny három fődíját, és az azzal járó egyenként 10 ezer amerikai dolláros pénzjutalmat.

2023. január 17. 16:14

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08

DEUTSCHE TELEKOM innovációk az idei Mobil Világkiállításon

2023. február 28. 12:48