HD-mobilkamera a Panasonictól: filmezéshez, fotózáshoz, azonnali feltöltéshez

forrás Prim Online, 2010. július 31. 18:34

A HM-TA1 olyan új generációs HD-mobilkamera, amely kivételesen kompakt mérettel és rendkívüli mobilitással rendelkezik. Mivel a tenyérben kényelmesen elfér, akár zsebbe vagy kistáskába is csúsztatható, ugyanakkor mind Full HD videofelvételt, mind a kiváló minőségű fotókészítést lehetővé tesz - bárhol és bármikor.

Egyszerű formatervezésének és működtetésének köszönhetően bárki számára már az első alkalommal könnyen használható. Minden gombja az intuitív kezelést tartja szem előtt, beépített, szoftverrel ellátott USB-terminálja pedig egyszerű számítógépes csatlakozást, szerkesztést, és YouTube- vagy Facebook-feltöltést biztosít. Felvételkészítéshez a TA1 MPEG-4-es AVC-fájlformátumot használ (MP4), felkínálva annak széles körű kompatibilitását, valamint támogatja az Apple iFrame videoformátumát, amely gyors és kényelmes áttöltést és szerkesztést biztosít az iMovie szoftverrel készített felvételek számára.

A TA1 a Skype IP-telefon szolgáltatásával is használható. Ehhez csak csatlakoztatni kell a készüléket a számítógéphez, s az ily módon webkamerává alakult optikán keresztül ingyenes Skype-videohívások bonyolíthatók a távolban élő családtagokkal vagy barátokkal.

Kulcsszavak: Panasonic kamera

Digicam ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Nikon kiadja az első tükör nélküli DX formátumú fix objektívet

A Nikon ma bővíti a NIKKOR Z DX objektívek kínálatát az első DX formátumú fix objektívvel. A NIKKOR Z DX 24mm f/1.7 objektív nagy fényerejű, éles, és közeli felvételekhez is kiváló, valamint gyenge fényben is remekül teljesít. A kompakt és sokoldalú objektív tökéletes fix objektív élénk mindennapi fényképekhez.

2023. május 31. 18:31

A Sony bejelentette legújabb ultraszéles látószögű zoomos vlogkameráját

A Sony bemutatja a ZV vlogkamera sorozatának második generációs kameráját, a ZV-1 II-t, amely rendkívül népszerű, piacvezető funkciókat tartalmaz. A ZV-1-nél szélesebb látószöggel a ZV-1 II segít a vloggereknek, hogy kiemelkedően fotogén képminőséggel még magával ragadóbb történeteket mesélhessenek.

2023. május 25. 15:42

A Nikon kiadja az agilis z 8 fényképezőgépet

A Nikon a nagy teljesítményű és agilis Z 8 fényképezőgéppel bővíti a professzionális Z sorozatú, tükör nélküli fényképezőgépei kínálatát. A Z 9 számos funkciója mellett könnyű vázzal rendelkező, vadonatúj Z 8 elképesztő rugalmasságot biztosít a videókkal és állóképekkel is dolgozó hibrid alkotók számára, amellyel életre kelthetik elképzeléseiket.

2023. május 11. 11:23

Szépirodalmi és fotós pályázatot hirdettek

Titkot rejt az erdő címmel hirdet országos vers- próza- és meseíró pályázatot a Debreceni Nagyerdőért Természetvédelmi és Kulturális Egyesület. Nyolcadik alkalommal rendezi meg az egyesület a különleges versenyt. A természetvédelmi-irodalmi pályázattal a 6-19 éves kategóriát célozzák meg. Idei újítás, hogy fotós kategóriába is külön címen jelentkezhetnek a gyerekek. A rendezvény fővédnöke Halász Judit, Kossuth- és Jászai díjas színművész, aki ötödik éve támogatja a rendezvényt.

2023. május 10. 14:17

A Sony új firmware-frissítést jelentett be az FX3 és FX30 kamerákhoz

A Sony új firmware-frissítéseket jelentett be az FX3 full-frame és az FX30 Super 35 digitális mozikamerákhoz, amelyek a filmes történetmesélés funkcióinak bővítésével és a filmalkotók szorosabb kapcsolatával jár. 

2023. április 20. 17:40

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39