T-Mobile: Biztosítás mobilra

Mészáros Péter, 2010. augusztus 10. 16:41

Lopás, rongálás és véletlenszerű károsodás esetén is segíthet a T-Mobile-nál elérhető új, a hazai mobilpiacon egyedülálló készülékbiztosítás szolgáltatás.

A mobiltelefon ma már nélkülözhetetlen, és az okostelefonok iránti növekvő igénynek köszönhetően egyre többen választanak értékesebb készüléket. Tekintettel arra, hogy a mobilunk állandóan velünk van, sokféle veszélynek is ki van téve. Az újonnan vásárolt készülék elvesztése vagy súlyos sérülése esetén az akár néhány hónapja vásárolt készüléket pótolni kell, ami váratlan kiadást jelenthet. Ilyen helyzetekben komoly segítség a T-Mobile és az ACE European Group közös, T-Mobile előfizetők számára elérhető készülékbiztosítása, amely az újonnan vásárolt mobiltelefonokra igényelhető.

A hazai mobilpiacon egyedülálló új szolgáltatás keretében két különböző, kedvező havi díjú csomag közül lehet választani. A kisebb, 490 Ft-os havi díjjal elérhető csomag véletlenszerű károsodások, pl. elemi kár, leejtés, törés, vízbeejtés és harmadik személy általi rongálás esetén nyújt biztonságot. A nagyobb, havi 790 Ft-ért igénybe vehető csomag ezen felül lopás, így többek között rablás és betöréses lopás esetén is megoldást nyújthat a szerződésben foglalt feltételekkel. A T-Mobile 18. életévét betöltött havidíjas előfizetője a szolgáltató üzleteiben vásárolt készülékekre a vásárlás időpontjában vagy az attól számított 60 napon belül, a telefon és a vásárlást igazoló számla bemutatásával köthet készülékbiztosítási szerződést.

Amennyiben a biztosítási szerződésben érintett készülékkel a választott konstrukcióba tartozó káresemény történik, a szerződésben foglalt feltételek teljesülése esetén a sérült készüléket a T-Mobile megjavítja. A nem javítható vagy ellopott készüléket a T-Mobile típusazonos készülékre cseréli. Előfordulhat azonban, hogy a cserélendő készülék már nem kapható a T-Mobile-nál, ilyen esetben az ügyfél más típusú készüléket választhat a károsodott készülék aktuális kedvezményes listaárának legfeljebb 110%-áig terjedő értékben. Káreseménykor csomagtól függően önrész befizetésére is szükség van. Ennek összege a kisebb csomag esetén 4500, a nagyobb csomagban 6000 Ft, mely összegekből  a T-Mobile arany kiemeltségi szintű ügyfelei 10%, platina kiemeltségi szintű ügyfelei 20% kedvezményt kapnak. A biztosítás egyik esetben sem terjed ki a készülékben vagy annak SIM kártyáján tárolt adatok helyreállítására. A készülékbiztosítás szolgáltatásra a T-Pont üzletekben és a T-Mobile Partner üzletekben lehet előfizetni, és a készülékbiztosítás teljes körű részletes feltételei a www.t-mobile.hu honlapon tekinthetők meg.
 

Telekom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Tippek a lombhullató szezon fotózásához és videózásához

Vége a nyaralásnak, hűl az idő, és fokozatosan veszi fel a természet is őszi színeit. Az új évszak remek lehetőségeket biztosít arra, hogy kiránduljunk vagy utazzunk, ott pedig egyedi felvételeket készíthessünk. Akár bakancsot húzunk, akár autóba ülünk, akár csak az otthon melegéből szemlélünk, okostelefonunkkal príma fotókat és videókat alkothatunk.

2022. szeptember 30. 18:47

Vadonatúj kameratechnológiával jön a Mate 50 Pro

Bemutatta Magyarországon új zászlóshajó okostelefonját a Huawei. A HUAWEI Mate 50 Pro-t vadonatúj kameratechnológiával szerelték fel, amely a világon elsőként tíz fokozatú, változtatható rekeszértékű kamerával rendelkezik

2022. szeptember 30. 13:59

A Telekom bemutatja saját márkás okostelefonjait

A Google-lal közösen fejlesztett készülékek nem csak nagy felbontású kamerájukkal, premium dizájnjukkal, vagy hosszú üzemidejükkel hódíthatják meg a mobilpiacot, hanem az árukkal is. A T Phone 5G-vel és a T Phone Pro 5G-vel már sokkal több mindenki számára válhat kézzelfoghatóvá és elérhetővé az 5G-s felhasználói élmény*.

2022. szeptember 30. 12:40

Magyarországra is megérkezett a HUAWEI nova 10 okostelefon

Új készülékkel bővült a HUAWEI nova sorozat: a nova 10 okostelefon úttörő, 60 MP felbontású előlapi kamerával, valamint fotós- és videós funkciók széles választékával új szintre emeli a szelfizést és a vlogolást. A készülék a 66W-os HUAWEI SuperCharge gyorstöltéssel akár már 35 perc alatt teljesen feltölthető.

2022. szeptember 30. 11:21

Redmi A1: az eddigi legmegfizethetőbb Redmi

A Xiaomi bejelentette, hogy megkezdi a Redmi A1 sorozat értékesítését. Az új, belépő szintű Redmi termékcsaládot elegáns design és sokrétű funkcionalitás jellemzi, kiváló felhasználói élményt biztosítva már a 50.000 forint alatti árkategóriában is. 

2022. szeptember 28. 20:03

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Jól szerepeltek a magyar diákok a juniorok informatikai diákolimpiáján

2022. szeptember 26. 18:20

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2022. szeptember 21. 13:46

Hatalmas siker a tudományos Európa Bajnokságon

2022. szeptember 19. 18:00

’Az Év Honlapja’ pályázat 21. alkalommal keresi a legjobb honlapokat, applikációkat és digitális megoldásokat

2022. szeptember 7. 11:38