Öt új ingyenes stratégiai játék az iWiw-en

forrás Prim Online, 2010. augusztus 11. 16:35

Gladiátor, kalóz vagy akár világuralomért küzdő űrhajós bőrébe bújhatnak mostantól az iWiW-felhasználók, hiszen július végétől öt új ingyenes stratégiai játék érhető el a közösségi portálon. Az alkalmazásokat a világszerte ismert játékfejlesztő, a Bigpoint GmbH jegyzi.

A felhasználók már három kattintás után játszhatnak az ingyenes játékokkal az iWiW-en. Az alkalmazások felvételével ráadásul egy 100 milliós közösséghez is csatlakoznak, hiszen a fejlesztő az a Bigpoint GmbH, amely világviszonylatban a legnagyobb böngészőalapú játékportállal rendelkezik. Alkalmazásai jelenleg közel harminc  nyelven, százhúsz országban érhetők el.

Az új játékok közül a legnépszerűbb a Farmerama, ahol animált állat- és növényvilág, összetett kereskedelmi rendszer, friss gazdahírek és mókás figurák várják a játékosokat, akik izgalmasabbá téve a játékot csínytevésekkel meg is nehezíthetik gazdálkodó ellenfeleik, ismerőseik életét.
Azoknak, akik harcosabb kihívásokra vágynak, a többi alkalmazás lehet ideális választás. A War of Titans játékban gladiátorok vagy amazonok bőrébe bújva, saját képességeik fejlesztésével hódíthatnak provinciákat és városokat, vagy ismerőseikkel klánokba verődve felépíthetik saját arénáikat; míg a Seafight alkalmazásban kalózként kell helytállniuk a vállalkozó szellemű iWiW-eseknek. Akiket vonz a sci-fi világa, a DarkOrbit alkalmazást vegyék fel az iWiW Alkalmazások menüpont alól, ahol három cég egyikeként kell vetélkedni a végső uralomért; míg a Deepolis játékosai tengeralattjárók parancsnokaiként küzdenek a túlélésért. A felhasználók mindezt végig az iWiW portálon maradva tehetik meg.

Az iWiW tervezi, hogy a jövőben több új közösségi játékot is bevezet a portálon.
 

Kulcsszavak: onlineszolg játék iWiW

Fogyasztói elektronika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Már az EKG-t is figyeli a Huawei WATCH GT 3 Pro okosóra

A HUAWEI WATCH GT 3 Pro EKG alkalmazása megkapta az Európai Unió CE tanúsítványát, amely jelzi, hogy az applikáció megfelel a vonatkozó uniós szintű biztonsági, egészségügyi és környezetvédelmi előírásoknak. Mostantól a WATCH GT 3 Pro európai és magyarországi felhasználói az EKG-funkcióval elektrokardiogram mérést is végezhetnek, így kényelmesen nyomon követhetik szívritmusukat, ami hozzájárulhat a szívükkel kapcsolatos esetleges egészségügyi kockázatok proaktív kezelésében. Mindazok, akik már rendelkeznek HUAWEI WATCH GT 3 Pro modellel itthon, az EKG funkciót a Huawei Egészség applikációban történő szoftverfrissítéssel érhetik el. 

2022. szeptember 28. 16:55

Forradalmi áttörést ért el az ElevenEs akkumulátorcella fejlesztésben

Európa első és legnagyobb, teljes mértékben piaci felhasználásra alkalmas LFP (lítium-vasfoszfát) akkumulátorcelláját az ElevenEs alkotta meg, az akkumulátorcellák fejlesztésének úttörőjeként. A legelső darabok 2023 első negyedévében jutnak majd el az ügyfelekhez tesztelés céljából. A vállalat bejelentette, hogy az EDGE névre keresztelt akkumulátorcelláját az EIT InnoEnergy éves rendezvényén, a The Business Booster keretein belül fogja bemutatni, amelyet idén szeptember 28-án, illetve 29-én Lisszabonban rendeznek meg.

2022. szeptember 27. 19:31

Szimulátorból előzgethetők az igazi pályán köröző valódi autók

Kísérleti eszközök bevetésével hasznosulnak az 5G hálózat képességei a Digital Twin projektben. A nagy pontosságú helymeghatározásnak és gyors adattovábbításnak köszönhetően a versenypályán száguldó autók küzdelmébe online módon lehet bekapcsolódni. A fejlesztési munka egyik lehetséges eredményeként a jövőben akár egy Forma–1-es futam résztvevőivel is összemérhetik képességeiket az interneten keresztül a kanapépilóták. 

2022. szeptember 25. 13:31

5G távvezérlésre átalakított versenyautót tesztelt a Vodafone

Az IoT alapú megoldások az 5G magánhálózat segítségével új távlatokat nyitnak a mobilitásban és az autóipar teljes értékláncában. Ennek kiváló példája a BME Formula Racing Team és a Vodafone legújabb fejlesztése, egy  távvezérlésre is átalakítható elektromos versenyautó, amelyet a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatói terveztek és építettek meg a Formula Student mozgalom keretén belül. A szeptember 17-i teszten a távirányítással vezérelt autó az 5G gyorsaságát, pontosságát és minimális késleltetését is bizonyította.

2022. szeptember 21. 14:59

Bemutatkoznak a Logitech új webkamerái és fülhallgatói

Bemutatkozott a Logitech két új termékcsaládja: a Brio 500 sorozat webkameráit és a Zone Vibe sorozat fejhallgatóit a hibrid munkavállalók változó igényeinek kielégítésére tervezték. 

2022. szeptember 20. 11:24

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Jól szerepeltek a magyar diákok a juniorok informatikai diákolimpiáján

2022. szeptember 26. 18:20

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2022. szeptember 21. 13:46

Hatalmas siker a tudományos Európa Bajnokságon

2022. szeptember 19. 18:00

’Az Év Honlapja’ pályázat 21. alkalommal keresi a legjobb honlapokat, applikációkat és digitális megoldásokat

2022. szeptember 7. 11:38