A Sony öt díjat hozott el a 2010-2011 EISA Awards-ról

Kiss Ádám Zoltán, 2010. augusztus 17. 18:30

A Sony technológiai újításait ismét elismerésekkel jutalmazta a „European Imaging and Sound Association (EISA)”. Idén az EISA zsűrije öt díjat adott a Sonynak, a 3D tv, a digitális képalkotás illetve az autóhifi/autós szórakoztatás témakörében.

A 3D innováció az EISA zsűrijére nagy hatást tettek a cég bizonyos termékei, a vállalat összesen öt ‘Best Product’ díjat kapott: a BRAVIA HX900, a NEX-5, a Cyber-shot HX5, a Handycam AX2000E és az Xplod XAV-70BT modellekre. A cég fényképezéssel kapcsolatos termékei mellett a Sony 3D világban tett fejlesztései mellett az autóhifi, digitális képalkotás modelljei is rangos elismerésben részesültek. Az olyan termékek, mint a BRAVIA KDL-52HX900 3D tv szép példája a Sony innovációs tevékenységének, amikoris egy magas szintű technológia a mindennapos szórakoztatás részévé válik. Az EISA díjak 2010-2011 a következő osztályok szerint kerültek kiosztásra: legjobb európai 3D-LCD tv: BRAVIA KDL-52HX900, mikrorendszerű fényképezőgép: Alpha NEX-5,  kompakt fényképezőgép: Cyber-shot DSC-HX5V,  felsőkategóriás kamera: Handycam HDR-AX2000E, és autós audió/videó vezérlő: Xplod XAV-70BT.

Mint ismeretes, az EISA a legnagyobb multimédiás kiadói szervezet Európában, amely közel 50, az audió, videó, fotó és mobil-elektronika területéről származó magazin képviselőiből áll, 20 európai országból. Idén a díjakat odaítélő zsűri vezető újságírókból illetve független technikai szakértőkből állt. A 2010-2011 EISA Awards díjátadó gála Berlinben, szeptember 3-án kerül megrendezésre.


 

Kulcsszavak: kamkorder EISA TV kamera Sony

Fogyasztói elektronika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Így nézd a tévét, és a rezsiszámlán is spórolhatsz

Az elmúlt évtizedekben az otthoni szórakozás egyik fő eszköze lett a televízió, ami a mai napig szinte minden háztartásban megtalálható. Friss adatok szerint a magyar lakosság napi közel 5 órán át használja a tévéképernyőt*, ami az otthon összenergia-fogyasztására is hatással van. A közelgő Föld Órája kezdeményezés éppen az ökológiai lábnyomunk csökkentésére – tehát részben a villanyáram-fogyasztásunk mérséklésére – igyekszik felhívni a figyelmet. Az LG szakértői ennek alkalmából összegyűjtöttek pár tippet, melyekkel gazdaságosabbá tehetjük a televíziónk használatát.

2023. március 25. 17:02

Kis és közepes méretű épületek intelligensebb és egyszerűbb kezelése

A most bejelentett Connect Box nyílt és könnyen kezelhető IoT-megoldást ad kis- és középméretű épületek felügyeletéhez. A teljesítmény felhasználóbarát monitorozásával és optimalizálásával lehetővé teszi az energiahatékonyság akár 30 százalékos növelését, valamint a beltéri levegőminőség jelentős javítását olyan létesítményekben, mint az iskolák, kiskereskedelmi üzletek, lakások és kis irodák.

2023. március 24. 19:28

Új csúcskategóriás okoseszközöket mutat be a Huawei Európában

Számos új csúcskategóriás terméket mutatott be a Huawei március 23-án Kínában. Az innovatív eszközök között szerepel a HUAWEI P60 Pro és a HUAWEI Mate X3 zászlóshajó okostelefon, a HUAWEI MateBook X Pro notebook, a HUAWEI WATCH Ultimate okosóra és a HUAWEI FreeBuds 5 vezeték nélküli fülhallgató. Az új termékek hamarosan Európában is elérhetőek lesznek, a bemutatót május 9-én, Münchenben tartja a gyártó.

2023. március 23. 16:33

A magyarok tartalomfogyasztási szokásait vizsgálta a Samsung

Az internetes tartalmakat többnyire egyedül, a sorozatokat már társaságban szeretjük nézni, és az evéshez is szívesen kapcsoljuk be a tévét – derül ki a Samsung reprezentatív felméréséből*. A magyarok tartalomfogyasztási szokásait vizsgáló kutatás arra is rámutat, hogy sokan osztják meg a figyelmüket: egyszerre több mozgóképes tartalmat néznek, vagy éppen a tévézés mellett párhuzamosan más társasági vagy önálló tevékenységet végeznek.

2023. március 21. 11:23

Már megvásárolhatók a Sony 2023-as tévéi

A Sony Europe B. V. bejelentette, hogy a BRAVIA X80L az első olyan új Sony tévékészülék, amely 2023-ban kiskereskedelmi forgalomban megvásárolható. Ezek a 4K HDR tévék hat különböző méretben készülnek, hogy a legkülönbözőbb enteriőrökhöz illeszkedjenek, és bevezessék az embereket a blockbuster filmek és izgalmas játékok izgalmas világába.

2023. március 18. 09:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08