Minőségi papírképek a SELPHY CP800 fotónyomtatóval

Kiss Ádám Zoltán, 2010. augusztus 20. 10:50

Az új Canon SELPHY CP800 modell számos újdonságot és kreatív funkciót kínál, és fotólabor minőségben teszi lehetővé a gyors és egyszerű, otthoni fotónyomtatást. Az új modell vékonyabb házban érkezik.

A fekete és fehér színben kapható SELPHY CP800 jó választás lehet azoknak, akik kényelmesen, egy gombnyomással használható nyomtatót keresnek, olyan kisvállalkozásoknak is megoldást jelenthet, melyek helyszíni igazolványkép-nyomtatást, vagy azonnali fényképnyomtatási szolgáltatásokat igényelnek. A nagyméretű gombok mellett az egyszerű felhasználói felület, és a dönthető, 6,2 cm (2,5”) színes LCD kijelző segíti a nyomtatást. A fényképek gyorsan és egyszerűen kiválaszthatók, és körülbelül 47 másodperc alatt, fotólabor minőségben kinyomtathatók. A fényképek számos különböző kompatibilis memóriakártyáról, vagy bármilyen PictBridge-kompatibilis eszközről, például fényképezőgépről vagy videokameráról közvetlenül kinyomtathatók. A SELPHY CP800 segítségével a felhasználók USB flashmemóriáról, illetve mobiltelefonokról is azonnal nyomtathatnak, akár számítógép használata nélkül, automatikus képoptimalizálási funkcióval rendelkezik, mely elemzi a képeken az arcokat, a kontrasztot és a fényerő szintjeit, majd végrehajtja a megfelelő korrekciót. A választható bőrkisimító effektus kiegyenlíti a bőrhibákat, hogy előnyösebbé tegye a portrékat, a kézi fényerőállítás segítségével pedig a felhasználók elvégezhetik a fényképek finomhangolását.

A festékszublimációs technológiának köszönhetően a SELPHY CP800 sima, fényes képeket nyomtat, így a fényképek megjelenése és minősége olyan, mintha hagyományos fotólaborban készültek volna. A képek a nyomtatást követően azonnal szárazak és megfoghatóak. Egy speciális külső bevonat védelmet nyújt a kiömlő vagy fröccsenő folyadékok ellen, így ha albumban tárolják őket, a fényképek akár 100 éven át is megőrzik élénk, és gazdag színüket. A SELPHY CP800 többféle különböző méretű papírra képes fényképeket nyomtatni, többek között képeslap-, L-méret és hitelkártya méretekben. A modell emellett számos képelrendezési beállítást is tartalmaz. Az igazolványkép-elrendezéssel az eszköz, az általa felismert, igazolványkép-méretű képeket egyetlen papírlapra nyomtatja. A véletlenszerű elrendezési lehetőség albumba rendez több képet, a MyColors funkció az Élénk, Semleges, Szépia, Pozitív film és Fekete-fehér beállításokkal bír. A modellt számítógépre csatlakoztatva, a felhasználók a SELPHY Photo Print szoftvert telepítésével ,akár hangirányítással is, kereteket, szövegbuborékokat és rajzokat adhatnak hozzá a képekhez. A SELPHY CP800 az opcionális akkumulátorcsomaggal hordozható nyomtatóvá alakítható, így az is nyomtathat, aki épp úton van. A nyomtató szükség esetén biztonsági kábellel könnyen lezárható.

A SELPHY CP800 legfontosabb jellemzői

·    Stílusos, ultrakompakt fényképnyomtató
·    6,2 cm (2,5") dönthető LCD kijelző
·    Kevesebb mint 1 perc alatt nyomtat
·    Különböző nyomtatási méretek
·    Automatikus vörösszem-eltávolító funkció
·    Nyomtatás memóriakártyáról, fényképezőgépről és USB-meghajtóról
·    100 évig tartós nyomatok
·    Igazolványkép-elrendezés
·    Opcionálisan csatlakoztatható akkumulátor
·    Szoftver hangirányítással

IT ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A BlueVoyant kutatása azonosítja a legújabb kibertámadási technikákat és védekezési módszereket

BlueVoyant kiberbiztonsági vállalat közzétette "Emerging External Cyber Defense Trends" című kutatásának megállapításait. A legújabb jelentés rávilágít a szervezetekre veszélyt jelentő, a hagyományos informatika peremterületein kívülről érkező kockázatokra és azok elhárításának módszereire. A dinamikus adathalászat, a smishing azaz SMS adathalászat, a DNS-infrastruktúrával való visszaélés, az új sebezhetőségek gyorsabb kihasználása és az egyre növekvő számú pénzügyi csalások jelentik a legújabb trendeket.

2023. március 21. 15:40

Nagy teljesítményű memória munkaállomásokhoz és felső kategóriás asztali számítógépekhez

A memóriatermékek és technológiai megoldások terén globális piacvezető Kingston Technology Company, Inc. nagy teljesítményű memóriatermékeket gyártó részlege, a Kingston FURY a Kingston FURY Renegade Pro DDR5 RDIMM memóriával bővítette DDR5 memóriacsaládját. Az új, túlhúzható szerverosztályú memóriamodult a következő generációs munkaállomások és felső kategóriás asztali gépek számítástechnikai igényeinek kielégítésére tervezték.

2023. március 20. 21:23

Már a hazai gamerek is lecsaphatnak az LG 240 Hz-es képfrissítésre képes OLED monitorjaira

Már Magyarországon is elérhetőek az LG legújabb top kategóriás gaming OLED monitorjai. A 45 colos képátlójú 45GR95QE-B és a 27 colos 27GR95QE-B UltraGear OLED kijelzők az élénk színek és a mélyfekete árnyalatok megjelenítése mellett maximálisan gördülékeny játékmenetet garantálnak: másodpercenként akár 240 képkocka megjelenítésére képesek, mindezt ultraalacsony válaszidő mellett. A 45 colos modell hajlított képernyője extra nagy görbületű, így a teljes képernyőfelületen tisztán, torzulás nélkül láthatóvá válik minden részlet, ezzel kielégítve a haladó és profi játékosok minden igényét.

2023. március 20. 17:10

Bemutatkozott a Microsoft 365 Copilot

A Microsoft a mesterséges intelligencia felhasználását új szintre emelte azzal, hogy március 16-án bejelentette a Microsoft 365 Copilotot, ami az Office-alkalmazásokba építve töredékére csökkenti le a napi, klasszikus értelemben vett irodai munkát. 

2023. március 19. 13:54

Ki nyeri meg a Google és Microsoft párviadalát?

Az elmúlt hónapokban a világ két legnagyobb technológiai vállalata közötti kiélezett versenytől hangos a világsajtó. A legtöbb elemzés arról számol be, hogy a Microsoft a ChatGPT (OpenAI) fejlesztésével és piaci bevezetésével jelentősen elhúzhat a Google előtt, eldöntve ezzel a már több évtizede tartó „állóháborút”. 

2023. március 17. 12:43

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08

DEUTSCHE TELEKOM innovációk az idei Mobil Világkiállításon

2023. február 28. 12:48