Új PIXMA nyomtatók és CanoScan szkennerek

Kiss Ádám Zoltán, 2010. augusztus 21. 07:50

A kezdőktől a haladó felhasználókig pozícionált Canon modelleket modern forma, praktikus szolgáltatások, valamint egyszerű használatot biztosító szoftverek jellemzik.

PIXMA MP495 és PIXMA MP280 - Az egyszerűen használható multifunkciós nyomtatók ötvözik a képminőségét a fejlett PIXMA szolgáltatásokkal és piacvezető ár-érték aránnyal. Megoldást nyújtanak az első  ilyen típusú készüléküket vásárlók, a diákok és a családok számára. Mindkét modell tartalmazza a Canon új Full HD videonyomtatási funkciót, valamint az Easy-PhotoPrint EX szoftvernek köszönhetően képes közvetlenül elérni és kinyomtatni a népszerű Flickr fotómegosztó oldalon található képeket is.

PIXMA MG5250 és PIXMA MG5150
- Az új multifunkciós fotónyomtatók a minőségi, és egyszerű nyomtatást kedvelő felhasználóknak készültek. Az új, különleges forma mellett az új modellek számos szoftverrel és szolgáltatással – többek között HD videonyomtatás funkcióval és CREATIVE PREMIUM PARK szolgáltatással – egészültek ki. A PIXMA MG5250 készülék Wi-Fi hálózatokhoz is csatlakoztatható.

PIXMA iP4850 - Az új Canon fénykép- és dokumentumnyomtatóban a forma teljesítménnyel és fejlett szoftverekkel párosul, így a felhasználók pillanatok alatt készíthetik el a nyomatokat. A PIXMA iP4850 a Canon egyedülálló, Full HD videonyomtatási funkcióval is rendelkezik, mely a korábban rögzített videókból lehetővé teszi a csúcsminőségű képek nyomtatását.

PIXMA MG8150 és a PIXMA MG6150 - Az két új, multifunkciós PIXMA csúcsmodell előrelépést jelent a formatervezés, és a felhasználói felület terén egyaránt. A csillogó külsővel és jó megjelenéssel a modellek minden környezetbe illeszkednek, a praktikus és izgalmas új funkciók - például az intelligens érintésérzékelő rendszer - pedig könnyű kezelhetőséget és nyomtatási minőséget biztosítanak.

CanoScan LiDE 210 és CanoScan LiDE 110 - A két új Canon szkenner nagyobb sebességgel, és jó minőségben olvassa be a fotókat és a dokumentumokat. Utrakompakt méretüknek és felszereltségüknek – többek között az új automatikus beolvasó (Auto Scan) gombnak és a fejlett szoftver megoldásoknak – köszönhetően az új modellek elérhető áron nyújtanak minőséget és funkcionalitást.
 

IT ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Éles részletek és tiszta, gyors tempójú mozgás az AGON by AOC új gaming monitorával

Az AGON by AOC – a világ vezető gamer monitor* és IT-kiegészítő márkája büszkén mutatja be a kompakt Q24G2A/BK modellt az AOC GAMING termékpalettájáról. Ez a gaming monitor egy 23,8″-es (60,4 cm) IPS panellel rendelkezik, amely figyelemre méltó QHD felbontást (2560x1440) biztosít 165 Hz frissítési rátával és 1 ms MPRT válaszidővel. Az 1000:1 kontrasztarányt és 108,7% -os sRGB színskála-lefedettséget kínáló AOC GAMING Q24G2A/BK lenyűgöző látványt és reszponzív teljesítményt nyújt helytakarékos formában.

2023. május 28. 13:32

Ötéves digitális átalakítási program elindításáról állapodott meg a Diageo az SAP-val és az IBM-mel

Informatikai környezetének teljes korszerűsítésére indított programot a világhírű italmárkák gyártásáról és forgalmazásáról ismert Diageo. A többek közt a Guinness, a Smirnoff és a Johnnie Walker márkákat birtokló Diageo a folyamatainak újratervezését és fejlesztését célozza meg, mind a 180 országra kiterjedően, ahol a vállalat működik. A vállalat eddigi legnagyobb és legátfogóbb stratégiai projektjének kivitelezésére az SAP és az IBM fogtak össze.

2023. május 27. 13:21

Megoldás a nagyméretű, elosztott hálózatokat üzemeltető cégek számára

A biztonságos és felhőalapú hálózati megoldások szállítója, a Zyxel Networks bemutatta új XGS2220 Layer 3 Access Switch sorozatát, amely segít a kis- és középvállalkozásoknak lépést tartani a hálózatukkal szemben támasztott növekvő igényekkel és elvárásokkal.

2023. május 25. 20:35

A Genesis tarolt a lengyel IT Hardware magazin által rendezett népszerűségi versenyen

A Genesisnek nagy sikere volt a lengyel IT Hardware magazin által szervezett, és a gamerek körében is elimert közönségszavazáson. A Genesis márkát a legjobb gamer brandnek választották meg, több más jelentős elismeréssel együtt.

2023. május 25. 11:21

A Fujitsu 13. generációs Intel processzorral ellátott, új noteszgépekkel lép piacra

A Fujitsu bemutatta a legújabb, 13. generációs Intel processzorok teljesítményét és kényelmét kiaknázó, új noteszgépeit. A modern üzleti felhasználóknak szánt eszközök kategóriavezető mobilitása és nagy teljesítménye fejlett biztonsági funkciókkal párosul. 

2023. május 22. 18:40

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39

Új keresőt fejleszt a Google

2023. április 24. 20:01