Új PIXMA nyomtatók és CanoScan szkennerek

Kiss Ádám Zoltán, 2010. augusztus 21. 07:50

A kezdőktől a haladó felhasználókig pozícionált Canon modelleket modern forma, praktikus szolgáltatások, valamint egyszerű használatot biztosító szoftverek jellemzik.

PIXMA MP495 és PIXMA MP280 - Az egyszerűen használható multifunkciós nyomtatók ötvözik a képminőségét a fejlett PIXMA szolgáltatásokkal és piacvezető ár-érték aránnyal. Megoldást nyújtanak az első  ilyen típusú készüléküket vásárlók, a diákok és a családok számára. Mindkét modell tartalmazza a Canon új Full HD videonyomtatási funkciót, valamint az Easy-PhotoPrint EX szoftvernek köszönhetően képes közvetlenül elérni és kinyomtatni a népszerű Flickr fotómegosztó oldalon található képeket is.

PIXMA MG5250 és PIXMA MG5150
- Az új multifunkciós fotónyomtatók a minőségi, és egyszerű nyomtatást kedvelő felhasználóknak készültek. Az új, különleges forma mellett az új modellek számos szoftverrel és szolgáltatással – többek között HD videonyomtatás funkcióval és CREATIVE PREMIUM PARK szolgáltatással – egészültek ki. A PIXMA MG5250 készülék Wi-Fi hálózatokhoz is csatlakoztatható.

PIXMA iP4850 - Az új Canon fénykép- és dokumentumnyomtatóban a forma teljesítménnyel és fejlett szoftverekkel párosul, így a felhasználók pillanatok alatt készíthetik el a nyomatokat. A PIXMA iP4850 a Canon egyedülálló, Full HD videonyomtatási funkcióval is rendelkezik, mely a korábban rögzített videókból lehetővé teszi a csúcsminőségű képek nyomtatását.

PIXMA MG8150 és a PIXMA MG6150 - Az két új, multifunkciós PIXMA csúcsmodell előrelépést jelent a formatervezés, és a felhasználói felület terén egyaránt. A csillogó külsővel és jó megjelenéssel a modellek minden környezetbe illeszkednek, a praktikus és izgalmas új funkciók - például az intelligens érintésérzékelő rendszer - pedig könnyű kezelhetőséget és nyomtatási minőséget biztosítanak.

CanoScan LiDE 210 és CanoScan LiDE 110 - A két új Canon szkenner nagyobb sebességgel, és jó minőségben olvassa be a fotókat és a dokumentumokat. Utrakompakt méretüknek és felszereltségüknek – többek között az új automatikus beolvasó (Auto Scan) gombnak és a fejlett szoftver megoldásoknak – köszönhetően az új modellek elérhető áron nyújtanak minőséget és funkcionalitást.
 

IT ROVAT TOVÁBBI HÍREI

2021. december legveszélyesebb kártékony programjai

A Check Point Software Technologies Ltd., a világszerte vezető szerepet betöltő cyber-biztonsági megoldásokat szállító vállalat kutatórészlege, a Check Point Research (CPR) kiadta legújabb, 2021 decemberére vonatkozó Global Threat Index elemzését. A hónap során az Apache Log4j sérülékenység végigsöpört az Interneten, miközben a kutatók jelentése alapján a Trickbot továbbra is a leggyakrabban előforduló kártékony program, annak ellenére, hogy némiképp csökkent a jelenléte 4%-ra (a novemberi 5%-hoz képest). A közelmúltban újra felbukkant Emotet mindeközben gyorsan a második helyre ugrott a novemberi hetedikről. A CPR jelentés arról is beszámol, hogy továbbra is az oktatás/kutatás a támadásoknak leginkább kitett terület.

2022. január 25. 15:32

Egyensúly a kényelem és a csatlakoztathatóság között

Az ideális monitornak bármilyen irodában robusztusságot, kényelmet és komfortot kell nyújtania a felhasználónak. A mindennapi munka nehézségeihez tervezett Philips monitors 243S1 minden tulajdonsággal rendelkezik, ötvözi a kényelmes felhasználói élményt, a jó képminőséget, a teljesítményt és a tartósságot.

2022. január 24. 20:05

A Zyxel kibővített Nebula portfóliója már az 5G kapcsolatot is támogatja

A Zyxel Networks bejelentette, hogy Nebula Cloud Networking megoldása mostantól az 5G kapcsolatot is támogatja, biztonsági szolgáltatásait pedig közvetlenül a hozzáférési pontokra is kiterjeszti.

2022. január 20. 09:49

A Xiaomi új globális IoT kiberbiztonsági szabványt tett közzé

Az IoT eszközök használatára vonatkozó új közös, globális szabványra vonatkozó javaslatot tett közzé Xiaomi Cyber Security Baseline for Consumer Internet of Things Device Version 2.0 (Kiberbiztonsági Alapok a Fogyasztói IoT Eszközökhöz 2.0) néven a Xiaomi. Ezzel egyidejűleg a vállalat bejelentette, hogy egy újabb IoT-terméke kapta meg a BSI IoT Kitemark tanúsítványt. Két fontos hír, amely tovább erősíti a Xiaomi IoT ökoszisztéma biztonságos működésébe vetett bizalmat.

2022. január 19. 16:59

Hogyan lehet egy laptop tervezése fenntartható?

A Dell Technologies nem kizárólag új termékek létrehozására törekszik, hanem olyan új technológiákat is kutat, amelyek összetett társadalmi kihívásokra jelenthetnek választ. A vállalat több évtizede törekszik az ökológiai lábnyomának csökkentésére. A Dell Technologies az elmúlt évben bevezette a használt merevlemezekből kinyert alumínium újrahasznosítási folyamatát, a papírkészítési folyamat melléktermékéből készített bioműanyagot, és újrahasznosított szénszál-felhasználását több mint 540 ezer kilogrammra növelte. 

2022. január 19. 15:24

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új elnökséget választott az IAB Hungary

2022. január 21. 16:55

Ez a három újdonság határozza meg az online marketinget 2022-ben

2022. január 18. 15:29

Jön Magyarország legnagyobb e-kereskedelmi konferenciája

2022. január 12. 15:07

Már lehet regisztrálni az NMHH mobilkészülék-csere programjára

2022. január 7. 13:58