Új Epson multifunkciós, vezetéknélküli PX nyomtatósorozat

forrás Prim Online, 2010. augusztus 30. 19:51

Az Epson bemutatta az új PX sorozat modelljeit, a cég zászlóshajójának számító Epson Stylus Photo PX820FWD-t, valaimint az Epson Stylus Photo PX720WD modelleket. Az új készülékek a vezetéknélküli kapcsolhatóságon túl olyan hasznos extra funkciókat is tartalmaznak, mint például a kétoldali nyomtatás, másolás és szkennelés.

Epson Stylus Photo PX820FWD

Az Epson Stylus Photo PX820FWD – rengeteg különleges extrával felszerelt multifunkciós készülék, mint például a legújabb Wi-Fi kapcsolhatóság, az automata dokumentumadagoló és a kétoldalas nyomtatás, a nagyfelbontású nyomtatás, szkennelés és másolás. A nagyfelbontású, fotólabor minőségnél is jobb Epson Claria Photographic Ink tintaptronok minden eddiginél élénkebb és hosszantartóbb színalkotásra és színreprodukcióra képesek. Az „auto-select” funkciónak köszönhetően a fotó- és dokumentum nyomtatás közti váltás is még egyszerűbbé válik, hiszen a PX820FWD automatikusan a nyomtatáshoz leginkább megfelelő (fotó vagy sima) lapot választja ki. Az új modell modern kialakításának köszönhetően könnyedén bármelyik otthon esztétikus tartozékává válhat.

Epson Stylus Photo PX720WD

Az Epson Stylus Photo PX720WD – egy kompakt és stílusos multifunkciós készülék, ami a Wi-Fi és hálózati kapcsolhatóságnak és a megannyi funkciónak köszönhetően prémium minőséget hoz a hétköznapokba. Az új modell hasznos szkennelési, másolási és automata kétoldalas nyomtatási funkciókkal lett ellátva. A nagy 6,3cm-es LCD kijelzőnek, a könnyen kezelhető érintőképernyőnek, valamint az USB kapcsolatnak köszönhetően a PX720WD működtetése egyszerűbb mint valaha, hiszen akár számítógép csatlakoztatása nélkül is közvetlenül feldolgozhatóvá válnak a memóriakártyán, fényképezőgépen tárolt képek, dokumentumok stb. Az így feldolgozott képek akár azonnal, szerkesztett formában nyomtatható vagy erre alkalmas CD-re vagy DVD-re is felvihetők. A készülék Epson Claria Photographic Ink tintapatronokat használ és támogatja a legújabb D-SLR-t valamint más kompakt kamerákat is, így hosszantartó, vízálló, kenődésmentes HD képek nyomtatására is képes.

Az új Epson Stylus Photo PX sorozat
Az új PX sorozat tagjai mind rendelkeznek az alacsony energiafogyasztást igazoló ENERGY STAR minősítéssel. A PX széria színenként cserélhető, Epson Claria Photographic Ink tintapatronokat használ, így elég csak az elhasznált festékpatront cserélni, amivel rengeteg pénz takarítható meg. A készülékekhez többféle kapacitású tintapatron is vásárolható.

A PX820FWD főbb tulajdonságai:


- Kompakt formavezetés, ami illeszkedik a modern otthonok formavilágába
- Nagyfelbontású nyomtatás, szkennelés és másolás
- Könnyű kezelhetőség a 19.8cm-es érintőképernyős kijelzőnek köszönhetően
- Integrált vezetéknélküli és Ethernet hálózati kapcsolat
- Nagysebességű 802.11n vezetéknélküli technológia*
- Automata dokumentumadagoló az egyszerű többoldalas szkenneléshez, faxoláshoz és másoláshoz
- Kényelmes, automata kétoldalas nyomtatás
- Auto-selection, automatikus papírválasztó funkció a megfelelő fotó és dokumentumnyomtatáshoz
- Nyomtatható CD-re és DVD-re történő azonnali nyomtatás
- 98 évig, de bekeretezve akár 200 évig is elálló fényképek **
- 10x15cm-es fotók nyomtatása akár 10 másodperc alatt*
- Akár 40 lap/perces nyomtatás**
- Színenként cserélhető Epson Claria Photographic Ink tintapatronokkal pénzt takaríthat meg, hiszen mindig csak az elhasznált patron cseréje szükséges

Az Epson Stylus Photo PX820FWD ajánlott fogyasztói ára: 70.990Ft

A PX720WD főbb tulajdonságai:

- Integrált vezetéknélküli és Ethernet hálózati kapcsolat
- Nagyfelbontású nyomtatás, szkennelés és másolás
- Könnyű kezelhetőség a 6.3cm-es érintőképernyős kijelzőnek köszönhetően
- Kényelmes, automata kétoldalas nyomtatás
- Kompakt formavezetés, ami illeszkedik a modern otthonok formavilágába
- Auto-selection, automatikus papírválasztó funkció a megfelelő fotó és dokumentumnyomtatáshoz
- 10x15cm-es fotók nyomtatása akár 10 másodperc alatt*
- Nyomtatható CD-re és DVD-re történő azonnali nyomtatás
- Az alacsony fogyasztást igazoló ENERGY STAR®-tanúsítvány
- Memóriakártyáról, USB-ről, PictBridge™ kompatibilis készülékről történő nyomtatás
- 98 évig, de bekeretezve akár 200 évig is elálló fényképek **
- Epson Claria Photographic festékpatron ideális D-SLR és más kompakt készülékekhez
- Az OCR szoftverrel könnyen kezelhetők és szerkeszthetők a bemásolt szövegek dokumentumok
- Színenként cserélhető Epson Claria Photographic Ink tintapatronokkal pénzt takaríthat meg, hiszen mindig csak az elhasznált patron cseréje szükséges

Az Epson Stylus Photo PX720WD ajánlott fogyasztói ára: 51.990Ft
 

IT ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Itt az AGON 5 gaming monitor legújabb tagja

Az AGON by AOC bemutatja az AGON 5 gamer monitor sorozat következő modelljét. A 31,5 hüvelykes (80 cm) AGON AG325QZN/EU Fast VA panellel rendelkezik, amely villámgyors 240 Hz frissítési rátával képes üzemelni. 

2023. március 25. 13:59

Évente több százezer forint megtakarítást hozhat a piezotintás nyomtatás

Öt év alatt megközelíti a 2 millió forintot az áramszámlán jelentkező megtakarítás, amelyet már egy közepes méretű cég is elérhet, ha lézertechnológiás irodai multifunkciós berendezéseit az Epson piezoelektromos tintasugaras eszközeire cseréli. A lépéssel csaknem 1,5 tonna CO2 emissziótól is meg lehet kímélni a környezetet, miközben a hőmentesen működő gépek egyéb szempontok alapján is lényegesen környezetkímélőbbek a lézereseknél.

2023. március 24. 18:00

Az új Legion laptopok a teljesítményt és a hordozhatóságot ötvözik

A Lenovo bejelentette a Lenovo Legion Slim laptopok legújabb, 8. generációját. A sorozat most bemutatott tagjai minden eddiginél nagyobb szabadságot nyújtanak a játékosoknak. A Lenovo Legion Slim sorozat lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kibontakoztassák kreativitásukat és elérjék a játékokkal kapcsolatos céljaikat. 

2023. március 24. 16:43

Vadonatúj LOQ gaming laptopokat és torony PC-ket mutatott be a Lenovo

A játékok nem kizárólag csúcskategóriás számítógépeken élvezhetők. Erre bizonyíték a Lenovo újonnan bejelentett termékcsaládja, a LOQ (lock), amely a kezdő játékosokat támogatja a játékok és virtuális világok felfedezésében és abban, hogy valódi közösségekhez csatlakozzanak, olyan játékeszközökkel, amelyek számos funkcióval rendelkeznek, mégsem jelentenek megterhelő kiadást.  

2023. március 24. 15:20

A Kingston Technology vezeti a 2022-es rangsort a viszonteladói SSD-piacon

A memóriatermékek és technológiai megoldások terén globális piacvezető Kingston Technology Company, Inc. flash-memóriákat gyártó leányvállalata, a Kingston Digital Europe Co LLP bejelentette, hogy 2022-ben SSD-piaci részesedés szempontjából az első helyen végzett a viszonteladói szegmensben. Bár az előző évhez képest csökkent a kliens SSD-k iránti kereslet, a végfelhasználói piacon tapasztalt folyamatos árcsökkenés következtében kialakult rugalmasság és diverzifikáció fenntartotta az egészséges keresletet a Kingston kiváló minőségű SSD-megoldásai iránt. 2022-ben a Kingston az új NV2 kliens NVMe meghajtóval bővítette portfólióját, valamint konzol- és PC-gamerek számára ideális hűtőbordás modellel frissítette a díjnyertes Kingston FURY Renegade SSD-t.

2023. március 23. 19:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08

DEUTSCHE TELEKOM innovációk az idei Mobil Világkiállításon

2023. február 28. 12:48