Internetes televíziót tervez az Amazon

MTI Sajtóadatbank, 2010. szeptember 2. 08:05

Internetes televízió létrehozásán munkálkodik állítólag az Amazon online áruház.

A The Wall Street Journal című napilap tudomása szerint az online áruház több médiakonszernnel is tárgyalásokat folytat televíziós show-k, filmek és sorozatok sugárzásáról. Az Amazon kínálatában sorozatepizódok már szerepelnek, ezek 1,99 dollárért vásárolhatók meg. Teljes televíziós kínálattal azonban nem rendelkezik. Tervével az internetes áruház az Egyesült Államokban rendkívül népszerű Netflix filmkölcsönző honlap és a Hulu sorozatportál babérjaira tör.

 A The Wall Street Journal arról is beszámolt, hogy az Apple informatikai óriás sem akar lemaradni az internetes televíziózás versenyében, a cég szerdán rukkol elő az Apple TV új verziójával. Ehhez a szolgáltatáshoz az iTunes áruházban vásárolhatók meg a sorozatok és a filmek.

 A Google birodalomhoz tartozó YouTube videomegosztó portál fizetős tartalmakat tesztel felhasználói körében, a Financial Times című lap szerint a cég jelenleg több hollywoodi stúdióval is tárgyalásokat folytat. Az internetes televíziózás jelenleg számítógépen, illetve különleges médiabox vagy játékkonzol révén televízión érhető el. Az Egyesült Államokban nagy sikere van a szolgáltatásnak, ezért több szakember már a kábeltelevíziózás haláláról beszél.
 

Telekom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Így lehetsz képben 52 ország adózási híreivel egy csapásra!

Immár letölthető a KPMG okostelefonos alkalmazása, amivel első kézből értesülhetünk a világ bármely országának adózási témában megjelenő híréről, illetve a KPMG szervezetén belül készülő szakmai elemzésekről, jelentésekről. A KPMG Digital Economy Tax Tracker iOS-en és Androidon is fut.

2019. november 14. 18:55

Új szolgáltatást vezetett be a UPC Direct

A UPC Direct új, innovatív TV Everywhere szolgáltatást vezet be, amellyel a tévénézés még könnyebben hozzáférhető lesz és még több élményt kínál. Az új UPC Direct Now alkalmazással rendelkezők bárhol megnézhetik kedvenc műsoraikat. A UPC Direct új szolgáltatása akár 50 csatorna elérését biztosítja a meglévő műholdas termék kiegészítőjeként. Az applikációt a UPC Direct előfizetők díjmentesen tölthetik le. 

2019. november 12. 10:25

A Techradar szakértői díjazták a Huawei P30 Pro-t

A Huawei Technologies Fogyasztói Üzletága két szakmai díjjal gazdagodott az idei TechRadar Mobile Choice Consumer Awards eseményen. A tizenkilencedik alkalommal megrendezett eseményen a P30 Pro elnyerte a Legjobb Kamerás Okostelefon (Best Camera Phone) díját, a P Smart 2019 pedig a Legjobb Értékű Okostelefon (200 font alatt) díját. 

2019. november 12. 08:58

A Zyxel új szolgáltatása növeli a hálózati biztonságot

A tajvani Zyxel bemutatta új, AiShield szolgáltatását, amely jelentősen hozzájárul az otthonok és vállalkozások hálózati biztonságához. A MultyX és Multy Plus eszközök mellé használható intuitív alkalmazás az egyre kifinomultabb zsarolóvírusokkal és a rosszindulatú szoftverekkel veszi fel a harcot.

2019. november 11. 15:57

A Samsung 46 megoldása nyerte el a CES 2020 Innovációs Díját

A Samsung 46 új termékinnovációs megoldását ismerték el a CES 2020 Innovációs Díjával, köztük három termék a Legjobb Innováció díjat nyerte el kategóriájában. A nívós elismerés a legújabb technológiával rendelkező, kiemelkedő formatervezésű és egyedi kialakítású termékeket és szolgáltatásokat tünteti ki. A Galaxy Note10+ 5G okostelefon is a Legjobb Innováció díjat kapta meg.  

2019. november 11. 12:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Százmillió eurót fektet be az európai mesterséges intelligencia programba a Huawei

2019. november 8. 10:07

Az Antenna Hungária megvásárolta a Telenor Magyarország 25%-át

2019. november 1. 08:32

Idén is keresik az év fiatal vezetőjét!

2019. október 22. 13:26

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

2019. október 10. 18:44
online sportfogadás