23 colos W2363V játék-monitor az LG-től

Kiss Ádám Zoltán, 2010. szeptember 5. 14:04

A számítógépes játékok és a mozifilmek megszállottjainak az általánosnál nagyobb igényeit hivatott kielégíteni az LG legújabb, kifejezetten ezekre a célokra kifejlesztett monitora.

A legújabb virtuális játékok különösen próbára teszik a monitorok válaszidejének gyorsaságát, színhűségét és kontrasztarányát. A 23 colos W2363V mindebben hibátlanul teljesít, köszönhetően többek között az LG FLATRON f-ENGINE képélmény-növelő chipjének. A kép minőségénél lényeges adat még a betekintési szög, ami jelen esetben kiemelkedő 170/160-as. Az eddig felsorolt tulajdonságok természetesen nagyon jó szolgálatot tesznek filmnézésnél is.

A kedvező paraméterek mellett a gaming monitor további egyedi funkciókkal igyekszik tovább fokozni a játék élményét. Ilyen például a kijelző alatt található aktív fényforrás, ami a játék közben történő különböző hatásokra (ütközés, lövés, találat, stb.) változó intenzitású felvillanásokkal reagál. Ezzel a funkcióval az LG jelenleg egyedül jelentkezett a monitorpiacon. A W2363V játékmonitor lévén nem szűkölködik csatlakozókban sem. A hátsó fronton találunk például egy DVI, egy D-Sub és egy komponens bemenetet. Emellett van még rajta két HDMI bemenet is, így a megfelelő kábelekkel akár 3 konzolt is ráköthetünk.

Az LG W2363V gaming monitor kapható Magyarországon, 68 990 forintos bruttó ajánlott fogyasztói áron.

 

Kulcsszavak: LG monitor LCD játék

IT ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Philips bemutatja a díjnyertes hordozható monitort kettős USB-C-vel

Az új hordozható Philips 16B1P3302D monitor egy tökéletes útitárs. A Philips 16B1P3302D modell a Philips monitors hordozható sorozatának részeként jelenik meg. A monitor dizájn-identitása elnyerte a 2021 iF Product Design Award címet, és a 2021 Red Dot díjat is elhozta.

2023. március 22. 20:01

Az MVM NET és a CETIN közösen tesztelte az 5G-t

Az MVM NET Zrt. és a CETIN Hungary Zrt. városi környezetben és agrárgazdaságban tesztelte, hogyan lehet gazdaságosan 5G hálózatot kiépíteni és működtetni olyan helyszíneken, ahol ezt az 5G alapú alkalmazások elterjedése, illetve az adatforgalom növekedése szükségessé teszi. A független, integrált infrastruktúra-szolgáltatók a teszt tapasztalatai alapján megállapították: fenntarthatósági és gazdaságossági szempontok miatt sok esetben a hálózatot célszerű egyetlen szolgáltatónak kiépíteni és üzemeltetni, majd azon több operátor számára szolgáltatást nyújtani.

2023. március 22. 17:09

Itt a Java legújabb verziója!

Az Oracle bejelentette a Java 20 elérhetőségét. A világ első számú programozási nyelvének és fejlesztési platformjának legújabb verziója több ezer teljesítménybeli, stabilitási és biztonsági előrelépést kínál, köztük a platformra vonatkozókat, amelyek segítik a fejlesztőket a termelékenység javításában, valamint az innováció és a növekedés támogatásában. 

2023. március 22. 12:45

Egymást érték az Ukrajna elleni adattörlő támadások az utóbbi egy évben

Az orosz invázió 2022 februári kezdete óta példátlanul intenzívvé váltak az Ukrajna elleni adattörlő (wiper) támadások, az ESET Research most elkészítette az ilyen típusú kibertámadások idővonalát. Jó hír, hogy sok tervezett incidenst sikerült időben felderíteni és megakadályozni. A támadások zöme az orosz Sandworm hackercsoporthoz köthető, de van köztük olyan is, ami a Szörny Rt. animációs filmre utaló hivatkozásokat tartalmaz. 

2023. március 22. 11:22

A BlueVoyant kutatása azonosítja a legújabb kibertámadási technikákat és védekezési módszereket

BlueVoyant kiberbiztonsági vállalat közzétette "Emerging External Cyber Defense Trends" című kutatásának megállapításait. A legújabb jelentés rávilágít a szervezetekre veszélyt jelentő, a hagyományos informatika peremterületein kívülről érkező kockázatokra és azok elhárításának módszereire. A dinamikus adathalászat, a smishing azaz SMS adathalászat, a DNS-infrastruktúrával való visszaélés, az új sebezhetőségek gyorsabb kihasználása és az egyre növekvő számú pénzügyi csalások jelentik a legújabb trendeket.

2023. március 21. 15:40

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08

DEUTSCHE TELEKOM innovációk az idei Mobil Világkiállításon

2023. február 28. 12:48