Új vezető a Microsoft Nagyvállalati Szolgáltatások üzletágánál

forrás Prim Online, 2010. szeptember 13. 17:33

Hajagos Pétert bízták meg a Microsoft Magyarország Nagyvállalati Szolgáltatások üzletágának vezetésével. Kinevezésével ismét olyan szakember került vezető pozícióba, aki a hazai leányvállalat tudatos és folyamatos tehetséggondozásának eredményeként léphetett előre. Korábban már több fontos beosztásban bizonyította kiemelkedő képességeit, az elmúlt 10 évben meghatározó szerepe volt a magyarországi szolgáltatási ágazat világszinten is elismert sikereiben.

Hajagos Péter 2000-ben az alkalmazásfejlesztési terület vezetőjeként csatlakozott a Microsoft hazai csapatához.
2005-ig az üzletfejlesztési és tanácsadási menedzsment területeken segítette az alkalmazásfejlesztési projektek tető alá hozását és sikeres lebonyolítását. 2004-2007 között a Nagyvállalati Szolgáltatások fejlesztői csapatának irányítása mellett az üzletág tervezési és erőforrás-menedzsment területeinek vezetőjeként dolgozott – 2007-től már a teljes tanácsadási csapat vezetésével bízták meg.
Nevéhez fűződik többek között az ország első, a közigazgatási és banki szegmensben bevezetett egyedi üzleti alkalmazásainak megvalósítása, a Start@Microsoft utánpótlás képzési program lebonyolítása, szolgáltatási üzletágra vonatkozó  ISO minősítés bevezetése, a központosított közbeszerzési keretszerződés rendszeres megújítása, valamint az Alvállalkozói Minősítési Program bevezetése.
Az elmúlt két évben a közép-kelet-európai régió (CEE) konzultációs üzletágvezetőinek szakmai képviseletében is kiemelkedő eredményeket ért el.

Hajagos Péter 1993-ban végzett a Kandó Kálmán Főiskola Szoftvertechnológia ágazatán, ezt követően 1996-ban a Pénzügyi és Számviteli Főiskola Pénzügy szakát is elvégezte.
 

Kulcsszavak: CIO +céginfo Microsoft-hu

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A digitális oktatáshoz tervezett interaktív kijelzőmegoldásokat az LG

Az LG Electronics (LG) bejelentette, hogy piacra dobja a CreateBoard elnevezésű, új, digitális oktatást segítő termékcsaládot. A 86TR3DK, a 75TR3DK, a 65TR3DK és 55TR3DK modellekből álló portfóliót a tantermekbe tervezte a vállalat: a CreateBoard kijelzők 40 pontos*  multi-touch érintőképernyővel teszik teljessé az interaktív tanítás és tanulás élményét. Az eszközök ráadásul kényelmesen összekapcsolhatók különféle digitális oktatási alkalmazásokkal, miközben a távoli elérést egy könnyen kezelhető felhőalapú megoldás biztosítja.** 

2023. május 29. 11:50

Új, minden szektorra kiterjedő szolgáltatáskereső portál indul Magyarországon

A Brillit.com megújulásával egy új, minden területet lefedő szolgáltatáskereső portál indul Magyarországon, egyfajta interaktív vállalkozói marketplace. Az egyedülálló és ingyenes üzletfejlesztési platform, a Brillit, ezzel egy olyan digitális szolgáltatáskereső felületet hoz létre saját – már most is 4000 céget és vállalkozót tartalmazó adatbázisából –, ahol bárki, legyen az magánszemély vagy cég, könnyen rátalálhat az igényeinek megfelelő szolgáltatásra. Ezzel párhuzamosan az oldalra regisztráló szolgáltatók saját profiljuk kitöltésével erősíthetik online jelenlétüket, és ezáltal jelentősen támogathatják értékesítési törekvéseiket.

2023. május 29. 10:22

Többmilliárdos beruházást hajt végre, erősíti jelenlétét a Schneider Electric Zalaegerszegen

Összesen több mint 5 milliárd forintnyi beruházási program tervezése zajlik a Schneider Electric zalaegerszegi MG Zala üzemében. Az elképzelések eredményeként jelentős mértékben bővülhet az idén 30. születésnapját ünneplő gyár termelési kapacitása, illetve még inkább fenntartható és energiahatékony lehet a működése. 

2023. május 28. 10:14

2022-ben is az Euronics lett a legnagyobb 100%-ban magyar tulajdonú online kereskedő

Közzétette a Magyarországon működő legnagyobb forgalmú online kereskedők friss ranglistáját a GKID. 2022-ben már másodszor készült külön rangsor a 100%-ban magyar hátterű cégekről, ahol az Euronics ismét kiérdemelte az első helyet. Az összesített listán a vállalat megőrizte hetedik helyét, 2023-ban pedig további növekedésre számít online értékesítési csatornáján.

2023. május 27. 16:33

Az IFUA Horváth Zöld Kerék díj idei nyertesei

Az idén a Grundfos és az MBH Bank nyerte el az IFUA Horváth Zöld Kerék díjat. A Grundfos „Átfogó ESG-alapú irányítási rendszerfejlesztés” kategóriában, az MBH Bank pedig „ESG-szempontok beépítése a termékfejlesztésbe” kategóriában bizonyult a legjobbnak a pályázók közül.

2023. május 27. 15:05

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39

Új keresőt fejleszt a Google

2023. április 24. 20:01