Tízszer gyorsabb adatátvitel Kingston DataTraveler Ultimate 3.0-val

forrás Prim Online, 2010. szeptember 16. 20:45

A Kingston Digital bejelentette a vállalat első USB 3.0 flash meghajtójának, a Kingston DataTraveler Ultimate 3.0 modellnek a megjelenését. Az új USB flash meghajtó nagyobb átviteli sebességének kihasználásával az USB 3.0 szabvánnyal kompatibilis operációs-rendszerek felhasználói, tízszer gyorsabban dolgozhatnak adataikkal, az USB 2.0 rendszerekhez képest.

E kompakt meghajtó tökéletes megoldás a dokumentumok, nagy felbontású fényképek, zeneszámok, játékok, HD minőségű filmek és még számos egyéb nagyméretű fájl és adat egyszerű tárolására, illetve az egyéb eszközökre történő gyors átvitelére. Az USB 3.0 a korábbi USB-technológiákhoz hasonlóan a már jól ismert „Plug and Play” csatlakozóval rendelkezik, viszont nagyobb a teljesítménye és jobb energiagazdálkodási funkciókat biztosít. A Kingston DataTraveler Ultimate 3.0 kompatibilis az USB 2.0 szabvánnyal. A meghajtóhoz egy USB 2.0 Y-kábel is tartozik, mivel előfordulhat, hogy egyes USB 2.0 portoknak Y-kábelre van szüksége az USB 3.0 meghajtó inicializálásához. A Kingston DataTraveler Ultimate 3.0 olvasási sebessége 80 MB/mp, írási sebessége 60 MB/mp, a meghajtó 16 GB, 32 GB, illetve 64 GB-os tárkapacitású változatokban kapható. A Kingston DataTraveler Ultimate 3.0 USB Flash meghajtóhoz öt éves garancia és napi 24 órában elérhető technikai támogatás jár.

 

 

Kulcsszavak: pendrive Kingston USB

IT ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Napi 75 milliót lopnak a csalók a kibertérben

Naponta 75 millió forintot tettek zsebre a digitális tér kalózai a bankkártyákat és a számlákat támadó csalásokkal az idei II. negyedévben. A visszaélésekben érintett pénzek több, mint 70 százaléka, közel 5 milliárd forint a bankszámlákról tűnt el – emlékeztet Gergely Péter, a BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője.

2023. szeptember 28. 18:34

A Zyxel új modellekkel bővíti népszerű switch sorozatát

A hagyományos switchek továbbra is az üzleti hálózati infrastruktúra gerincét képezik még a vezeték nélküli hálózatok korában is. A Zyxel GS1915 switchek gazdag funkciókészletet kínálnak, beleértve a nagy teljesítményű Power of Ethernetet (PoE) és a Nebula felhőalapú kezelést. Ráadásul rendkívül megfizethető áron kaphatók, emellett remek ár-érték arányú csomagban is elérhetők élvonalbeli vezeték nélküli hozzáférési pontokkal együtt.

2023. szeptember 27. 18:45

A Thermaltake The Tower 200 Mini toronyház új zöld színekben debütál

A Thermaltake bejelentette a The Tower 200 Mini toronyházak új verzióit a PC-rajongók kedvenc Turquoise, Racing Green színeiben, valamint az idei év új árnyalatában, Matcha Greenben. A Tower 200 egy kicsi, mégis tágas mini-ITX toronyház, amely egy ikonikus, függőleges kialakítással érkezik, képes befogadni akár egy 4090-es grafikus kártyát, és akár egy 280 mm-es AIO-t is támogat. A felhasználók már nagyon várták a The Tower 200 különböző színű változatait, a Thermaltake pedig meghallotta ezeket az igényeket. 

2023. szeptember 27. 17:19

Joule – az irodai munka új mértékegysége

Az SAP walldorfi főhadiszállásán tartott konferencia csúcspontjaként bemutatkozott Joule, a természetes nyelvet használó, generatív mesterséges intelligencia alapú irodai asszisztens, amellyel végérvényesen megváltoznak az üzletviteli folyamatok. A Joule beágyazódik az SAP felhőalapú vállalati portfóliójába, és képes lesz proaktívan betekintést adni a vállalati adatok mélységébe, nem csak az SAP teljes szoftverportfólióján, hanem akár harmadik féltől származó forrásokat is feldolgozva. 

2023. szeptember 27. 14:23

Elismerték az Epson fenntarthatósági törekvéseit

Az Epson idén harmadjára nyerte el a DataMaster Lab GREEN Award díját, amellyel tintasugaras innovációját és általános fenntarthatósági erőfeszítéseit ismerték el. Ráadásul dupla elismerést zsebelhetett be a márka, ugyanis a terméktesztek során a DataMaster ötcsillagos értékelést adott az Epson AM-C többfunkciós tintasugaras másolóinak.

2023. szeptember 26. 09:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38