Heal Edina a Google új magyarországi vezetője

forrás Prim Online, 2010. szeptember 27. 15:51

Heal Edina irányítja a jövőben a Google hazai tevékenységét- értesült az mmonline.hu. A szakember korábban a Sláger Rádió vezérigazgatója volt.

Az mmonline.hu úgy tudja, hogy Heal Edinát már ki is nevezték a Google hazai képviseletére, a hivatalos bejelentéssel azonban még vár a társaság. Heal Edina korábban a Sláger Rádiónál dolgozott. 2005 januárjától a rádió vezérigazgató-helyettese volt, majd miután Barbara Brill a Slágert tulajdonló Emmis európai érdekeltségeinek irányítását is átvette, őt nevezték ki a rádió vezérigazgatójának.
Pályája kezdetén dolgozott az Ogilvy & Mather reklámügynökségnél, később a DDB-hez igazolt, majd a McCann Erickson felé vette az irányt. 1997-től a PolyGram Magyarország marketing igazgatója volt. 2001-ben angol férjével Londonba költözött, és előbb az EMI ottani központjában kapott állást, majd saját vállalkozást indított, amelyben gyerekcipők tervezésével és ezek értékesítésével kezdett foglalkozni.
A Sláger Rádió megszűnése után annyit lehetett róla tudni, hogy a Magyar Rádió kiírt elnöki pályázatán elindult.
A Google első magyarországi képviselője Peresztegi Zoltán volt 2007 januárjától. Feladata a márka még erősebb magyarországi jelenlétének megteremtése volt, valamint helyi kereskedelmi és marketingtevékenység előkészítéséért felelt. 2009 decemberében - a Twitteren - jelntette be, hogy távozik a posztról, amelyet azóta nem töltöttek be.

Kulcsszavak: +céginfo CIO Google

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az ABB E-mobility leszállította az egymilliomodik EV-töltőt

Az ABB E-mobility bejelentette, hogy leszállította az egymilliomodik elektromosjármű-töltőjét, ami a legújabb mérföldköve a vállalat azon távlati céljának, hogy az intelligens és megbízható töltési megoldások folyamatos fejlesztésével lehetővé tegye a kibocsátásmentes jövőt.

2023. január 31. 17:11

Dr. Hasznics Milán lett a Qualysoft Csoport globális vezérigazgatója

Dr. Hasznics Milán igazgatósági tag tölti be 2023 januárjától az IT-tanácsadó és szolgáltató Qualysoft Csoport globális vezérigazgatói posztját. A kinevezés a szakember 2022-es magyarországi vezérigazgatói előléptetését követi. A magyarországi feladatkör mellett a cégcsoport német, osztrák, román, szerb és svájci tagvállalataiért is felelős.

2023. január 31. 15:29

Hiszi vagy sem, bárki lehet olajkút-tulajdonos Magyarországról

2022 végén elkezdtek termelni az első részben magyar befektetők által vásárolt olajkutak, melyeknek hozama a múltbéli tapasztalatok alapján akár az évi 25-30 százalékot is elérheti. Glück Róza, a magyar nyelvű ügyfélszolgálattal rendelkező olajkutam.com vezetője elmondta, egy négymillió forint értékű olajkútrészből akkora bevételre lehet szert tenni havonta, mintha egy 40 milliós ingatlant adnánk bérbe. Mivel az utalások dollárban érkeznek, a pénzromlástól sem kell tartani, az értékesítő cég ráadásul visszavásárlási garanciát is kínál a befektetőknek.

2023. január 31. 11:20

A BorsodChem aktívan támogatja a digitális átállást

A Wanhua Cégcsoporton belül elsőként váltott a legmodernebb SAP S/4HANA vállalatirányítási rendszerre a BorsodChem Zrt. Európában. A kazincbarcikai székhelyű vállalat, amely Európa egyik piacvezető műanyag alapanyag és szervetlen vegyianyag gyártója, és az SAP 2022 elején közös projektbe kezdett. Ennek keretében a társaság régi R3-as vállalatirányítási rendszerét a legújabb, mesterséges intelligenciával is támogatott verzióra cseréli. A vállalatirányítási rendszer korszerűsítését azért sem érdemes halogatni, mert a korábbi SAP Business Suite 7 csomag hivatalos, globális támogatását csak 2027. év végéig vállalja az SAP.

2023. január 31. 09:57

Hogyan érdemes optimalizálni az agrárvállalatok energiafelhasználását?

Nemcsak a takarmányra igaz, hogy az a legolcsóbb, amit mi magunk termelünk meg, ugyanez érvényes a villamos energia előállítására is. A napelem-beruházás az agrárszektorban rövid távon megtérül, főként hogy a jövőben pályázati forrásokkal is lehet majd számolni, amelyekre már most érdemes felkészülni. 

2023. január 30. 19:44

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2022 díjazottjai!

2023. január 27. 09:47

Látássérülteknek fejlesztett eszköz nyerte az LG versenyének fődíját

2023. január 26. 14:02

Közeleg a 31. Magyar Innovációs Nagydíj felhívás beadási határideje

2023. január 16. 18:51

A Bullitt műholdas szolgáltatása lefedettlenség esetén is biztosítja az üzenetküldést

2023. január 9. 15:46