Heal Edina a Google új magyarországi vezetője

forrás Prim Online, 2010. szeptember 27. 15:51

Heal Edina irányítja a jövőben a Google hazai tevékenységét- értesült az mmonline.hu. A szakember korábban a Sláger Rádió vezérigazgatója volt.

Az mmonline.hu úgy tudja, hogy Heal Edinát már ki is nevezték a Google hazai képviseletére, a hivatalos bejelentéssel azonban még vár a társaság. Heal Edina korábban a Sláger Rádiónál dolgozott. 2005 januárjától a rádió vezérigazgató-helyettese volt, majd miután Barbara Brill a Slágert tulajdonló Emmis európai érdekeltségeinek irányítását is átvette, őt nevezték ki a rádió vezérigazgatójának.
Pályája kezdetén dolgozott az Ogilvy & Mather reklámügynökségnél, később a DDB-hez igazolt, majd a McCann Erickson felé vette az irányt. 1997-től a PolyGram Magyarország marketing igazgatója volt. 2001-ben angol férjével Londonba költözött, és előbb az EMI ottani központjában kapott állást, majd saját vállalkozást indított, amelyben gyerekcipők tervezésével és ezek értékesítésével kezdett foglalkozni.
A Sláger Rádió megszűnése után annyit lehetett róla tudni, hogy a Magyar Rádió kiírt elnöki pályázatán elindult.
A Google első magyarországi képviselője Peresztegi Zoltán volt 2007 januárjától. Feladata a márka még erősebb magyarországi jelenlétének megteremtése volt, valamint helyi kereskedelmi és marketingtevékenység előkészítéséért felelt. 2009 decemberében - a Twitteren - jelntette be, hogy távozik a posztról, amelyet azóta nem töltöttek be.

Kulcsszavak: +céginfo CIO Google

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Marad vagy múlik az online kereskedelem térhódítása?

Az elmúlt években elképesztő mértékű átalakuláson ment keresztül az e-kereskedelem, nem csak Magyarországon, de szerte a világban. A Covid okozta korlátozások, lezárások kényszerűen megváltoztatták a fogyasztási szokásokat, a személyes vásárlási alkalmak jelentősen visszaestek, egyik napról a másikra megnőtt az igény az online jelenlétre. Mások mellett erről is szó lesz május 11-én, a magyar e-kereskedelem napján, melynek apropójából hamarosan összegyűlnek a szektor fontos szereplői.

2023. március 28. 20:16

Új tőkealap létrehozását jelentette be a Schneider Electric

Világszinten közel 800 millió, Afrika Szaharától délre eső részén pedig több mint félmilliárd ember nem jut hozzá elektromos áramhoz, ami jelentős mértékben akadályozza a térség fejlődését. A Schneider Electric az elefántcsontparti Abidjanban tartott nemzetközi fórumon egy új befektetési alap létrehozását jelentette be, illetve olyan megoldásokat mutatott be, amelyek könnyebbé tehetik az energiához való hozzáférést Afrikában is. A társaság saját fenntarthatósági céljainak részeként arra készül, hogy 2025-re 50 millió embert juttat világszerte tiszta és megbízható energiához.

2023. március 28. 18:43

Kkv-kra szabott vállalatirányítási rendszert mutatott be az SAP

A GROW with SAP célzottan kis- és középvállalkozások számára kínál felhőalapú vállalatirányítási rendszert, amely gyorsaságot, kiszámíthatóságot és folyamatos innovációt tesz lehetővé. A gyorsan üzembe helyezhető GROW with SAP ügyfeleit ugyanazok a jó gyakorlatok segítik, amelyek a világ iparági vezetőit is támogatják döntéseikben.

2023. március 27. 20:06

Informatikai Innovációs Díjban részesült a MÁV-START és a MÁV Szolgáltató Központ

A 31. Magyar Innovációs Nagydíjon informatikai innovációs díjjal jutalmazták a MÁV-START-ot és a MÁV Szolgáltató Központot a START Europa nemzetközi jegyértékesítési rendszer digitális átalakításáért. Az elismerést Mosóczi László, a MÁV-START vezérigazgatója és Garamvölgyi Erzsébet, a MÁV Szolgáltató Központ stratégiai projektvezetője vette át ma az Országházban, az Innováció 2023 rendezvény keretén belül tartott átadási ünnepségen.

2023. március 27. 18:39

Nyíregyházán nyit új irodát a Work Force

Folytatja hazai terjeszkedését Észak-Kelet Magyarországon a Work Force, a munkaerő-kölcsönzéssel és -közvetítéssel foglalkozó vállalat Nyíregyházán nyitja meg legújabb, kilencedik irodáját. Az új központ létrehozását indokolta, hogy a társaság már megállapodást kötött a városban működő egyik jelentős foglalkoztatóval, és további partnerségeket tervez a régióban működő cégekkel a jövőben, hogy akár több száz munkavállalóval is segítse a térség munkaerőpiaci helyzetét.

2023. március 27. 17:02

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08