Nagy siker a MorphoLogic ELMS

forrás Prim Online, 2010. október 13. 17:12

A német nyelvű SAP-felhasználók évente összegyűlnek a DSAG (Deutschsprachige SAP-Anwendergruppe eV) elnevezésű konferencián. Idén szeptember 21. és 23. között a konferencia helyszíne Nürnberg volt, ahol a Morphologic Lokalizáció Kft. nagy sikerrel mutatta be ELMS elnevezésű lokalizációs keretrendszerét.A német nyelvű SAP felhasználók hagyományos éves konferenciáján mutatta be a Morphologic Lokalizáció Kft. az ELMS (Enterprise Localisation Management System) fantázianevű szoftverét, amely óriási érdeklődést keltett - jelentette be a fejlesztő társaság. A konferencián a MorphoLogic Lokalizáció és a Wratislavia Translation House - amely társaság ugyancsak egy tapasztalt SAP Language Services Partner - együttesen mutatták be SAP-témájú nyelvi tanácsadási és fordítási szolgáltatásaik versenyképes portfólióját.

"Sikerünk egyik titka, hogy egyetlen ilyen megoldás sincs még a piacon, s a hasonló programok tudása jelentősen elmarad a mi megoldásunk mögött" - mondta Bessenyei Gábor, a Morphologic Lokalizáció Kft. ügyvezető igazgatója. Mint elmondta, a jelenleg évi 200 millió forint forgalommal rendelkező társaság az ELMS segítségével nagyon rövid idő alatt akár meg is többszörözheti bevételeit. A technikai részletekről az  ügyvezető elmondta, hogy az ELMS nélkül a lokalizációs munka számos biztonsági és kényelmi problémát okozhat. Ilyen például, hogy az éppen fordított rendszerhez online
hozzáférést kell biztosítani a fordítóknak, ami biztonsági és bizalmi okokból is kényelmetlen lehet.

A sikerben nem kis szerepet játszott, hogy a MorphoLogic Lokalizáció Kft. nemrég vált az SAP PartnerEdge program részesévé. Idén, július 1-től az SAP PartnerEdge program keretén belül SAP Language Service Partner (SAP nyelvi szolgáltató partner) státust kapott a társaság. "Büszkék vagyunk arra, hogy a MorphoLogic Lokalizáció Kft. egyike azon nagyon kevés kiválasztott cégnek világszerte, akik az SAP nyelvi szolgáltató partnerként nyújtható mindkét szolgáltatást, a fordítási és a nyelvi tanácsadási szolgáltatást is kínálhatjuk az ügyfeleinknek" - jelentette ki az ELMS sikere kapcsán Bessenyei Gábor. Hozzátette, szakértelmünk, infrastruktúránk és szakértőink révén egy kézből tudunk megoldást kínálni azon SAP-ügyfeleknek, akik különböző nyelvekre szeretnék fordítani a rendszerükben lévő saját nyelvi tartalmaikat, mint a customizing-adatok, törzsadatok és egyedi fejlesztések.

A Morphologic Lokalizáció Kft. a Közép-Magyarországi Operatív Program (KMOP-1.1.4-09 - Vállalati innováció ösztönzése) pályázatának keretében nyert vissza nem térítendő uniós támogatást  az "ELMS  - Lokalizációs keretrendszer SAP Netweaver környezetre- fejlesztés" céljára KMOP-1.1.4-09-2009-0135 azonosítóval. A támogatás aránya: 45 százalék, a támogatás összege: 34 556 994 forint. A projekt kezdési időpontja: 2010.március 01., vége 2011. február 28.

Kulcsszavak: SAP MorphoLogic Morphologic

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hello Tomorrow: Négy magyar vállalkozás a világ legígéretesebb deep tech startupjai között

Négy magyar tudományos technológiai vállalkozás is rangos nemzetközi elismerésben részesült, hiszen világszinten több, mint 5000 jelentkező közül bekerültek a „deep tech pioneer”-ek közé a Hello Tomorrow Global Challenge programja keretében. A minősítésnek köszönhetően a Biopesticide, az ITMedicine, a Lupfe és a Jfermi bemutatkozhatnak a világ legfontosabb deep tech seregszemléjén a párizsi Hello Tomorrow Global Summit rendezvényen, jövő márciusban. 

2019. december 9. 15:23

Új piacot hívott életre az autonóm mobil robotok elterjedése

Mindössze pár évvel bemutatkozása után az AMR (autonóm mobil robot) platform a gyártóipari logisztikai műveletek automatizálásának egyik legnépszerűbb megoldásává vált. Rugalmassággal, valamint egyszerű és érthető programozással támogatja a dinamikus logisztikai környezeteket, miközben még a költségeket is csökkenti. Az AMR-ekkel párhuzamosan létrejött egy új piac is, amely kimondottan kiegészítő megoldásokkal, tartozékokkal és alkalmazásokkal szolgál annak érdekében, hogy az egyedi logisztikai kihívások is legyőzhetőek legyenek, valamint, hogy az automatizációs befektetés még hamarabb megtérülhessen. Az egyik ilyen kiegészítő eszköz az AMR-ekre szerelhető és személyre szabott fedélzeti modul, amelynek köszönhetően a rakodó és áthelyező, anyagmozgató folyamatok teljes mértékben automatizálhatóvá válhatnak.

2019. december 9. 10:18

Az Epson elkötelezett a COP25 mellett

Az Epson megerősítette elhivatottságát a karbon-intenzitás csökkentése mellett (az üvegházhatású gázkibocsátás csökkentése) az ENSZ Éghajlat-változási konferenciája (COP25) kapcsán, melyet december másodika és tizenharmadika között tartanak Madridban.

2019. december 9. 09:04

Százféle innováció, egy közös szikra

Az áttörő újítások mindig egy korszakalkotó ötlettel kezdődnek. Ahhoz azonban, hogy egy jó elképzelés megszülethessen, és abból sikeres fejlesztés legyen, szükség van a megfelelő és támogató háttérre. Sokszor bele sem gondolunk abba, mi minden járul hozzá egy-egy különleges újításhoz a színfalak mögött. A SUSE számos különféle területen nyújt technológiai támogatást a digitális úttörőknek, az okos városok működtetésétől kezdve a Hold meghódításán és a biztonságos közlekedésen át a rák eddig ismeretlen gyógymódjainak kutatásáig.

2019. december 8. 10:26

NMHH mobilpiaci jelentés

A mobiltelefon-, a mobilinternet- és a mobil M2M-szolgáltatások főbb mennyiségi mutatóinak alakulását bemutató új, 2019 első félévének adatait is magába foglaló mobilpiaci jelentését tette közzé ma a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH). A dokumentumból kitűnik, hogy a legtöbb trend folytatódott. Tovább erősödött a 4G: fél év alatt csaknem 4 százalékponttal nőtt a mobilinternetre 4G-n keresztül csatlakozott SIM-kártyák aránya és 5 százalékponttal az ilyen hálózaton bonyolított hívásforgalom. Ugyanakkor megtorpant az SMS-küldés népszerűsége.

2019. december 6. 18:33

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Kihirdették a 2019-es Az Év Honlapja pályázat díjazottait!

2019. december 3. 18:18

Megtartották Magyarország eddigi legnagyobb informatikai versenyét

2019. november 26. 11:05

Önvezető autós parkolás először Magyarországon!

2019. november 18. 14:23

Százmillió eurót fektet be az európai mesterséges intelligencia programba a Huawei

2019. november 8. 10:07
online sportfogadás