Samsung Omnia 7 Windows Phone 7-tel a T-Mobile-nál

forrás Prim Online, 2010. október 22. 20:41

A T-Mobile üzleteiben már megvásárolható hazánk egyik első Windows Phone 7 operációs rendszerrel rendelkező okostelefonja, a Samsung Omnia 7. A 4 hüvelykes Super AMOLED kijelzővel és villámgyors, 1 GHz-es processzorral rendelkező újdonság nemcsak az informatika és mobiltelefónia iránt érdeklődők számára átlátható, hanem intuitív kezelőfelületének köszönhetően mindenki számára könnyen kezelhető.

A Samsung legújabb csúcskategóriás készüléke Médiamánia XL díjcsomagban új előfizetéssel, 2 éves hűségnyilatkozattal akár már 29 990 forintért elvihető.

Fülöp Gábor, a T-Mobile osztályvezetője az újdonság érkezése kapcsán elmondta: „A T-Mobile-nál az új készülékvásárlásoknak már mintegy 20 százaléka okostelefon. Mára az okostelefonok és a rajtuk megjelenő alkalmazások, velük igénybe vehető szolgáltatások viszik előre a piacot. Saját ügyfeleink körében végeztünk egy kutatást, amelynek célja az volt, hogy részletesebben is feltérképezzük az okostelefonok használatát, egy átlagos felhasználó napi 20 percet internetezik már most. És ez a szám drasztikusan fog emelkedni várakozásaink szerint. Örülünk, hogy a Microsoft, a számítógépes operációs rendszerek terén piacvezető vállalat a nagy sikerű Windows 7 mobilos változatát is elérhetővé teszi.”

A Microsoft új mobil operációs rendszerében rejlő lehetőségeket a hazai fejlesztők is felismerték. A Carnation csoporthoz tartozó 3G Multimédia egy hazánkban egyedülálló szolgáltatást készít, amelynek révén hamarosan nemcsak a magyar, hanem a világ különböző országaiban élő mobiltulajdonosok is élvezhetik a korlátlan, személyre szabható zenehallgatás élményét. Ennek révén nem lesz szükségük rá, hogy a telefonjukon tárolják a zenéket, hiszen már az induláskor is 2 millió zeneszámhoz férhetnek hozzá. Sziklay-Pap Ferenc, a vállalkozás ügyvezetője elmondta: „Az okostelefonok térhódításával a zenehallgatás újabb forradalma van kilátásban, a mobil stream. Mi ezt a jövőt hoztuk el már ma, és hisszük, hogy a zenehallgatásnak eme módja igen hamar népszerűvé válik. Stratégiánkban kiemelt helyet kap a Windows Phone 7 platform, amelynek filozófiája tökéletesen egybecseng a mi elképzeléseinkkel - eszerint az eszköz és a szolgáltatás van az emberért, nem pedig fordítva. Emellett az sem elhanyagolható, hogy a Windows Phone 7-re való fejlesztés a Microsoft szabványos fejlesztőeszközei miatt minden konkurensénél egyszerűbb.” A 3G Multimédia szolgáltatásában rejlő lehetőségeket mutatja, hogy a Microsoft beválasztotta azt a platform tíz legígéretesebb alkalmazása közé.

Szintén a fejlesztés egyszerűségét emelte ki Tárnok Gábor, a GPS Tuner nevű offroad navigációs szoftver vezető fejlesztője. „Amit korábban egy évig fejlesztettünk, azt most egy hónap alatt el tudjuk készíteni, változatlan minőségben.” A túrázáshoz, kerékpározáshoz, terepfutáshoz, geocachinghez, vitorlázáshoz, valamint autós terepjáráshoz kifejlesztett szoftver segítségével ott is tájékozódhat a felhasználó mobiltelefonjával, ahol az úthálózat és a hagyományos GPS-szoftverek hatóköre véget ér.

Drajkó László, a Microsoft Magyarország ügyvezető igazgatója így kommentálta a Samsung Omnia 7 megjelenését a hazai piacon: „Idén április elejétől június végéig összesen 325,6 millió telefon kelt el szerte a világban, amelyből több mint 61 millió volt okostelefon – ez több mint 50 százalékos növekedést jelent az elmúlt évhez képest. Egyértelmű tehát, hogy az okostelefonok kiléptek az üzleti szféra és az informatika rajongóinak világából, mára rengeteg átlagfogyasztó kedvencévé váltak ezek a készülékek. Ezt felismerve fejlesztettük ki a Windows Phone 7-et, amely minden más okostelefonnál egyszerűbb és könnyebben elsajátítható módon teszi elérhetővé azokat a különlegességeket, amelyekre az emberek vágynak.”

A Samsung Omnia 7-ről további információ az alábbi weboldalon található: http://webshop.t-mobile.hu/webapp/wcs/stores/ProductDisplay?catalogId=2001&storeId=2001&productId=238040&langId=-11
 

Telekom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Tippek a lombhullató szezon fotózásához és videózásához

Vége a nyaralásnak, hűl az idő, és fokozatosan veszi fel a természet is őszi színeit. Az új évszak remek lehetőségeket biztosít arra, hogy kiránduljunk vagy utazzunk, ott pedig egyedi felvételeket készíthessünk. Akár bakancsot húzunk, akár autóba ülünk, akár csak az otthon melegéből szemlélünk, okostelefonunkkal príma fotókat és videókat alkothatunk.

2022. szeptember 30. 18:47

Vadonatúj kameratechnológiával jön a Mate 50 Pro

Bemutatta Magyarországon új zászlóshajó okostelefonját a Huawei. A HUAWEI Mate 50 Pro-t vadonatúj kameratechnológiával szerelték fel, amely a világon elsőként tíz fokozatú, változtatható rekeszértékű kamerával rendelkezik

2022. szeptember 30. 13:59

A Telekom bemutatja saját márkás okostelefonjait

A Google-lal közösen fejlesztett készülékek nem csak nagy felbontású kamerájukkal, premium dizájnjukkal, vagy hosszú üzemidejükkel hódíthatják meg a mobilpiacot, hanem az árukkal is. A T Phone 5G-vel és a T Phone Pro 5G-vel már sokkal több mindenki számára válhat kézzelfoghatóvá és elérhetővé az 5G-s felhasználói élmény*.

2022. szeptember 30. 12:40

Magyarországra is megérkezett a HUAWEI nova 10 okostelefon

Új készülékkel bővült a HUAWEI nova sorozat: a nova 10 okostelefon úttörő, 60 MP felbontású előlapi kamerával, valamint fotós- és videós funkciók széles választékával új szintre emeli a szelfizést és a vlogolást. A készülék a 66W-os HUAWEI SuperCharge gyorstöltéssel akár már 35 perc alatt teljesen feltölthető.

2022. szeptember 30. 11:21

Redmi A1: az eddigi legmegfizethetőbb Redmi

A Xiaomi bejelentette, hogy megkezdi a Redmi A1 sorozat értékesítését. Az új, belépő szintű Redmi termékcsaládot elegáns design és sokrétű funkcionalitás jellemzi, kiváló felhasználói élményt biztosítva már a 50.000 forint alatti árkategóriában is. 

2022. szeptember 28. 20:03

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Jól szerepeltek a magyar diákok a juniorok informatikai diákolimpiáján

2022. szeptember 26. 18:20

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2022. szeptember 21. 13:46

Hatalmas siker a tudományos Európa Bajnokságon

2022. szeptember 19. 18:00

’Az Év Honlapja’ pályázat 21. alkalommal keresi a legjobb honlapokat, applikációkat és digitális megoldásokat

2022. szeptember 7. 11:38