Új, önkiszolgáó vállalati portál

Kovács Attila, 2010. október 26. 13:09

A T-Systems új, online elérhető önkiszolgáló portált hozott létre vállalati ügyfelei számára, amelyen keresztül egyszeri belépéssel és egységes környezetben válnak elérhetővé a népszerű Virtualoso, Telematrix, EasyLine és Webshop szolgáltatások. Az új portál a számlákkal kapcsolatos teendők megkönnyítésére online ügyfélszolgálatot és chat szolgáltatást is biztosít. A kilenc hónapig tartó fejlesztés integrátora és a rendszer architekturális megtervezője a telekommunikációs szoftverek fejlesztésében évtizedes tapasztalattal rendelkező ITware Kft. volt.

Az új My T-Systems portál lehetővé teszi, hogy a Magyar Telekom vállalati ügyfelei a jövőben egyszerűbben, kevesebb idő- és energiaráfordítással menedzselhessék telekommunikációs és informatikai szolgáltatásaikat, alkalmazásaikat. Legyen szó akár vezetékes hang- és adatszolgáltatásról, komplex mobilflotta, vagy számlainformációkról, esetleg mobilkészülék, vagy notebook vásárlásáról, a My T-Systems portálon mindez egy helyen megtehető. A rendszer az ügyfélszolgálati funkciók jelentős részét is elérhetővé teszi a weben, de akár valós idejű chat-es kommunikációt is biztosít az ügyfélszolgálati munkatársakkal.

„Egy My T-Systems méretű portál létrehozása és a háttérben futó rendszerek integrációja hatalmas és komplex kihívást jelent a projekt fővállalkozója részére.” – mondta el az ITware ügyvezető igazgatója Dankó Sándor. „Fontos volt az új rendszer és környezet megtervezésére és az új komponensek – például a portál központ, a regisztráció és az online ügyfélszolgálat – kialakítására egyaránt, miközben a fejlesztés- párhuzamosan futó projektek által- közösen használt környezeteken történt.”

Az új portál igazi sikere a napi szintű felhasználók elégedettségében rejlik; célunk, hogy a vállalatok egy hatékony szolgáltatásokat nyújtó felületként tekintsenek a My T-Systems-re. E célt szolgálta a rendszertervezés során az üzleti elvárások, a technológiai lehetőségek, az üzemeltetői- és biztonsági szempontok legteljesebb figyelembevétele.

„Kiemelt figyelmet fordítottunk arra, hogy a komplex feladatok megoldásával olyan Szállítót bízzunk meg, aki amellett, hogy már bizonyított, képes összehangolni a szakemberek és a beszállítók munkáját is.”– mondta el Horovitz Krisztián a Magyar Telekom részéről. „Az ITware, a legmodernebb technológián alapuló fejlesztésein túl, integrátori szerepével is hozzájárult a most induló My T-Systems sikeréhez.” – tette hozzá a projektet vezető szakember.

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Nagyon megugrott a szakmunkára jelentkezők száma

Intenzív évet zárt tavaly az álláshirdetési és - keresési piac. A jelentkezők száma közel tizedével emelkedett az előző évhez képest, míg a cégek automatizálási szándéka magasabb fordulatszámra kapcsolt. Az év jellemző tendenciáinak markáns eleme, hogy a munkáltatók nyitottabbá váltak az atipikus foglalkoztatási formákra. 

2020. január 18. 14:07

A Microsoft 2030-ra karbon-negatívvá válik

Ambiciózus célt jelentett be a Microsoft, amelynek értelmében előbb csökkentik majd teljesen eltüntetik ökológiai lábnyomukat. Így 2030-ra a Microsoft karbon-negatív lesz, és 2050-re annyi szén-dioxidot fog eltávolítani a környezetből, mint amennyit az 1975-ös alapítása óta közvetlenül vagy közvetve az elektromos fogyasztása által kibocsátott. A vállalat redmondi központjában Satya Nadella, a Microsoft vezérigazgatója, Brad Smith elnök, Amy Hood, pénzügyi igazgató, és Lucas Joppa, környezetvédelmi igazgató együtt jelentették be a vállalat új céljait és azt a részletes tervet, ami a vállalatot karbon-negatívvá fogja tenni.

2020. január 18. 10:05

50 millió eurós kockázati hitel eszközt kap a Bolt

Az Európai Befektetési Bank (EBB) megállapodást írt alá az észt Bolt utazásszervező alkalmazás fejlesztőjével 50 millió euró értékű kockázati hiteleszköz (úgynevezett “venture debt facility”) rendelkezésre bocsátásáról. A finanszírozási megállapodás az Európai Stratégiai Beruházási Alap támogatásával jött létre az Európai Beruházási Terv részeként.

2020. január 17. 13:42

Itt az összekapcsolt jövő: ez várható idén az IoT-eszközök terén

Már minden és mindenki csatlakozik az internethez a babamonitortól kezdve az autókon át az ipari berendezésekig. Mi jöhet még ezután? A SUSE szakértői azt látják jósgömbükben, hogy egyre okosabbá válnak a peremen található eszközök, és új lehetőségeket teremt az 5G, de mindezt akkor tudjuk maradéktalanul kihasználni, ha egységesítjük a rendszereket. 

2020. január 17. 10:51

Így rendeltünk tavaly a neten

A webshopok csúcsszezonja még mindig a Black Friday, valamint a karácsonyt megelőző időszak, azonban a Valentin-nap és a Halloween is alkalmat ad a magyaroknak a vásárlásra. A fizetés módját tekintve még mindig ragaszkodunk a jól bevált módszerekhez: a vásárlók csaknem háromnegyede az utánvétes fizetést preferálja. Az e-kereskedelemben forgó termékeket tekintve a fővárosban a műszaki cikkek, vidéken pedig a kisebb értékű ruházati cikkek és autós kiegészítők a legkelendőbbek – többek között ez is kiderül az ország egyik piacvezető fulfillment webshop logisztikával foglalkozó cége, az iLogistic 2019-es évre vonatkozó elemzéséből. 

2020. január 16. 17:44

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Így válthatja le személyi igazolványunkat, útlevelünket egy okostelefon

2020. január 16. 14:39

Újra fesztiváloznak a marketingesek

2020. január 9. 08:01

Digitális biztonsági trendek 2020-ban a Sophos szerint

2020. január 3. 11:44

2020: az adatok évtizedének kezdete

2019. december 27. 10:55
online sportfogadás