Siker Európában a Windows Phone 7

Milkovits Gábor, 2010. november 4. 08:06

Egyes hírforrások szerint igen jól fogynak az új Windows Phone 7 készülékek az öreg kontinensen, legalábbis több helyen átmeneti készlethiányról számoltak be, pedig a mobilok még csak alig két hete kaphatók.

Az egyik információ a brit Orange-től származik, amely 20 fontos ajándék feltöltő-kártyákat kínál a Windows Phone 7 mobilokhoz, és már most fogyóban van a készlete a kártyákból. Elemzők szerint nehéz megítélni, hogy a készülékekből mennyi fogyott, mivel erről hivatalos adatok egyelőre nem állnak rendelkezésre. Mint ahogy az egyes telefonok nyitókészletéről sem, az azonban ismert tény, hogy az AMOLED kijelzőkből mutatkozó piaci hiány miatt egyes gyártók kevesebb mobilt tudnak szállítani annál, amennyit eleve szándékoztak. A HTC-vel hasonló a helyzet, csak éppen szoftverproblémák miatt.

A fenti bizonytalanságok ellenére egybehangzó az a vélemény a sajtóban, hogy a Windows Phone 7-et izgatottan fogadta a szakma és a vásárlók is. A rendszerről egyértelműen az a kialakult vélemény, hogy egyszerre újszerű, praktikus és tetszetős. Az esetleges készlethiány azonban komoly problémákat okozhat a Microsoftnak, könnyen lehet ugyanis, hogy a kezdeti lelkesedés a készülékek nehéz beszerzése miatt lelohad, és éppen a kulcsfontosságú év végi bevásárló szezonban nem sikerül meghódítani a piac egy részét.
 

Telekom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

HONOR Magic5 Lite: luxus, strapabíróság és innováció

A HONOR Magic5 Lite testesíti meg a HONOR elköteleződését abban, hogy strapabíró kialakítással és stílusos formatervezéssel lássa el kiváló minőségű okostelefonjait. Az alábbiakban bemutatjuk a HONOR Magic5 Lite magával ragadó, ívelt képernyőjét, lenyűgöző állóképességét, valamint azokat a szigorú teszteket, kutatási és fejlesztési (K+F) erőfeszítéseket, melyek mind hozzájárulnak ehhez a teljesítményhez.

2023. március 30. 19:20

„Élj sokszínűen!” üzeni a Xiaomi az új Redmi Note 12 sorozattal

A Xiaomi bejelentette a piacon már jó ideje várt Redmi Note 12 sorozatot. A népszerű termékcsaládhoz négy készülék tartozik: a Redmi Note 12 Pro+ 5G, a Redmi Note 12 Pro 5G, a Redmi Note 12 5G, és a Redmi Note 12. 

2023. március 29. 17:11

Új csúcskategóriás okoseszközöket mutat be a Huawei Európában

Számos új csúcskategóriás terméket mutatott be a Huawei március 23-án Kínában. Az innovatív eszközök között szerepel a HUAWEI P60 Pro és a HUAWEI Mate X3 zászlóshajó okostelefon, a HUAWEI MateBook X Pro notebook, a HUAWEI WATCH Ultimate okosóra és a HUAWEI FreeBuds 5 vezeték nélküli fülhallgató. Az új termékek hamarosan Európában is elérhetőek lesznek, a bemutatót május 9-én, Münchenben tartja a gyártó.

2023. március 23. 16:33

Minőségi mobilra vágyik a magyar, kedvezményes áron

A közelmúltban zajlott barcelonai Mobil Világkongresszuson számos készülékgyártó mutatott be új mobilokat: a csúcskészülékek bejelentése mellett jól kirajzolódó tendencia a középkategória erősödése. A Yettel adatai szerint a magyar mobilhasználók többsége is a középkategóriás, jó érték-arányú telefonokat részesíti előnyben, és kifejezetten keresik az akciókat. Most induló promóciójában a szolgáltató 0 forintért hazavihető HONOR X7a készülékkel támogatja, hogy a megbízható hálózat élményét ügyfelei megoszthassák egymással.

2023. március 23. 13:59

Az MVM NET és a CETIN közösen tesztelte az 5G-t

Az MVM NET Zrt. és a CETIN Hungary Zrt. városi környezetben és agrárgazdaságban tesztelte, hogyan lehet gazdaságosan 5G hálózatot kiépíteni és működtetni olyan helyszíneken, ahol ezt az 5G alapú alkalmazások elterjedése, illetve az adatforgalom növekedése szükségessé teszi. A független, integrált infrastruktúra-szolgáltatók a teszt tapasztalatai alapján megállapították: fenntarthatósági és gazdaságossági szempontok miatt sok esetben a hálózatot célszerű egyetlen szolgáltatónak kiépíteni és üzemeltetni, majd azon több operátor számára szolgáltatást nyújtani.

2023. március 22. 17:09

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08