Frissülő Nikon WT-4 és Thumbnail Selector

Kiss Ádám Zoltán, 2010. november 14. 19:45

A Nikon elérhetővé tette két kiegészítő szoftverjének friss, 1.2-es változatait többek között D7000 és Nikon Message Center 2 támogatással.

 

WT-4 Setup Utility segédprogram:


Változások ebben a verzióban
- A D7000 fényképezőgép támogatása.
- A Nikon Message Center 2 támogatása.
- A WT-4 Setup Utility képmappa-beállítási párbeszédablakának Show it with View NX (Megjelenítés a ViewNX programmal) opciója Show it with View NX 2 (Megjelenítés a ViewNX 2 programmal) értékre változott.
- Ha 40 karakternél hosszabb nevű számítógépprofilt akart létrehozni, akkor időnként az alábbi hibaüzenet jelent meg: The Profile could not be saved (A profil nem menthető), és a beállítás nem működött. Ezt a hibát kiküszöböltük.
A WT-4 vezeték nélküli jeladó mostantól használható PC módban (ugyanebben a módban használható a Camera Control Pro 2 is) a 64 bites Windows 7 vagy Windows Vista operációs rendszert futtató számítógépeken, még akkor is, ha a WT-4 Setup Utility Tool for 64-bit Operating Systems programot nem futtatta.
- A WT-4 vezeték nélküli jeladó mostantól használható átvitel módban, kisképes kiválasztás módban és nyomtatás módban a 64 bites Windows 7 vagy Windows Vista operációs rendszert futtató számítógépeken.

A D300S, D3S és D7000 fényképezőgépekkel készített videók átvitele
A videók Kisképes kiválasztás módban, PC módban és Nyomtatás módban nem támogatottak. Ezenfelül az Automatikus küldés és a Mappa küldése átviteli módbeállítások sem támogatják a videókat.

Thumbnail Selector 1.2.0:

Változások ebben a verzióban
- A D7000 fényképezőgép támogatása. A fényképezőgép távoli beállítása azonban nem végezhető el.
- A Beállítások panel Open destination folder with other application after transfer (Átvitel után a célmappa megnyitása másik alkalmazással) opciójának alapértéke ViewNX-ről ViewNX 2-re változott.
- A 64 bites Windows 7 Home Basic/Home Premium/Enterprise/Ultimate és Windows Vista Home Basic/Home Premium/Business/Enterprise/Ultimate (SP2) verziók támogatása. Azonban 64 bites verziók esetén a szoftver 32 bites alkalmazásként működik.

WT-4 Setup Utility 1.2.0 frissítés – Windows
WT-4 Setup Utility 1.2.0 frissítés – Macintosh
Thumbnail Selector 1.2.0 teljes verzió – Windows
Thumbnail Selector 1.2.0 teljes verzió – Macintosh
 

Kulcsszavak: kamera Nikon

IT ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Évente több százezer forint megtakarítást hozhat a piezotintás nyomtatás

Öt év alatt megközelíti a 2 millió forintot az áramszámlán jelentkező megtakarítás, amelyet már egy közepes méretű cég is elérhet, ha lézertechnológiás irodai multifunkciós berendezéseit az Epson piezoelektromos tintasugaras eszközeire cseréli. A lépéssel csaknem 1,5 tonna CO2 emissziótól is meg lehet kímélni a környezetet, miközben a hőmentesen működő gépek egyéb szempontok alapján is lényegesen környezetkímélőbbek a lézereseknél.

2023. március 24. 18:00

Az új Legion laptopok a teljesítményt és a hordozhatóságot ötvözik

A Lenovo bejelentette a Lenovo Legion Slim laptopok legújabb, 8. generációját. A sorozat most bemutatott tagjai minden eddiginél nagyobb szabadságot nyújtanak a játékosoknak. A Lenovo Legion Slim sorozat lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kibontakoztassák kreativitásukat és elérjék a játékokkal kapcsolatos céljaikat. 

2023. március 24. 16:43

Vadonatúj LOQ gaming laptopokat és torony PC-ket mutatott be a Lenovo

A játékok nem kizárólag csúcskategóriás számítógépeken élvezhetők. Erre bizonyíték a Lenovo újonnan bejelentett termékcsaládja, a LOQ (lock), amely a kezdő játékosokat támogatja a játékok és virtuális világok felfedezésében és abban, hogy valódi közösségekhez csatlakozzanak, olyan játékeszközökkel, amelyek számos funkcióval rendelkeznek, mégsem jelentenek megterhelő kiadást.  

2023. március 24. 15:20

A Kingston Technology vezeti a 2022-es rangsort a viszonteladói SSD-piacon

A memóriatermékek és technológiai megoldások terén globális piacvezető Kingston Technology Company, Inc. flash-memóriákat gyártó leányvállalata, a Kingston Digital Europe Co LLP bejelentette, hogy 2022-ben SSD-piaci részesedés szempontjából az első helyen végzett a viszonteladói szegmensben. Bár az előző évhez képest csökkent a kliens SSD-k iránti kereslet, a végfelhasználói piacon tapasztalt folyamatos árcsökkenés következtében kialakult rugalmasság és diverzifikáció fenntartotta az egészséges keresletet a Kingston kiváló minőségű SSD-megoldásai iránt. 2022-ben a Kingston az új NV2 kliens NVMe meghajtóval bővítette portfólióját, valamint konzol- és PC-gamerek számára ideális hűtőbordás modellel frissítette a díjnyertes Kingston FURY Renegade SSD-t.

2023. március 23. 19:27

Új csúcskategóriás okoseszközöket mutat be a Huawei Európában

Számos új csúcskategóriás terméket mutatott be a Huawei március 23-án Kínában. Az innovatív eszközök között szerepel a HUAWEI P60 Pro és a HUAWEI Mate X3 zászlóshajó okostelefon, a HUAWEI MateBook X Pro notebook, a HUAWEI WATCH Ultimate okosóra és a HUAWEI FreeBuds 5 vezeték nélküli fülhallgató. Az új termékek hamarosan Európában is elérhetőek lesznek, a bemutatót május 9-én, Münchenben tartja a gyártó.

2023. március 23. 16:33

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08

DEUTSCHE TELEKOM innovációk az idei Mobil Világkiállításon

2023. február 28. 12:48