A Kereskedelmi és Iparkamaráknál is elérhetők az elektronikus ügyintézéshez szükséges eszközök

forrás Prim Online, 2010. november 16. 16:25

A NetLock szolgáltatásai a Kereskedelmi és Iparkamarákkal kötött megállapodások alapján mostantól vidéken is könnyebben elérhetőek.

A kamarai kirendeltségeken keresztül a NetLock termékek – tanúsítványok és egyéb hitelesítési csomagok – regisztrációjára, átvételére szinte minden megyeszékhelyen lehetőség lesz. A NetLock Kft. emellett speciális termékekkel – PKI megoldásokkal, e-számlákkal – és időszakos akciókkal is támogatja a kis- és középvállalkozások elektronikus üzletvitelének fejlesztését.

Az eddigiekben a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara és a Hajdú-Bihar megyei Kereskedelmi és Iparkamara csatlakozott a kezdeményezéshez.

A kamarai ügyfélszolgálatokon igényelhető eszközök:

  • Igényelhető tanúsítványtípusok: személyes aláíró, személyes titkosító, munkatársi aláíró, munkatársi tikosító, szervezeti aláíró, szervezeti tikosító, SSL (szerver).
  • Igényelhető tanúsítványosztályok: C, B, BK (közigazgatási), QA, QAK (közigazgatási). (A osztályú tanúsítvány igényléséhez közjegyzői közreműködés szükséges.)
  • Igényelhető kriptográfiai eszközök: Oberthur ID-One chipkártya, Oberthur ID-One USB token.
Kulcsszavak: közigazgatás NetLock

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Vodafone telefonos és online ügyintézésre kéri az ügyfeleket

A Vodafone Magyarország a koronavírus miatt kialakult helyzetben igyekszik olyan szolgáltatásokat és digitális megoldásokat nyújtani, amelyek segítik a lakosságot, a vállalkozásokat és a hatóságot ebben a nehéz időszakban.

2020. március 27. 18:39

A koronavírus miatt állásukat vesztett dolgozóknak segít egy új kezdeményezés

Új felületet hozott létre a Profession.hu azoknak a munkavállalóknak, akik a koronavírus miatt veszítették el az állásukat. A Mentőöv állások oldal célja, hogy a veszélyhelyzet miatt leállt szektorokból olyan irányba tereljék az értékes munkaerő túlkínálatot, ahol éppen nagy szükség van új dolgozókra. Ez a segítség minden munkakereső számára ingyenesen elérhető.

2020. március 27. 15:41

Arcpajzsokkal védi az egészségügyi dolgozókat a reklámügynökség

A koronavírus-járvány idején a Foto Reklámügynökség is szeretne hozzájárulni ahhoz, hogy a frontvonalban helytálló hazai egészségügyi dolgozók a lehető legnagyobb biztonságban legyenek, ezért a cég arcpajzsok gyártásába kezdett. A védőfelszerelések ára éppen annyi, amivel meg tudják tartani a munkaerőjüket, de így is jóval a nemzetközi konkurencia alatt vannak. Első körben 12 ezer arcpajzsot készítenek, de ha a kereslet megkívánja, növelni fogják a darabszámot.

2020. március 27. 12:50

Közel 3 milliárd forint árbevételt ért el az OTT-ONE 2019-ben

Eredményesen zárta a 2019-es évet az OTT-ONE Nyrt., árbevétele ugyanis meghaladta a 2,8 milliárd forintot, amely csaknem 70 százalékkal, összesen több mint 1,1 milliárd forinttal magasabb az egy évvel korábbi adathoz képest. A Budapesti Értéktőzsde Standard Kategóriájában jegyzett technológiai vállalat nettó eredménye a tavalyi évben 204 millió forint volt.

2020. március 26. 16:48

NAK TechLab – Az innovatív megoldások keresése nem állhat meg!

A nagyvállalatok és innovatív agrár startupok együttműködéseit segítette elő az első hazai agrár startup program, a NAK TechLab. A mezőgazdaság digitalizációjával a szektor versenyképességét növelhetik az innovatív megoldások, a programban résztvevő nagyvállalatok pedig a fejlesztések piacra lépését segítik. A három hónapot felölelő programnak köszönhetően számos termékfejlesztés indult el a cégek és a vállalkozások között.

2020. március 26. 15:24

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan legyenek a gyerekek és a tanárok biztonságban a digitális oktatás ideje alatt is?

2020. március 25. 10:43

Hasznos tippek, hogy előnyünkre fordítsuk a bezártságot!

2020. március 24. 16:55

Koronavírusos átverést azonosított az ESET

2020. március 18. 09:11

Javaslatcsomag szülőknek és pedagógusoknak a HiperSuli digitális tanáraitól

2020. március 15. 11:53
online sportfogadás