Nemzetközi elismerés a HostLogicnak

forrás Prim Online, 2010. december 1. 16:35

Kelet-Közép-Európa piacvezető SAP hosting-partnere, a magyar HostLogic ma már 43 ügyfélnek 9 országban, többek között Szlovákiában, Csehországban, Törökországban, Ukrajnában és Görögországban nyújt integrált üzleti megoldásokat alkalmazásszolgáltatóként.  Világszínvonalú teljesítményét az SAP idén is a legmagasabb szintű tanúsítvány odaítélésével ismerte el.

Az SAP napokban lezárult minőségi auditja szerint a HostLogic Kft. bizonyult Kelet-Közép-Európa legmagasabb színvonalú SAP hosting-szolgáltatójának. Az átvilágítást kétévente ismétlődően végzi el a világ vezető üzleti szoftvergyártója szakodosott partnereinél. Az idei forduló során továbbra is a HostLogic kapta a régióban az egyetlen Advanced Hosting Provider címet. Az audit eredménye konkrét mérőszámokkal is megerősítette, hogy a cég hosting szolgáltatása színvonalát tekintve az európai átlag felett áll, ugyanakkor árak tekintetében minden országban versenyképes.  
 
A HostLogic 2002 óta folyamatosan minősített hosting-partnere az SAP-nak, az Advanced fokozat az átlagon felüli minőség jelzése, vagyis a cég nem csupán hazánkban, de az egész régióban a legrégebbi és legtapasztaltabb specialista.

A HostLogic árbevételének ma már több mint 35 százaléka származik hosting jellegű tevékenységből, az arány pedig évről évre intenzíven növekszik. Ennek hátterében elsősorban az áll, hogy a vállalatok egyre komolyabb színvonalú IT-infrastruktúrát igényelnek, kiemelten fontos számukra a magas működési biztonság, a szolgáltatott alkalmazások rugalmassága, könnyű bővíthetősége és a gyors használatba vétel előnyei. Ezeket a képességeket az igény szerinti bérelhetőség és a magas színvonalú szakértői támogatás is erősíti.

A cég tapasztalatai alapján a hosting szolgáltatási képességek ma különösen kedveltek az exportorientált gép- és alkatrészgyártó hazai iparvállalatok, az élelmiszer- és feldolgozóipar nemzetközi szereplői, illetve a kis- és nagykereskedelmi hálózatok körében. Ma már a hosztolt vagy bérelt forma iránt egyre bővülő az érdeklődés a szoftver generációs váltás előtt álló szektorokban is, mint az egészségügy, a közigazgatás és egyéb közszolgáltatók.

Kulcsszavak: +céginfo HostLogic

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Innováció mentén szakad ketté a hazai vállalati szektor

Az RnD Strategy Kft. közösen a Kantar – Hoffman nemzetközi piackutató céggel az elmúlt 20 év legátfogóbb innovációs kutatását végezte el 2022 júliusában. A kutatás a soft kvóta régióra és fő nemzetgazdasági ágazatokra vonatkozva zajlott; ezek a mezőgazdaság, az ipar, a kereskedelem és a szolgáltatás.

2022. október 2. 14:18

Több év kihagyás után sem lehetetlen visszatérni a munkaerőpiacra

Több éves kihagyás után gyakran egy konferenciahívás elindítása sem magától értetődő a munka világába visszatérők számára, megkopik a szakmai és nyelvtudás. Ebben segít a Morgan Stanley Return to Work – Lendülj újra munkába! programja, amelyet hetedik éve hirdet meg Budapesten a globális pénzintézet. A 16 hetes képzés azoknak segít, akik legalább egy év kihagyás után szeretnének visszatérni a munkaerőpiacra. A programra 2022. október 30-ig lehet jelentkezni.

2022. október 2. 11:51

Tajvani eszközökkel innoválják a magyar energiaipart

A világ egyik vezető ipari informatikai berendezéseket gyártó és fejlesztő vállalata, a tajvani székhelyű Moxa szeptemberben legnagyobb magyarországi partnereihez látogatott, hogy bemutassák legújabb fejlesztéseiket, amelyeket elsősorban a transzformátor-alállomásokon keletkezett igények és a megújuló energiaforrások egyre szélesebb körű elterjedése inspirált.

2022. október 1. 10:13

Rendszerváltozások: az átláthatatlan vállalati informatika az innovációt is megöli

A verseny által kikényszerített folyamatos költségcsökkentési spirál, a munkaerőhiány pótlására fejlesztett informatikai megoldások és robotizáció, valamint a technológia fejlődése mind a digitalizáció irányába hat. Ennek következtében komplex, sok területet lefedő, integrált rendszerek és célrendszerek jelennek meg a vállalati IT-környezetben. 

2022. szeptember 30. 15:15

Hazánkba is megérkezett a felújított okostelefonokat értékesítő startup

A világ négy vezető telefonmárkájának (Apple, Samsung, Xiaomi és Huawei) mintegy 300 különböző modellje érhető el nagyon kedvező áron a Rejoy.hu-n, a felújított telefonok újonnan indult piacterén. Ezek nem egyszerűen használt telefonok, a szigorú tesztelési- és alapos tisztítási folyamatot követően a cég 12 hónapos garanciát vállal mindegyikre. A Rejoy sikeres üzleti modellje már két országban bizonyította működőképességét, a cég pedig 8 millió eurós befektetést kapott az eMAG Ventures-től.

2022. szeptember 29. 20:23

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Jól szerepeltek a magyar diákok a juniorok informatikai diákolimpiáján

2022. szeptember 26. 18:20

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2022. szeptember 21. 13:46

Hatalmas siker a tudományos Európa Bajnokságon

2022. szeptember 19. 18:00

’Az Év Honlapja’ pályázat 21. alkalommal keresi a legjobb honlapokat, applikációkat és digitális megoldásokat

2022. szeptember 7. 11:38