Már MobilFizetéssel is rendezhető a taxiszámla a Rádió Tele 5 Taxinál

forrás Prim Online, 2010. december 18. 16:44

Budapest és agglomerációja legnagyobb és legfejlettebb infrastrukturális háttérrel rendelkező, dinamikusan fejlődő taxitársasága 2010. december 14-től újabb megoldásokat kínál ügyfeleinek. Ezek közül a legjelentősebb a MobilFizetés szolgáltatás bevezetése.

A taxitársaság, a T-Mobile, a Telenor és az FHB Bank összefogásával 2010. december 14-től közel 900 Rádió Tele 5 Taxiban válik lehetővé a MobilFizetés szolgáltatás, melynek segítségével az utasok mobiltelefonjukkal egyszerűen és kényelmesen, a taxisofőrnél egyenlíthetik ki taxiszámlájukat. Hamarosan elérhető lesz az a funkció is, amellyel a taxitársaság weboldalán történő megrendelés esetén már az online rendeléskor, előre kifizethetjük az utazás díját mobiltelefonunkkal, így az autóba beülve már a fizetésre sem lesz gondunk. Azonban nem csak a kényelem miatt érdemes mobillal fizetni, ugyanis a MobilFizetést választók a társaságnál elérhető legkedvezőbb tarifával utazhatnak.

Emellett a Rádió Tele 5 Taxi Holdingnál december közepétől Windows Mobile, Android operációs rendszerrel rendelkező telefonokról és iPhone-okról elérhető a GPS alapú taxirendelés szolgáltatás is. Az újítás lényege, hogy egy ingyenesen a telefonra letölthető célszoftvernek köszönhetően az ügyfélnek utazás előtt nem kell felhívni az ismert telefonszámok egyikén a diszpécserközpontot, elegendő a menüből kiválasztani a „Taxirendelés GPS koordináták alapján” lehetőséget, és a gombnyomást követő 2-10 percen belül a rendelési helyre érkezik a taxi.

Kulcsszavak: autószolg mobilszolg

Telekom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A HONOR X6a-val a vállalat újra a középkategóriás okostelefonok világában alkot nagyot

A HONOR ma bejelentette, hogy érkezik a HONOR X6a. Bámulatos, 6,56”-os kijelzője támogatja a dinamikus fénytompítást, erőteljes 50MP-es tripla kamerarendszere kiváló a fényképezéshez, az 5200mAh-s  akkumulátor teljesítmény és a 128GB tárhely pedig átfogó felhasználói élményt nyújtanak az egész napra.

2023. október 2. 14:24

Díjeső a HONOR-nak Kínában

A HONOR innovációs díjat nyert az okoseszközök kategóriájában a Kantar BrandZ China gálaeseményen.

2023. szeptember 28. 12:53

Megérkezett a nemzetközi piacra szánt Xiaomi 13T telefoncsalád

A Xiaomi bemutatta a legújabb 13T okostelefon sorozatát, a Xiaomi 13T-t és a Xiaomi 13T Pro-t, amely a képalkotást művészi fokon űző felhasználók körében tehet szert majd a legtöbb rajongóra. A Leicával közösen fejlesztett, professzionális optika került a készülékekbe, így a Xiaomi 13T sorozat a Leica kamerák esszenciáját megragadó Authentic Leica Imagery szolgáltatásokkal büszkélkedhet. A telefonok teljesítményét optimalizálták, üzemidejüket még jobban kitolták, a kijelzőjük pedig kristály tisztán, nagy részletgazdagsággal jeleníti meg a tartalmakat – vagyis kivételesen jó képmegjelenítő tulajdonságokkal rendelkeznek és nagyszerű felvételek készülhetnek velük. 

2023. szeptember 27. 12:54

Kontakt jelnyelvi tolmácsszolgáltatás a Telekomnál

2023. szeptember 24-étől a Magyar Telekom 29 üzletében és telefonos ügyfélszolgálatán jelnyelvi tolmácsszolgáltatás vehető igénybe a hallássérült ügyfelei akadálymentes kiszolgálása érdekében.

2023. szeptember 24. 11:44

Hajlítható élmény a Try Galaxy segítségével

Már elérhető a Samsung Try Galaxy program frissítése, amellyel a nem androidos okostelefonok  felhasználói már magyar nyelven is kipróbálhatják a One UI 5.1.1 szoftver vonzó lehetőségeit és felfedezhetik az új Galaxy Z Flip5 és Z Fold5 okostelefonok funkcióit. A Galaxy Z Fold5 sokoldalú és magával ragadó kijelzőjének előnyeit újszerűen mutatja be az alkalmazás: két párosított eszközön szemlélteti a hajlítható élményt.

2023. szeptember 23. 10:23

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38