Nem minden 3D szemüveg kényelmetlen és csúnya

forrás Prim Online, 2010. december 18. 16:51

Az LG hamarosan bemutatja a világhírű francia szemüvegtervezővel, Alain Miklivel közösen kifejlesztett 3D szemüvegeit.

A francia tervező, Alain Mikli, több mint 30 éves szemüvegtervezői múltjával és felülmúlhatatlanul kényelmes és divatos szemüvegeivel nemzetközi hírnévre tett szert. Cége a világ számos nagyvárosában - New York, Párizs, Milánó, hogy csak a legfontosabbakat említsük - rendelkezik nívós üzletekkel, amelyek kétséget kizáróan vonzzák a divatkedvelő fogyasztókat.

„Számos tanulmány kimutatta, hogy a 3D technológia általános elfogadottságának egyik legnagyobb kihívása a szemüveg” – nyilatkozta Hawis Kwon, az LG Electronics Home Entertainment Company elnöke. „A 3D szemüvegeknek nem kell csúnyának és kényelmetlennek lenniük. Ezt be is bizonyítottuk Alain Mikli úr segítségével, amikor megalkottuk a világ jelenleg talán legjobb és legdivatosabb 3D szemüvegét.”

Az új szemüveg kialakítás, illeszkedés és kényelem szempontjából egyaránt magasra teszi a mércét a 3D szemüvegek piacán.

A jelenlegi műanyag 3D szemüvegekkel ellentétben az LG és Alain Mikli a gondosan válogatott fém alapanyagok mellett tették le a voksukat a 3D szemüveg megalkotásakor, miközben megőrizték a francia tervező védjegyének számító tervezési jellegzetességeket.

A szemüvegek ergonomikus kialakításuknál fogva a lehető legnagyobb kényelmet nyújtják viselőiknek. A szemüveg eleje és hátulja közötti optimális súlyelosztás következtében a szemüveg viselői kisebb terhelést éreznek hosszan tartó viselés során. Az LG és Mikli által közösen szabadalmazott speciális orrnyereg különösen jól illeszkedik az orrhoz. Az extra hosszú végű rugós szemüvegszárak pedig gondoskodnak róla, hogy a szemüveg tökéletesen igazodjon a fejhez.

Az új prémium 3D szemüveg a jövő évi Nemzetközi Szórakoztatóelektronikai Vásáron (CES) debütál, és ezt követően kerül forgalomba.

Kulcsszavak: 3D LG

Fogyasztói elektronika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Több tucatnyi elismerést kaptak az LG innovációi a CES 2023 bíráitól

Az LG Electronics (LG) legújabb életmód-megoldásainak technológiai és dizájnbeli kiválóságát ezúttal is számos elismeréssel jutalmazták: a vállalat több mint két tucat CES 2023 innovációs díjat érdemelt ki. Ezek között az LG OLED készülékei a legkiemelkedőbb megoldásoknak odaítélt Best of Innovation díjból hármat is bezsebeltek a számítógépes perifériák, játékok és videokijelzők kategóriáiban.

2022. december 2. 17:00

Fejlessze a játékok hangzását a vadonatúj Philips TAG5106 fejhallgatóval

Az MMD, vezető kijelzőspecialista és a Philips monitors márka licencpartnere örömmel jelenti be egy vadonatúj prémium gaming headset bevezetését, amelyet a kényelem, a kiváló hangzás és a fejlett vezeték nélküli technológiák ideális kombinációját kereső játékosok számára terveztek. 

2022. december 1. 19:54

Áttörést jelenthetnek az EKG-t mérő okosórák a tünetmentes szívproblémák felismerésében

Az európai kardiológusok legfrissebb irányelvei szerint* az egyik leggyakoribb szívritmuszavar, a pitvarfibrilláció azonosítása az EKG-funkcióval rendelkező okosórákkal új távlatokat nyithat az orvoslásban. A kereskedelmi forgalomban is kapható okoseszközök folyamatosan fejlődő algoritmusai és technológiái hozzájárulhatnak az egyébként tünetmentes szívritmuszavarok hatékonyabb szűréséhez, ezáltal sok páciens időben orvoshoz juthat a problémájával. A Huawei friss felmérése szerint** a magyar válaszadók 78 százaléka használná az EKG funkciót az okosóráján. 

2022. november 30. 20:11

Elindult a termelés a kecskeméti Mercedes-Benz gyár új présüzemében

Megkezdődött a termelés a kecskeméti Mercedes-Benz gyár mintegy 23 ezer négyzetméteres új présüzemében, amely helyben készült alkatrészekkel látja el mind a Magyarországon készülő kompakt gépjárműveket, mind pedig a vállalat globális termelési hálózatának gyárait.

2022. november 25. 13:58

Elsősorban nem a környezetvédelem miatt veszünk e-autót

Nem a környezettudatosság, hanem az állami támogatások ösztönzik leginkább a villanyautózást – derült ki az Allianz Hungária elektromosautó-vásárlási szokásokkal kapcsolatos online, nem reprezentatív kutatásából.*

2022. november 25. 11:17

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Lezárult a 2022-es ’Az Év Honlapja’ pályázat!

2022. december 2. 13:58

Innovatív építőipari vállalkozás vezetőit díjazta a FIVOSZ

2022. november 29. 12:39

December 1. éjfélig lehet nevezni 'Az Év Honlapja’ pályázatra!

2022. november 23. 09:55

Az energiatárolás lehet a válság megoldásának kulcsa

2022. november 18. 09:55