Nem minden 3D szemüveg kényelmetlen és csúnya

forrás Prim Online, 2010. december 18. 16:51

Az LG hamarosan bemutatja a világhírű francia szemüvegtervezővel, Alain Miklivel közösen kifejlesztett 3D szemüvegeit.

A francia tervező, Alain Mikli, több mint 30 éves szemüvegtervezői múltjával és felülmúlhatatlanul kényelmes és divatos szemüvegeivel nemzetközi hírnévre tett szert. Cége a világ számos nagyvárosában - New York, Párizs, Milánó, hogy csak a legfontosabbakat említsük - rendelkezik nívós üzletekkel, amelyek kétséget kizáróan vonzzák a divatkedvelő fogyasztókat.

„Számos tanulmány kimutatta, hogy a 3D technológia általános elfogadottságának egyik legnagyobb kihívása a szemüveg” – nyilatkozta Hawis Kwon, az LG Electronics Home Entertainment Company elnöke. „A 3D szemüvegeknek nem kell csúnyának és kényelmetlennek lenniük. Ezt be is bizonyítottuk Alain Mikli úr segítségével, amikor megalkottuk a világ jelenleg talán legjobb és legdivatosabb 3D szemüvegét.”

Az új szemüveg kialakítás, illeszkedés és kényelem szempontjából egyaránt magasra teszi a mércét a 3D szemüvegek piacán.

A jelenlegi műanyag 3D szemüvegekkel ellentétben az LG és Alain Mikli a gondosan válogatott fém alapanyagok mellett tették le a voksukat a 3D szemüveg megalkotásakor, miközben megőrizték a francia tervező védjegyének számító tervezési jellegzetességeket.

A szemüvegek ergonomikus kialakításuknál fogva a lehető legnagyobb kényelmet nyújtják viselőiknek. A szemüveg eleje és hátulja közötti optimális súlyelosztás következtében a szemüveg viselői kisebb terhelést éreznek hosszan tartó viselés során. Az LG és Mikli által közösen szabadalmazott speciális orrnyereg különösen jól illeszkedik az orrhoz. Az extra hosszú végű rugós szemüvegszárak pedig gondoskodnak róla, hogy a szemüveg tökéletesen igazodjon a fejhez.

Az új prémium 3D szemüveg a jövő évi Nemzetközi Szórakoztatóelektronikai Vásáron (CES) debütál, és ezt követően kerül forgalomba.

Kulcsszavak: 3D LG

Fogyasztói elektronika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Már az EKG-t is figyeli a Huawei WATCH GT 3 Pro okosóra

A HUAWEI WATCH GT 3 Pro EKG alkalmazása megkapta az Európai Unió CE tanúsítványát, amely jelzi, hogy az applikáció megfelel a vonatkozó uniós szintű biztonsági, egészségügyi és környezetvédelmi előírásoknak. Mostantól a WATCH GT 3 Pro európai és magyarországi felhasználói az EKG-funkcióval elektrokardiogram mérést is végezhetnek, így kényelmesen nyomon követhetik szívritmusukat, ami hozzájárulhat a szívükkel kapcsolatos esetleges egészségügyi kockázatok proaktív kezelésében. Mindazok, akik már rendelkeznek HUAWEI WATCH GT 3 Pro modellel itthon, az EKG funkciót a Huawei Egészség applikációban történő szoftverfrissítéssel érhetik el. 

2022. szeptember 28. 16:55

Forradalmi áttörést ért el az ElevenEs akkumulátorcella fejlesztésben

Európa első és legnagyobb, teljes mértékben piaci felhasználásra alkalmas LFP (lítium-vasfoszfát) akkumulátorcelláját az ElevenEs alkotta meg, az akkumulátorcellák fejlesztésének úttörőjeként. A legelső darabok 2023 első negyedévében jutnak majd el az ügyfelekhez tesztelés céljából. A vállalat bejelentette, hogy az EDGE névre keresztelt akkumulátorcelláját az EIT InnoEnergy éves rendezvényén, a The Business Booster keretein belül fogja bemutatni, amelyet idén szeptember 28-án, illetve 29-én Lisszabonban rendeznek meg.

2022. szeptember 27. 19:31

Szimulátorból előzgethetők az igazi pályán köröző valódi autók

Kísérleti eszközök bevetésével hasznosulnak az 5G hálózat képességei a Digital Twin projektben. A nagy pontosságú helymeghatározásnak és gyors adattovábbításnak köszönhetően a versenypályán száguldó autók küzdelmébe online módon lehet bekapcsolódni. A fejlesztési munka egyik lehetséges eredményeként a jövőben akár egy Forma–1-es futam résztvevőivel is összemérhetik képességeiket az interneten keresztül a kanapépilóták. 

2022. szeptember 25. 13:31

5G távvezérlésre átalakított versenyautót tesztelt a Vodafone

Az IoT alapú megoldások az 5G magánhálózat segítségével új távlatokat nyitnak a mobilitásban és az autóipar teljes értékláncában. Ennek kiváló példája a BME Formula Racing Team és a Vodafone legújabb fejlesztése, egy  távvezérlésre is átalakítható elektromos versenyautó, amelyet a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatói terveztek és építettek meg a Formula Student mozgalom keretén belül. A szeptember 17-i teszten a távirányítással vezérelt autó az 5G gyorsaságát, pontosságát és minimális késleltetését is bizonyította.

2022. szeptember 21. 14:59

Bemutatkoznak a Logitech új webkamerái és fülhallgatói

Bemutatkozott a Logitech két új termékcsaládja: a Brio 500 sorozat webkameráit és a Zone Vibe sorozat fejhallgatóit a hibrid munkavállalók változó igényeinek kielégítésére tervezték. 

2022. szeptember 20. 11:24

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Jól szerepeltek a magyar diákok a juniorok informatikai diákolimpiáján

2022. szeptember 26. 18:20

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2022. szeptember 21. 13:46

Hatalmas siker a tudományos Európa Bajnokságon

2022. szeptember 19. 18:00

’Az Év Honlapja’ pályázat 21. alkalommal keresi a legjobb honlapokat, applikációkat és digitális megoldásokat

2022. szeptember 7. 11:38