Ennio Morricone zenét komponál az LG okostelefonokhoz

Egyedi tartalmak az LG mobilokhoz

Mészáros Péter, 2010. december 26. 08:45

Az LG Electronics bemutatja a világhírű filmzeneszerző, Ennio Morricone által írt új, exkluzív zene- és csengőhang gyűjteményét. A maga nemében egyedülálló együttműködés keretében újonnan írt zenék és klasszikusnak számító Morricone legendák, mint például a Cinema Paradiso, The Mission és a Love Affair, egyaránt megtalálhatók lesznek a válogatásban.

Az LG mérnökei a legújabb telefonok hangzásvilágának tökéletesítését tűzték ki célul, hogy a gyönyörű zene valóban lenyűgözően szólaljon meg. Az exkluzív zenei válogatást az Optimus 2X-szel kezdődően minden LG okostelefonra feltöltik. A felhasználók összesen 25 Morricone alkotást élvezhetnek készülékeiken, ideértve a kifejezetten az LG részére komponált 15 egyedi csengőhangot és 10 klasszikus Morricone legendát a mozi világából.

Az olasz származású Morricone a világ egyik legtermékenyebb és a zenei kultúrára legnagyobb hatással lévő filmzeneszerzője. Illusztris karrierje során több mint 500 film és TV műsor zenéjét komponálta és rendezte.

Az LG a 25 csengőhangból és zeneszámból álló gyűjteményen kívül a jövő évtől tervezi, hogy az LG App Store-ból (www.lgapplication.com) ingyenesen letölthetők lesznek Morricone tartalommal ellátott további alkalmazások (pl. képek és videók).
Az Ennio Morricone úrral folytatott együttműködés az LG Mobile Signature Sound Series része, ami 2006-ban indult a The Real Group nevű díjnyertes svéd acapella társulattal.

 

Telekom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Érkeznek a felújított telefonok a Telekomtól

Október 2-től A+ prémium minősítésű felújított készülékek vásárolhatók a Telekomtól. A vállalat ezzel is szeretné azt támogatni, hogy a digitális világ tüneményeihez való hozzáférés még szélesebb kör számára legyen elérhető.

2023. október 2. 18:20

A HONOR X6a-val a vállalat újra a középkategóriás okostelefonok világában alkot nagyot

A HONOR ma bejelentette, hogy érkezik a HONOR X6a. Bámulatos, 6,56”-os kijelzője támogatja a dinamikus fénytompítást, erőteljes 50MP-es tripla kamerarendszere kiváló a fényképezéshez, az 5200mAh-s  akkumulátor teljesítmény és a 128GB tárhely pedig átfogó felhasználói élményt nyújtanak az egész napra.

2023. október 2. 14:24

Díjeső a HONOR-nak Kínában

A HONOR innovációs díjat nyert az okoseszközök kategóriájában a Kantar BrandZ China gálaeseményen.

2023. szeptember 28. 12:53

Megérkezett a nemzetközi piacra szánt Xiaomi 13T telefoncsalád

A Xiaomi bemutatta a legújabb 13T okostelefon sorozatát, a Xiaomi 13T-t és a Xiaomi 13T Pro-t, amely a képalkotást művészi fokon űző felhasználók körében tehet szert majd a legtöbb rajongóra. A Leicával közösen fejlesztett, professzionális optika került a készülékekbe, így a Xiaomi 13T sorozat a Leica kamerák esszenciáját megragadó Authentic Leica Imagery szolgáltatásokkal büszkélkedhet. A telefonok teljesítményét optimalizálták, üzemidejüket még jobban kitolták, a kijelzőjük pedig kristály tisztán, nagy részletgazdagsággal jeleníti meg a tartalmakat – vagyis kivételesen jó képmegjelenítő tulajdonságokkal rendelkeznek és nagyszerű felvételek készülhetnek velük. 

2023. szeptember 27. 12:54

Kontakt jelnyelvi tolmácsszolgáltatás a Telekomnál

2023. szeptember 24-étől a Magyar Telekom 29 üzletében és telefonos ügyfélszolgálatán jelnyelvi tolmácsszolgáltatás vehető igénybe a hallássérült ügyfelei akadálymentes kiszolgálása érdekében.

2023. szeptember 24. 11:44

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38