Összeolvad az Albacomp Zrt. és SZÜV Zrt.

forrás Prim Online, 2010. december 29. 16:05

Az Albacomp Zrt. és a közel száz százalékban tulajdonában lévő SZÜV Zrt. tulajdonosai határoztak az Albacomp Zrt. és a SZÜV Zrt. 2010. 12. 31-ével történő összeolvadásáról, ezáltal 2011. 01. 01-jétől új, jogutód cégként létrejön az Albacomp IT Informatikai Zrt – rövid nevén Albacomp IT Zrt.

A SZÜV Zrt.-ben az elmúlt időszakban már főleg csak ingatlangazdálkodás folyt, ezért a költségek racionalizálása, a párhuzamosságok megszüntetése és a folyamatok átláthatósága érdekében a SZÜV Zrt. és az Albacomp Zrt. tulajdonosai úgy látták célszerűnek, hogy a két cég vagyona és tevékenysége a jövőben egy cégben összpontosuljon.

Az Albacomp IT Informatikai Zrt. jogutódja a két összeolvadó cégnek. Ez azt jelenti, hogy a cégek követelései, kötelezettségei, érvényben lévő szerződései valamint az összeolvadó társaságok teljes vagyona (beleértve az ingatlanvagyont is) teljes egészében átkerülnek az Albacomp IT Zrt-hez. Az új cég a korábbi két cég minden tevékenységét folytatja, így a partnerei nem veszik észre a cégjogi változást.

Az Albacomp IT Zrt. tulajdonosi szerkezete 99,5 százalékban megegyezik az Albacomp Zrt. tulajdonosi szerkezetével.

Kulcsszavak: Albacomp SZÜV +céginfo

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Tízezer könyvvel támogatja a Libri a Kórházszövetséget

A Libri Könyvkereskedelmi Kft. szeretne segíteni azoknak az egészségügyi dolgozóknak és betegeknek, akik a koronavírus idejére karanténba szorultak. A Libri a Magyar Kórházszövetségen keresztül 13 budapesti kórházba juttatja el könyvadományait. 

2020. április 4. 13:57

Díjmentes tranzakciókkal segíti a készpénzforgalom visszaszorítását a Moneytou a Viber felhasználóinak

Május 31-ig a felhasználók számára díjmentessé tette, és a kapcsolódó forgalmi költségeket is átvállalta a Viber üzenetküldő applikáció alatt működő Moneytou fizetési lehetőség szolgáltatója, a NeoPay Kft. Az akció célja kettős: nem csak a készpénzes tranzakciók visszaszorításában segítenek a járvány ideje alatt, hanem az online fizetési megoldásokat is népszerűsítik. 

2020. április 3. 18:00

Elindult Magyarország első virtuális tőkebefektetési piactere

Elindult Magyarország első virtuális tőkebefektetési piactere, amely kifejezetten azoknak az innovatív magyar startupoknak és cégeknek nyújt bemutatkozási lehetőséget, amelyek megoldást kínálnak a koronavírus-járvány okozta helyzetre, és segíthetik az ország gazdaságának újraindítását. Az Első Magyar Virtuális Tőkebefektetési Showroom (EMVITIS) felületén szakmai előszűrést követően közvetlenül a legnagyobb magyar tőkealapok és inkubátorházak befektetőihez juthatnak el a projektek gazdái. A hiánypótló digitális platformot már a közeljövőben tőzsdére tervezik vinni, hogy bárki részesülhessen az ország gazdasági talpra állásának sikeréből.

2020. április 3. 15:11

Napról napra növekszik a rendelkezésre álló tehetségek száma

A magyar vállalkozások egy hónapja számos szektorban még munkaerőhiányról számoltak be, a munkaerőpiaci változások miatt viszont mára napról napra nagyobb tehetségbázis érhető el a hazai elbocsátások és a külföldről hazatérő munkavállalók miatt is. Bár az álláshirdetések száma globálisan csökken, a versenyképes szektorok vállalatai már rájöttek, a hosszútávú munkaerőpiaci siker kulcsa az, ha a lehető legjobb megfelelőséggel rendelkező emberek csatlakoznak hozzájuk. 

2020. április 3. 13:55

Következetes felhőmenedzsment

A Dell Technologies legújabb tanulmánya szerint a többfelhős rendszerek egységes felügyelete csökkenti az informatikai költségeket, növeli az adatbiztonságot és felgyorsítja az innovációt.

2020. április 3. 10:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Több millióan kaphatnak ingyenes online védelmet áprilistól

2020. március 31. 12:57

Hogyan legyenek a gyerekek és a tanárok biztonságban a digitális oktatás ideje alatt is?

2020. március 25. 10:43

Hasznos tippek, hogy előnyünkre fordítsuk a bezártságot!

2020. március 24. 16:55

Koronavírusos átverést azonosított az ESET

2020. március 18. 09:11
online sportfogadás