Az LG töretlenül hisz a 3D-ben, ezt januárban is megmutatja

Vértes Judit, 2010. december 31. 11:25

Az LG-t nem riasztotta el, hogy a tavaly bemutatott 3D televízió nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, és nem vált nélkülözhetetlen termékké a szórakoztatóelektronika piacán: a januári fogyasztói elektronikai vásáron egy óriási 3D tévével rukkol elő.

- Az LZ9700 egyesíti az LG képminőségét és a legújabb fejlesztésű 3D technikát - mondta Havis Known, az LG Home Entertainment elnöke.

Papíron valóban nagyon jól hangzik, amiket az LZ9700-ról írnak. Teljes LED-backlit képernyő, mely olyan színessé varázsolja a képet, mintha egy múzeumban néznénk egy festményt. A kijelző nagy sebességű TruMotion 400Hz használata biztosítja a folyamatosságot, töredezettségmentességet gyorsan változó képek esetén is.

Mivel a 3D-s tartalom egyelőre ritka, mint a fehér holló, valószínűleg ez a 2D-s minőség lesz az LZ9700 legfőbb vonzereje.

A 3D-s kijelzők területe igazából még nincs feltérképezve, rengeteg félreértés, hamis elvárás, információ kering körülötte. Az LG talán azt reméli, hogy az LZ9700 eloszlatja a “képzavart”. S minden a helyére kerül. 3D-ben is.

Kulcsszavak: LG televízió 3D

Fogyasztói elektronika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Érkezik a Samsung eddigi legnagyobb és legerősebb órája

A Samsung bejelentette a Galaxy Watch5 és Galaxy Watch5 Pro termékek érkezését, amelyek továbbfejlesztett funkciókkal rendelkeznek az egészségünk megőrzését szolgáló mindennapi szokások kialakításáért.  

2022. augusztus 11. 14:07

K&H: megtriplázódott a villanyautók száma Magyarországon

Látványos bővülés vár a villanyautók piacára az uniós piacokon, a tervek szerint ugyanis 2035-től várhatóan csak elektromos autókat lehet értékesíteni. Magyarországon 2020 májusa óta megháromszorozódott a tisztán elektromos személyautók száma, igaz, a teljes autóparkhoz képest még marginális az arányuk – derül ki a K&H összeállításából. A pénzintézet pedig kedvező kamatozású lízingkonstrukciót nyújt a magyar cégeknek ahhoz, hogy villanyautóval bővítsék a flottájukat, ezzel is segítve a vállalkozások kiadásainak csökkentését, lendületet adva az elektromobilizációnak.

2022. augusztus 8. 18:10

A Mercedes Continental abroncsokkal szereli fel a teljesen elektromos EQB-t

A Mercedes a Continental prémium termékeivel szereli fel az EQ sorozat új, teljesen elektromos SUV-ját. Az új EQB 19 colos EcoContact 6 abroncsokon fog kigurulni a gyárból. A Mercedes továbbá a rendkívül biztonságos WinterContact TS 850 P Continental téli gumiabroncsot is alapfelszerelésként kínálja.

2022. augusztus 8. 11:21

Csúcstechnológiás Bridgestone gumiabroncsok

A Bridgestone és világszerte megbízható flottakezelési megoldása, a Webfleet a 2022-es IAA Transportation kiállításon mutatja be prémium gumiabroncsok, abroncsközpontú technológiák és fejlett mobilitási megoldások portfólióját. Az újítások egyszerre szolgálják a flották hatékonyságát, fenntarthatóságát és kényelmét.

2022. augusztus 7. 10:37

A NISMO-val és a TOM’S-szal is együttműködött a Casio

Bár az idei szezonban a Casio nem szponzorálja a AlphaTauri Forma 1-es csapatot, ennek ellenére a japán óramárka továbbra sem tette félre a motorsportok és a sebesség iránti szenvedélyét. „Mindezt jól bizonyítja a NISMO-val, valamint a TOM’S versenycsapattal történő együttműködés, amelynek keretében limitált szériás Edifice modellekre tehetnek szert a Casio márka szerelmesei” – hívta fel a figyelmet Nagy Sándor, a Casio termékmenedzsere. 

2022. augusztus 6. 14:03

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új HR vezérigazgató-helyettes a Yettelnél

2022. augusztus 11. 11:21

Most lesz csak igazán fontos érteni az energiacímkéket

2022. július 31. 12:17

Hetedik éve sikeres az ABB női esélyegyenlőséget célzó mentorprogramja

2022. július 25. 12:40

Így mutatkozik meg a háború hatása a kriptovilágban

2022. július 19. 16:24