Új üzleti asztali számítógépeket mutatott be a HP

forrás Prim Online, 2011. január 6. 10:12

A HP egy sor olyan új üzleti asztali számítógépet mutatott be, amelyek segítségével a kisvállalkozások az üzlet növekedésének megfelelően bővíthetik technikai hátterüket.

HP Pro 3130 Minitower Business PC
A HP Pro 3130 Mini-tower Business PC rugalmas megoldást jelent olyan kkv-k számára, akik megfizethető áron szeretnének nagy teljesítményű technikai hátteret. A HP Pro 3130 olyan vállalkozások számára is ideális, akik könnyen telepíthető, megbízható technológiára vágynak, megbízható support szolgáltatással.

A HP Pro 3130 megfelelően elhelyezett portjainak, csatlakozóinak köszönhetően a számítógép igény szerint bővíthető. 3,5-es és 5,25-ös fiókkal, első és hátsó USB porttal van ellátva.

A HP Pro 3130 Minitower a legújabb Intel i3, i5 és i7 processzorokkal , Intel H57 Express chipekkel, beépített Intel Graphics Media Accelerator 4500 with DirectX 11, és a legújabb Windows 7 operációs rendszerrel van felszerelve.

A HP Pro 3130 akár 16 gigabájtos DDR3 SDRAM memóriával, 320 gigabájtos merevlemezzel van felszerelve, és opcionálisan ajánl egy második merevlemezt, amivel a valós-idejű adatvédelem RAID tükrözés megvalósítható.
A további tárolóhelyet, és média támogatást igénylő vállalkozások számára a HP Pro 3130 biztosít egy akár 750 GB-os SATA merevlemezt, beépített 22-in-1 Media Card Reader-t (MCR), és további meghajtókat, például egy SuperMulti LightScribe DVD meghajtót.

Az IT személyzet nélküli kisvállalkozások számára ideális HP Pro 3130 olyan beépített biztonsági eszközökkel van felszerelve – beleértve a HP Protect Tools eszközöket – amelyek az üzleti adatok védelmét szolgálják:
Password Manager for HP ProtectTools a jelszó védelmére és kezelésére,
File Sanitizer for HP ProtectTools a merevlemez tartós törlésére,
Device Access Manager for HP ProtectTools az illetéktelen adatszerzés megakadályozására,
Norton Internet Security 2011 az antivírus és URL szűrő rendszeren túl átfogó védelmet nyújt a külső veszélyekkel szemben,
Opcionálisan telepíthető Kensington Microsaver Security Lock az eszközök védelméért.

Piaci bevezetés
A HP Pro 3130 Minitower Business PC 119,000Ft-tól kapható Magyarországon.

HP Elite 7200 Business Desktop PC
A nagy teljesítményű HP Elite 7200 Business Desktop PC-t olyan kisvállalkozások számára tervezték, akiknek könnyen telepíthető, biztonságos és bővíthető asztali gépre van szükségük.

A legújabb Intel Core i3, i5 és i7 processzoroknak, az Intel H57 Express chipeknek köszönhetően a HP Elite 7200 Business Desktop PC maximális teljesítményt nyújt kiterjesztett multimédia alkalmazásokhoz, és a nagy teljesítményt igénylő multitasking feladatok ellátásához.

A korlátozott IT támogatással rendelkező kisvállalkozások számára ideális HP Elite 7200 HP ProtectTools eszközökkel van felszerelve:

Device Access Manager – portok, olvasható meghajtók, és mobil tárolóeszközök adatvédelmét szolgálja az illetéktelen felhasználókkal szemben,
Credential Manager – egyszerű belépést, automatikus jelszótárolást és védelmet biztosít,
File Sanitizer – kitörli az azonosíthatatlan fájlokat, mappákat a felhasználó gépéről.

A HP Elite 7200 vírusok elleni hálózatvédelmi eszközöket is tartalmaz – a Symantec Norton Online Backup eszközét -, amely a hálózati számítógépen tárolt adatot védi. A HP Chassis Lock és opcionális Kensington MicroSaver Security Cable Lock pedig a számítógép lopása ellen nyújt védelmet. (5)

Piaci bevezetés
A HP Elite 7200 134,900Ft-tól kapható Magyarországon.

HP Pro 3135 Microtower Business PC
A HP Pro 3135 Microtower Business PC a technológiai előírásoknak megfelelő, az üzlet fejlődését követően bővíthető számítógép.

A fő jellemzője, hogy VGA –s DVI-D csatlakozón keresztül két monitor is csatlakoztatható a géphez. A nagyobb képfelület lehetővé teszi, hogy a felhasználó több dokumentumon vagy programon dolgozzon egy időben.

A gép AMD Athlon vagy Phenom processzorral kapható. Az extra memória és PCI Express (PCIe) csatlakozóknak, 3.5”/5.25” fiókoknak és opcionális második merevlemeznek köszönhetően a HP Pro 3135 a vállalkozás igényeinek megfelelően tovább bővíthető.

A HP Pro 3135 egy akár 16GB-os DDR3 SDRAM memóriával és egy akár 750GB 3.0 Gb/s SATA merevlemezzel van felszerelve. A további média támogatást igénylő vállalkozások számára elérhető a SuperMulti LightScribe DVD meghajtó.

Többek között a HP ProtectTools Suite SMB, HP Power Assistant, és Norton Internet Security a számítógépen előretelepített.

A megbízható PC életciklus biztosíása érdekében a HP Pro 3135 széles szolgáltatás-portfóliót nyújt. A HP Care Pack Services, kiterjeszti az általános garanciát és segít maximalizálni a megtérülést. A HP Virtual Support Room élő szolgáltatást tesz lehetővé, míg a HP Support Assistant, a zökkenőmentes felhasználást segíti.

Piaci bevezetés
A HP Pro 3135 119,900Ft-tól kapható Magyarországon.
 

Kulcsszavak: PC HPQ

IT ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Rakuten Viber elnyerte a SOC 2 Type 2 tanúsítványt

A Rakuten Viber, a világ egyik vezető kommunikációs platformja, amely nagy hangsúlyt fektet a biztonságos és privát kommunikációra, sikeresen teljesítette a Service Organization Control (SOC) 2 Type II tanúsítványt. A SOC 2 az American Institute of Certified Public Accounts (AICPA) által kidolgozott ellenőrzési szabvány. Szigorú keretrendszerét úgy alakították ki, hogy biztosítsa az ügyféladatok biztonságát, rendelkezésre állását, bizalmas jellegét és védelmét.

2024. április 24. 11:38

Factor 4: a legújabb UltiMaker 3D nyomtató gyártósorok támogatására

Az UltiMaker április 22-én bemutatta az UltiMaker Factor 4 új, ipari 3D nyomtatót, amelyet kifejezetten gyártóüzemi felhasználásra, a gyártósorok működési hatékonyságának és megbízhatóságának növelésére fejlesztettek. Az UltiMaker Factor 4 hazai bemutatójára az Ipar Napjain kerül sor a kizárólagos hazai forgalmazó, a FreeDee Kft. standján (A pavilon, 101F).

2024. április 23. 18:00

A Thermaltake bemutatja a háromféle GPU-elrendezést támogató közepes toronyházát

A Thermaltake, a prémium PC-hardvermegoldások vezető márkájának, CTE E600 MX közepes toronyháza fekete, hófehér és hortenziakék változatban is elérhető. A CTE E600 MX a CTE-sorozat legújabb kiegészítése, egy kétkamrás közepes toronyház, amely a Thermaltake innovatív CTE-kialakítását örökölte, ami a központi hűtési hatékonyság (Centralized Thermal Efficiency) rövidítése, és a kritikus alkatrészek magas szintű hűtési teljesítményének biztosítására összpontosít. Ráadásul a CTE E600 MX háromféle GPU-elrendezési lehetőséggel és cserélhető, kettős előlapi kialakítással rendelkezik, maximális rugalmasságot kínálva a felhasználóknak gépük testreszabásához.

2024. április 23. 13:06

Az AOC a Graphic Pro U3 sorozattal erőt ad az alkotóknak

A kijelzőspecialista AOC büszkén jelenti be a kreatív szakemberek egyedi igényeihez gondosan kidolgozott új monitorcsaládját. A kivételes színhűségével, élvonalbeli funkcióival és elegáns, díjnyertes dizájnjával az AOC Graphic Pro U3 sorozat forradalmasítja a fotósok, vizuális művészek, tervezők, szerkesztők, műsorszolgáltatók, producerek és játékipari szakemberek munkáját. 

2024. április 22. 17:50

Form 4: új, villámgyors 3D nyomtató a Formlabs-tól

A Formlabs bemutatta a Form 4-et, a következő generációs műgyanta 3D nyomtatóját. A Form 4 és biokompatibilis változata, a Form 4B rendkívül gyors additív gyártást ígér nagy precizitással a választott alapanyag típusától függetlenül. A Formlabs legújabb fejlesztése már megtekinthető és tesztelhető a FreeDee Kft. budapesti irodájában.

2024. április 21. 14:03

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50