Már közel 16 ezer iPhone-os töltötte le a Navigont

forrás Prim Online, 2011. január 7. 10:50

Alig több mint négy hónappal a bevezetése után már közel 16 ezer iPhone-os aktiválta a telefonján a T-Mobile ügyfelek számára ingyenesen letölthető NAVIGON select navigációs szoftvercsomagot.

Az App Store-ban elérhető NAVIGON select T-Mobile Edition az iPhone beépített GPS-vevőjét használva Magyarországon segít a könnyebb tájékozódásban. A program számos hasznos funkciója révén autós, kerékpáros és gyalogos navigációra egyaránt alkalmas. Az autósokat a sávnavigáció és az autópálya-lehajtók grafikus megjelenítése, valamint a közelben lévő parkolóházakhoz való navigáció is segíti. A felhasználó kényelmét szolgálja többek között az intelligens címkeresés funkció vagy a „Vigyél haza” lehetőség, továbbá hogy a Google keresési találatok megjeleníthetők a térképen.

 

A navigációs alkalmazásért, amely a magyarországi App Store-ból iPhone 3G, 3GS és iPhone 4 készülékekre (iOS 3-as verziótól felfelé) tölthető le 2011. június 30-ig, a letöltéshez és licencellenőrzéshez szükséges adatforgalmi díjon kívül nem kell fizetni, az az aktiválástól számított 2 évig használható és frissíthető.

 

(A NAVIGON select alap navigációs funkciói önmagukban nem igényelnek adatforgalmat, azonban az alkalmazás használatához mobilinternet előfizetés szükséges. A szoftver letöltése és aktiválása, továbbá a szoftver licenc érvényességének rendszeres, automatikus ellenőrzése adatforgalmat generál. Az adatforgalom az előfizető díjcsomagja szerint számlázódik. Az ezzel kapcsolatos részletek a T-Mobile Díjszabásában olvashatók.)

 

Az alkalmazás népszerűségét alátámasztó adatok egybecsengenek a T-Mobile nemrégiben, több mint 900 fős mintán készült, az okostelefonok használatát részletesebben feltérképező, saját ügyfelei körében végzett felmérésének eredményével, amely szerint az iPhone használók szinte mindegyike tölt le alkalmazásokat (96%). A letöltött alkalmazások között a játékok szerepelnek az első helyen, ezeket az egyéb szórakoztató és kényelmi szempontokat szolgáló alkalmazások, mint pl. a csevegőprogramok, a közösségi, navigációs  és zenei alkalmazások követik.

 

További információk és részletek a letöltésről és igénybevételi feltételek: www.t-mobile.hu 

Telekom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Teljesen automatizált mobilparkolásra állt át a Westend

A hazai bevásárlóközpontok közül elsőként a Westend tette lehetővé a teljesen automatizált, okos mobilitási megoldásokkal bővített parkolás lehetőségét. Mostantól nincs szükség sem papíralapú parkolójegyre, sem aprópénzre, csupán indulás előtt egy egyszeri, gyors applikációs regisztrációt kell teljesíteni. 

2022. május 16. 13:52

A világ első valódi optikai zoom objektívjével érkezik a Sony Xperia 1 IV

A Sony bejelentette az új Xperia 1 IV okostelefont, amelyet kifejezetten azok számára fejlesztettek ki, akik a legmodernebb okostelefon-technológiára vágynak, beleértve a csúcsminőségű képalkotást, a magasabb szintű játékképességet és az erős hangfunkciókat, mindezt egy kompakt és modern kialakításban ötvözve.

2022. május 12. 17:00

Pehelykönnyű okostelefon nagy kapacitású akkumulátorral

A Sony bejelentette az új Xperia 10 IV okostelefont, amelyet a nagyméretű akkumulátor koncepciója nyomán fejlesztettek ki a Sony egyedülálló technológiáinak integrálásával, mindezt ultrakönnyű, kompakt kialakításban. Az Xperia 10 IV egy kivételes középkategóriás mobiltelefon, melynek tervezése során a javított teljesítmény, a minőség és a hordozhatóság volt szem előtt.

2022. május 12. 16:26

A Rakuten Viber aláírja az EU magatartási kódexét

A Rakuten Viber aláírja az EU által elfogadott felhasználói útmutatóját, ezzel is elkötelezve magát az EU-ban a gyűlöletbeszéd online terjedésének megelőzése mellett. 2022. május 10-én Idit Arad, a Rakuten Viber vezető jogtanácsosa – aki a vállalat "adatvédelmi őre" – Brüsszelben csatlakozik Didier Reynders európai igazságügyi biztoshoz, hogy szignózza a megállapodást. 

2022. május 11. 14:59

A Telekom újra az első helyen a mobileszközök online értékesítésében

2021-ben – immár negyedik éve – újra a Magyar Telekom webshopjából rendeltek összességében a legnagyobb értékben mobiltelefont és tabletet a magyar nyelvű webáruházak közül. A teljes online kiskereskedelmi piac 2,3 százalékát tudhatja magáénak a Telekom, amivel az ötödik legnagyobb hazai online szereplőnek számít – derül ki a GKID (korábbi nevén GKI Digital) piacelemzéséből. 

2022. május 5. 15:28

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Témanapot tart a Neumann Társaság az úttörő magyar számítógépépítőről

2022. május 16. 11:18

Példátlan szövetségre lépett két globális vállalat

2022. május 10. 15:35

A legnagyobb forgalmú online kereskedők rangsora

2022. május 5. 11:20

Nívó-díjat kapott a Magyar Telekom

2022. április 29. 20:24