Új Asus tábla PC-k a CES 2011 kiállításon

Széll Zoltán, 2011. január 11. 09:40

Az Asus négy új Eee sorozatú tábla PC-t mutatott be az elmúlt héten megrendezett CES 2011 kiállításon. A négy tábla PC neve Eee Pad MeMo, Eee Pad Transformer, Eee Pad Slider és Eee Slate EP121.

 A Qualcomm Snapdragon mobile processzoron alapuló Eee Pad MeMo 7 hüvelykes kapacitív képernyőt és előre telepített Android (Honeycomb) operációs rendszert, HD lejátszási képességeket és mobil-játékot tartalmaz. Az Asus ezt a modellt egy tollal szállítja, amely lehetővé teszi a kézírást is.

 Mind az Eee Pad Transformer, mind az Eee Pad Slider 10,1 hüvelykes IPS érintőképernyőt, kétmagos NVIDIA Tegra 2 mobil processzort és előre telepített Android (Honeycomb) operációs rendszert foglal magába. Az Eee Pad Transformer opcionális dokkoló állomással jön, amelynek jellemzője a QWERTY billentyűzet. Kapható lesz egy telep-kiterjesztő állomás is, amely a működési időt 16 óráig képes kiterjeszteni. Az Eee Pad Slider csúszó billentyűzettel kerül forgalomba.

 Az Eee Slate EP121 modell 12,1 hüvelykes, többérintő-képernyőt, Intel Core i5 UM processzort és előre telepített Microsoft Windows 7 Home Premium operációs rendszert tartalmaz. Ez a legnagyobb teljesítményű tábla, amelyen asztali alkalmazások is futtathatók, ezért 64 GB SSD meghajtót is tartalmaz. Az IPS képernyő 178°-os látószöggel rendelkezik és képes megjeleníteni a 1080p videókat. Külső, nagyobb képernyő csatlakoztatását a HDMI kimenet biztosítja.

Kulcsszavak: Tábla PC Asustek Asus ASUS

IT ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Így válassza ki a megfelelő vezeték nélküli technológiát

A vezeték nélküli technológia ma már az emberek és a vállalkozások mindennapi életének szerves részét képezi. Csakúgy, mint mondjuk az elektromosság esetében, akkor döbbenünk rá a vezeték nélküli technológia fontosságára, amikor probléma adódik a hálózatunkkal. Éppen ezért most minden eddiginél fontosabb, hogy a szervezetek úgy alakítsák vezeték nélküli megoldásaikat, hogy azok megfeleljenek az üzletük sajátos igényeinek és elvárásainak.

2023. március 29. 11:21

A Kingston FURY tovább színesíti a DDR5 termékcsalád megjelenését

A memóriatermékek és technológiai megoldások terén globális piacvezető Kingston Technology Company, Inc. nagy teljesítményű memóriatermékeket gyártó részlege, a Kingston FURY fehér hőelosztóval ellátott modellekkel egészítette ki díjnyertes Kingston FURY DDR5 memóriamodul-családját, még több lehetőséget biztosítva azok számára, akik minden szempontból kiemelkedő rendszert kívánnak építeni.

2023. március 28. 15:04

Új Dell eszközök hibrid munkavégzéshez

A Dell Technologies bemutatta legújabb üzleti portfólióját, amely a hibrid munkavégzéshez nyújt a végfelhasználóknak megoldásokat. 

2023. március 28. 11:21

Kkv-kra szabott vállalatirányítási rendszert mutatott be az SAP

A GROW with SAP célzottan kis- és középvállalkozások számára kínál felhőalapú vállalatirányítási rendszert, amely gyorsaságot, kiszámíthatóságot és folyamatos innovációt tesz lehetővé. A gyorsan üzembe helyezhető GROW with SAP ügyfeleit ugyanazok a jó gyakorlatok segítik, amelyek a világ iparági vezetőit is támogatják döntéseikben.

2023. március 27. 20:06

Itt az AGON 5 gaming monitor legújabb tagja

Az AGON by AOC bemutatja az AGON 5 gamer monitor sorozat következő modelljét. A 31,5 hüvelykes (80 cm) AGON AG325QZN/EU Fast VA panellel rendelkezik, amely villámgyors 240 Hz frissítési rátával képes üzemelni. 

2023. március 25. 13:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08