Innomax 2010: Invitel pályázat innovatív kis- és közép-vállalkozásoknak

primhirek, 2011. január 11. 23:16

Még lehet nevezni az InnoMax 2010 pályázatra! Az Invitel már második alkalommal szervezi meg az innovatív kis- és középvállalkozások versenyét, amelyre megvalósult ötletekkel, a hatékonyságot javító innovációkkal, üzleti fejlesztésekkel lehet nevezni. A verseny tétje nemcsak a dicsőség: az 5-19 fős cégek 300.000 forint; a 20-69 fős cégek 500.000 forint; a 70-250 fős cégek 1.000.000 forint értékű díjat nyerhetnek. (Videó-hírünk a video.prim.hu rovatban.) 

„Azokat a vállalkozó szellemű kis- és középvállalatokat keressük, akik az Invitel valamilyen üzleti szolgáltatását használva, azt innovatív módon alkalmazva értek el üzleti sikereket, tették hatékonyabbá, gyorsabbá, vagy jövedelmezőbbé cégüket. Az InnoMax nekik és róluk szól. Őket támogatja." - tudtuk meg Zsembery Györgytől, az Invitel üzleti működéséért felelős vezérigazgató-helyettesétől, az InnoMax 2010 pályázat zsűrijének elnökétől. 

A tavalyi nyertesek között vannak olyan cégek, akik számára az innováció üzleti kérdés, mert ilyen iparágban dolgoznak, ebből élnek. A Hedz Magyarország Kft. elektronikus jegyekkel, e-ticket rendszerekkel pályázott, de a 3D-s monitorokat fejlesztő iPont-Consulting Kft. is nyert. Az Opten Informatikai Kft. pedig speciális cég-adatbáziskezelő rendszerével érdemelte ki az elismerést. Az InnoMax pályázat azonban nemcsak az informatikai piac innovátorairól szól, a Medicover Zrt. a gyógyítást segítő, az orvos-beteg kommunikációt hatékonyabbá tevő rendszer fejlesztésével nyert különdíjat. Nemcsak szolgáltatás-, vagy termékfejlesztéssel lehet pályázni, a lényeg, az üzleti innováció! Így például termelési, logisztikai, illetve akár HR területről is érdemes nevezni. 

A jelentkezés rendkívül egyszerű a www.invitel.hu/innomax oldalon található rövid űrlap segítségével. Pályázni 2011. január 31-ig lehet, a nyertesek kiválasztására 2011 februárjában, az ünnepélyes díjátadóra pedig 2011 márciusában kerül sor.

 

 

Kulcsszavak: pályázat Invitel

hirek.com ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Fujitsu folyamatos oktatási programot indít viszonteladó partnerei számára

A Fujitsu SELECT Expert viszonteladó partnerek mostantól könnyebben bővíthetik és frissíthetik versenyelőnyt biztosító, értékes informatikai ismereteiket. A Fujitsu 1 millió euró beruházással elindított folyamatos oktatási programja új szemléletet képvisel a képzés terén, és három fő pilléren nyugszik: oktatás, eszközök és közösség.

2023. február 8. 11:24

Eljöhet az idő, amikor már csak virtuálisan hordjuk a kedvenc zenekari pólónkat

Ki ne örülne egy olyan tárgynak, ami a kedvenc focicsapatára, énekesére vagy humoristájára emlékezteti? Egy magyar startupnak hála eddig soha nem látott formában szerezhetjük be ezeket a relikviákat – ráadásul úgy, hogy közben óvjuk a környezetünket is. A kezdeményezéshez a hazai sztárok közül elsőként Aranyosi Péter csatlakozott, tőle akár ingyenes pólót és bögrét is beszerezhetünk.

2023. február 8. 09:54

Biznisz az ingatlanban – 2023

Kivárni és felkészülni! Kiszámíthatatlanságban minden lépés kockázatos. – ezt üzenik a „Biznisz az ingatlanban” című PP Konferencia előadói. Izgalmas most is az ingatlanpiac. De nem úgy, ahogyan tavaly. Akkor az egekbe emelkedtek az ingatlanárak, most egy kicsi csökkenés elindult, de erre még nem mozdultak a befektetők sem. Az eladók és a vevők is inkább kivárnak. Nem tudni, mi történik holnap.

2023. február 8. 09:39

Maximális ügyfélelőny a digitális átalakulásban

A több mint két éve alakult Eplan Partnerhálózathoz időközben mintegy hatvan cég csatlakozott. Az olyan stratégiai partnereket, mint a Phoenix Contact, a Siemens és a Rockwell Automation, valamint a technológiai partnereket – köztük az ABB, a Lapp Kabel, a Wago és a Weidmüller – egyetlen vezérelv köti össze: a legmagasabb fokú integrációs képesség biztosítása az Eplan és saját megoldásaik között. A digitális átalakulás korszakában mindenki egyesíti erőit annak érdekében, hogy a különféle szoftveralkalmazások, például a termékkonfigurátorok, a CPQ-k, PLC-k, PLM/ERP-k ideálisan kommunikáljanak egymással.

2023. február 7. 20:21

Leáldozott a szerelmi horoszkóp ideje?

Év elején bizakodóan tekintünk az előttünk álló hónapokra és tele vagyunk vágyakkal, tervekkel a jövőre nézve. Sokan fordulnak ilyenkor az asztrológia segítségéhez, hogy iránymutatást és segítséget kapjanak vágyaik megvalósításához. Az egyedülállók szempontjából az egyik fő kérdéskör általában, hogy mikor lép be végre életükbe az a személy, aki mellett megtalálják a boldogságot. A Randivonal.hu társkereső oldal most társkeresői körében járt utána, mennyire hisznek a sorszerűségben és keresnek-e társat csillagjegy alapján.

2023. február 7. 18:53

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A Google vezérigazgatója jelentette be a Google Bard indulását

2023. február 7. 12:34

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2022 díjazottjai!

2023. január 27. 09:47

Látássérülteknek fejlesztett eszköz nyerte az LG versenyének fődíját

2023. január 26. 14:02

Közeleg a 31. Magyar Innovációs Nagydíj felhívás beadási határideje

2023. január 16. 18:51