Rendkívül kedvező vezetékes telefonajánlat a T-Home-tól

Több mint 8 millió telefonszám 0 Ft-os percdíjon

forrás Prim Online, 2011. január 12. 14:02

A T-Home egyszerű és igen kedvező feltételeket nyújtó vezetékes telefonálási lehetőséget kínál. Az új Hoppá díjcsomaggal nem kell fejben tartani, melyik vezetékes telefonszolgáltatóhoz tartozik az elérendő fél és mikor szeretnénk őt hívni: használatával az összes belföldi, normál díjazású vezetékes, továbbá az alapdíjas T-Mobile – összesen több mint 8 millió – hívószám 0 forintos percdíjjal elérhető, ráadásul mindez napszaktól függetlenül, éjjel-nappal.

A 0 Ft-os percek havi 5000 perc erejéig és a beszélgetések 60. percéig érvényesek. Ezután a vezetékes irányú percdíj 10 forint, a T-Mobile irányú percdíj 30 forint. A havidíj 2 éves hűségnyilatkozat vállalásával mindössze 2990 forint, amely a Magyar Telekomtól igénybe vett televízió- vagy internet-szolgáltatás esetén még kedvezőbb lehet.

A Hoppá díjcsomag mellé mobil opciót is lehet választani, amellyel bruttó 1500 forintos külön havi díj ellenében 0 forintos percdíjjal lehet elérni a többi belföldi mobilszolgáltató alapdíjas hívószámait havi100 perc erejéig. A 100. perc után illetve mobil opció nélkül 30 forint a percdíj Telenor és Vodafone irányba. A Hoppá mobil opció bruttó havi díjából a Kapcsolat Programban résztvevők arany szinten 10 százalék, platina szinten 20 százalék kedvezményt kapnak.

A T-Home célja, hogy telefonszolgáltatásai közül mindenki megtalálja saját igényeihez és telefonálási szokásaihoz a legkedvezőbb megoldásokat függetlenül attól, hogy hagyományos telefonon, digitális telefonon vagy kábeltelefon keresztül jut el a hang az otthonába.
 

Telekom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Díjeső a HONOR-nak Kínában

A HONOR innovációs díjat nyert az okoseszközök kategóriájában a Kantar BrandZ China gálaeseményen.

2023. szeptember 28. 12:53

Megérkezett a nemzetközi piacra szánt Xiaomi 13T telefoncsalád

A Xiaomi bemutatta a legújabb 13T okostelefon sorozatát, a Xiaomi 13T-t és a Xiaomi 13T Pro-t, amely a képalkotást művészi fokon űző felhasználók körében tehet szert majd a legtöbb rajongóra. A Leicával közösen fejlesztett, professzionális optika került a készülékekbe, így a Xiaomi 13T sorozat a Leica kamerák esszenciáját megragadó Authentic Leica Imagery szolgáltatásokkal büszkélkedhet. A telefonok teljesítményét optimalizálták, üzemidejüket még jobban kitolták, a kijelzőjük pedig kristály tisztán, nagy részletgazdagsággal jeleníti meg a tartalmakat – vagyis kivételesen jó képmegjelenítő tulajdonságokkal rendelkeznek és nagyszerű felvételek készülhetnek velük. 

2023. szeptember 27. 12:54

Kontakt jelnyelvi tolmácsszolgáltatás a Telekomnál

2023. szeptember 24-étől a Magyar Telekom 29 üzletében és telefonos ügyfélszolgálatán jelnyelvi tolmácsszolgáltatás vehető igénybe a hallássérült ügyfelei akadálymentes kiszolgálása érdekében.

2023. szeptember 24. 11:44

Hajlítható élmény a Try Galaxy segítségével

Már elérhető a Samsung Try Galaxy program frissítése, amellyel a nem androidos okostelefonok  felhasználói már magyar nyelven is kipróbálhatják a One UI 5.1.1 szoftver vonzó lehetőségeit és felfedezhetik az új Galaxy Z Flip5 és Z Fold5 okostelefonok funkcióit. A Galaxy Z Fold5 sokoldalú és magával ragadó kijelzőjének előnyeit újszerűen mutatja be az alkalmazás: két párosított eszközön szemlélteti a hajlítható élményt.

2023. szeptember 23. 10:23

Az iPhone 15 mostantól hazánkban is megvásárolható

Az ikonikus iPhone sorozat legfrissebb készülékei, az iPhone 15, az iPhone 15 Plus, az iPhone 15 Pro és az iPhone 15 Pro Max mellett az Apple Watch Series 9 és az Apple Watch Ultra 2 is a boltok polcaira kerül szeptember 22-én. Az Apple innovációinak sorában újabb mérföldkövet jelentő termékek mától a tavalyinál jelentősen kedvezőbb áron kaphatóak az iSTYLE hazai, kilenc üzlettel rendelkező Apple Premium viszonteladói hálózatában. 

2023. szeptember 22. 17:31

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38