Biztonsági szoftvertermékeket vásárol az SAP a SECUDE-tól

forrás Prim Online, 2011. január 17. 19:25

Az SAP és a SECUDE bejelentették, hogy az SAP biztonsági, azonosítási, és hozzáférés management szoftvereket vásárol fel a SECUDE-tól, és illeszti be termékportfóliójába.

Az akvizíció eredményeképpen az SAP biztonságos kliens-szerver kommunikációt tud biztosítani az ügyfeleknek harmadik fél közreműködése nélkül. A megoldások akvizíciójától függetlenül a svájci székhelyű SECUDE önálló cégként működik tovább, tevékenységének fókuszában az adatvédelmi eszközökkel. A tranzakció várhatóan február elsején záródik le, melynek összegét nem közölték a felek.

„A felvásárlást követően az SAP Netweaver Identity Management komponense tartalmazni fogja a Secure Login Server és Enterprise Single Sign-On-t”-mondta Björn Goerke, az SAP technológiai és innovációs platformjának alelnöke. A Secure Login alapváltozatát a vállalat 2011 második negyedévétől teszi ingyenesen elérhetővé ügyfelei számára.
 

Kulcsszavak: SAP +céginfo security

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az informatikusok 30%-a egyáltalán nem fél attól, hogy elveszíti munkáját

Az IThon.info információs platform felmérésében közel 1000 informatikus vett részt, és mondta el véleményét a  koronavírus munkában tapasztalt hatásáról.

2020. április 7. 15:24

Nonprofit szervezeteket is támogat a Microsoft a hatékony távmunkában

A hatékony távoli munkavégzésnek most mindennél fontosabb szerepe van. A Microsoft olyan nemzetközi és nonprofit szervezetek partnere, amelyek a frontvonalban teljesítenek szolgálatot. A vállalat számos lehetőséget tett elérhetővé számukra, hogy segíthesse őket létfontosságú küldetésük megvalósításában, alkalmazottjaik és önkénteseik támogatásában.

2020. április 7. 10:25

Középiskolások százezrei tanulnak matekot ingyen az interneten

A rendkívüli helyzetre tekintettel ingyenesen és regisztráció nélkül érhető el a mateking.hu teljes középiskolai matematika tananyaga, valamint az érettségire felkészítő felülete is. Az e-learning oldal leckéi a NAT szerinti tematikában vannak rendszerezve, ezzel is segítve a diákok és a tanárok munkáját. Az ingyenes időszak első három hetében több mint 1 millió egyedi látogatója volt a mateking.hu-nak, statisztikáik szerint pedig már most a középiskolások egynegyede rendszeresen használja őket matematikatanuláshoz.

2020. április 7. 09:09

Itt a teljes körű magyar megoldás az azonnali fizetésre

Bemutatkozott a nagyközönségnek a koronavírus okozta társadalmi és gazdasági problémák enyhítésére és kezelésére szervezett informatikai versenyen a magyar tulajdonban lévő és kizárólag magyar fejlesztőket foglalkoztató Organic elektronikus fizetési megoldása.

2020. április 6. 18:13

A Vivre.hu támogatja a hagyományos kiskereskedőket

A Vivre, Románia és Kelet-Közép-Európa egyik vezető online lakberendezési és dekorációs áruháza arra ösztönzi az offline üzlettel rendelkező kiskereskedőket, hogy forgalmazzák termékeiket a Vivre.hu oldalán.

2020. április 6. 16:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Már elérhetők az államilag támogatott kurzusok a Codecoolnál

2020. április 7. 16:51

Több millióan kaphatnak ingyenes online védelmet áprilistól

2020. március 31. 12:57

Hogyan legyenek a gyerekek és a tanárok biztonságban a digitális oktatás ideje alatt is?

2020. március 25. 10:43

Hasznos tippek, hogy előnyünkre fordítsuk a bezártságot!

2020. március 24. 16:55
online sportfogadás