Jön az MSI WindPad 100W tábla

Széll Zoltán, 2011. január 19. 08:44

Az MSI a WindPad 100W tábla szállítása előtt Taipei-ben bemutatta az új masinát és nyilvánosságra hozta annak specifikációját és jellemzőit.

 Az MSI WindPad 100W tábla számítógép az Intel mobil platform processzoron és a Microsoft Windows 7 Home Premium OS operációs rendszeren alapul. Jellemzője a 10,1 hüvelykes többérintő-képernyő, a két videokamera, a G-érzékelő a gravitáció (leesés) érzékelésére, az ALS fényérzékelő és a több mint 6-óra működési (telep) idő.

 Az MSI WindPad 100W olyan alkalmazásokkal érkezik, mint a Wind Touch UI (a tábla érintését vezérli) és az Easy Face arcfelismerő. Az Easy Face az arcfelismerést támogatja az 1,3 megapixeles belső kamerán keresztül. Az MSI az Easy Viewer photo menedzsment szoftvert is betölti a gépbe, amely a fényképek kezelését egyszerűsíti (pl.: forgatását és mozgatását a képernyő érintésével).

 A fentieken kívül az MSI a WindPad 100W tábla masinába még előre betölti a Microsft Office Starter 2010 szövegfeldolgozó szoftvert is, amely az Office Word 2010 és Office Excel 2010 (táblázatkezelő) komponenseket tartalmazza. A gépen még megtalálható az Adobe Reader és az Adobe Flash Player (multimédia alkalmazásokhoz) program is.

Az MSI WindPad 100W tábla Intel mobil processzort, előre telepített Windows 7 Home Premium operációs rendszert, 2 GB DDR II memóriát, 10,1 hüvelykes, 1024 x 600 képpont felbontású érintőképernyőt, 32 GB kapacitású SSD-tárat, 1x USB 2.0 kaput, SD kártyaolvasót, 802.11 b/g/n vezeték nélküli modult és Li-Ion telepet (6 óra üzemidő) tartalmaz és két kamerát támogat (egyet az arcfelismeréshez, egyet a konferenciákhoz).

 A 274 x 173 x 18,5 mm-es  masina súlya teleppel együtt 800 gramm.

 

Kulcsszavak: Tablet PC MSI

IT ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Zyxel új modellekkel bővíti népszerű switch sorozatát

A hagyományos switchek továbbra is az üzleti hálózati infrastruktúra gerincét képezik még a vezeték nélküli hálózatok korában is. A Zyxel GS1915 switchek gazdag funkciókészletet kínálnak, beleértve a nagy teljesítményű Power of Ethernetet (PoE) és a Nebula felhőalapú kezelést. Ráadásul rendkívül megfizethető áron kaphatók, emellett remek ár-érték arányú csomagban is elérhetők élvonalbeli vezeték nélküli hozzáférési pontokkal együtt.

2023. szeptember 27. 18:45

A Thermaltake The Tower 200 Mini toronyház új zöld színekben debütál

A Thermaltake bejelentette a The Tower 200 Mini toronyházak új verzióit a PC-rajongók kedvenc Turquoise, Racing Green színeiben, valamint az idei év új árnyalatában, Matcha Greenben. A Tower 200 egy kicsi, mégis tágas mini-ITX toronyház, amely egy ikonikus, függőleges kialakítással érkezik, képes befogadni akár egy 4090-es grafikus kártyát, és akár egy 280 mm-es AIO-t is támogat. A felhasználók már nagyon várták a The Tower 200 különböző színű változatait, a Thermaltake pedig meghallotta ezeket az igényeket. 

2023. szeptember 27. 17:19

Joule – az irodai munka új mértékegysége

Az SAP walldorfi főhadiszállásán tartott konferencia csúcspontjaként bemutatkozott Joule, a természetes nyelvet használó, generatív mesterséges intelligencia alapú irodai asszisztens, amellyel végérvényesen megváltoznak az üzletviteli folyamatok. A Joule beágyazódik az SAP felhőalapú vállalati portfóliójába, és képes lesz proaktívan betekintést adni a vállalati adatok mélységébe, nem csak az SAP teljes szoftverportfólióján, hanem akár harmadik féltől származó forrásokat is feldolgozva. 

2023. szeptember 27. 14:23

Elismerték az Epson fenntarthatósági törekvéseit

Az Epson idén harmadjára nyerte el a DataMaster Lab GREEN Award díját, amellyel tintasugaras innovációját és általános fenntarthatósági erőfeszítéseit ismerték el. Ráadásul dupla elismerést zsebelhetett be a márka, ugyanis a terméktesztek során a DataMaster ötcsillagos értékelést adott az Epson AM-C többfunkciós tintasugaras másolóinak.

2023. szeptember 26. 09:55

Cyber Signals: egyre több kibertámadás éri a sporteseményeket és helyszíneiket

A sport– és szórakoztató rendezvények gördülékenyebb és kényelmesebb lebonyolításához egyre több digitális szolgáltatást vesznek igénybe a helyszínt biztosító intézmények és a szervezők. Emiatt megnőtt a háttérinfrastruktúrák sérülékenysége, kedvező célpontot kínálva a kiberbűnözőknek. A Cyber Signals ötödik kiadása arra hívja fel a figyelmet, hogy milyen sokrétű kiberbiztonsági előkészületekre van szükség ahhoz, hogy a rendezést vállaló intézmények infrastruktúrája mellett a sportolók, sportszövetségek és szponzorok, valamint a rendezvényeket látogató közönség adatai védve legyenek a kibertámadásoktól.

2023. szeptember 25. 20:48

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59