iPhone alkalmazásokat fejlesztettek az OTP-nek a BME diákjai

forrás Prim Online, 2011. január 19. 18:26

Lezárult az OTP Bank és a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem közös pályázata. Az „Álmodj saját iPhone alkalmazást” nevet viselő pályázatra beérkező javaslatokat a bank részletesen megvizsgálja a megvalósíthatóság szempontjából. Az első három helyezett a Magyar Telekom által biztosított iPhone 4G készüléket vehetett át a nyertes pályázatokért.

Az nyáron elindult OTP Fórum Program fogja össze azokat a banki fejlesztéseket, melyekhez a hitelintézet kikéri a lakosság és ügyfelei véleményét. Az első projekt az iPhone-ra szabott alkalmazások fejlesztésére vonatkozott. Első lépésként az iPhone tulajdonosok egy csoportja fejthette ki, milyen banki alkalmazásokat használna szívesen ezen az eszközön. Ezt követte a BME hallgatók számára kiírt pályázat, melynek keretében a Bank azt kérte a hallgatóktól, mondják el, milyen funkciókkal látnák el egy piacvezető innovatív bank iPhone alkalmazását.

A pályázatok értékelése során a zsűritagok a beérkezett pályázatok megvalósíthatóságát, újszerűségét, kidolgozottságát értékelték. A győztes pályamű egy gondosan felépített, sokrétű banki alkalmazást mutatott be, amely nagy hangsúlyt fektetett a banki világban különösen fontos biztonsági megoldásokra is. A pályázat győztese elutazhat a Cebit 2011. informatikai kiállításra, ahol megismerkedhet az informatikai világ legfrissebb termékeivel és trendjeivel. Az első három helyezett, pedig átvehetett egy-egy, a Magyar Telekom által biztosított iPhone 4G készüléket, amelyen bármikor igénybe vehetik az OTP Bank már most is rendelkezésre álló, mobiltelefonra optimalizált szolgáltatásait.

Kulcsszavak: OTP BME iPhone mobilszolg

Telekom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Korlátlan belföldi mobilinternetet kínál az új Mobilnet XXL díjcsomag

A megnövekedett adatigényekre reagálva megújítja hordozható eszközökhöz is használt, csak mobilinternetet biztosító SIM-kártyákhoz tartozó lakossági hordozható mobilinternet portfolióját a Vodafone Magyarország. A szolgáltató új díjcsomagja, a korlátlan belföldi adatkeretet kínáló Mobilnet XXL a Mobilnet Start+, a Mobilnet Medium+ és Mobilnet 150 GB csomagokat váltja. 

2023. június 4. 12:20

Vadonatúj, trendi színekben érkezik a megújult Nokia 2660 Flip

Húzd jobbra a valóságot a vadonatúj, Pop Pink és Lush Green színekben is elérhető Nokia 2660 Flippel. A már jól ismert, élénk színekben újragondolt készüléket a Z és Y generáció hirtelen megugró érdeklődése hívta életre, akik a saját mentális egészségük érdekében egyre többen választják a Flipet, hogy korlátozzák az okostelefonjuk képernyője előtt töltött idejüket.*

2023. június 2. 09:54

Mobiltelefonokon érkezik a bankolás jövője

A következő évtizedben az Y és a Z generáció válnak a bankok legfontosabb célcsoportjaivái, mivel várhatóan közel 70 billió dollárnyi vagyon száll rájuk szüleiktől. Mit jelent ez a bankszektor számára? Először is azt, hogy gyorsan kell digitalizálódnia. Az újabb generációk szülöttei számára a mobiltelefonok kiemelt fontossággal bírnak: gyors, kényelmes és könnyen navigálható hozzáférést szeretnének a szolgáltatásokhoz. Mivel az Y és a Z generáció közel fele online szeretne hozzájutni a szükséges információkhoz, a banki szolgáltatások iránti elvárásaik eltérnek a szüleikétől.

2023. május 31. 12:45

Mozgalom világít rá az élet láthatatlan szépségeire

A modern, pörgős, digitális világban könnyű szem elől téveszteni a kisebb, látszólag jelentéktelen pillanatokat, amik igazán varázslatossá teszik az életet. Ezek a momentumok csak úgy elsuhanhatnak mellettünk, ahogy feladatról feladatra zakatolunk hétköznapjainkban, már-már odatapadva a képernyőkhöz. Pedig ezekben a mulandó pillanatokban lelhető meg az élet esszenciája – azokban az apróságokban, amelyek szünetre és reflekcióra késztetnek, és amiknek köszönhetően igazán értékelhetjük a körülöttünk lévő világot. A HONOR Magic5 Pro azzal a céllal készült, hogy segítse az embereket az ilyen értékes, gyakran megfoghatatlan mozzanatok megörökítésében. Így ragadható meg a láthatatlan szépség.

2023. május 30. 14:00

Így kíméli szemünket a HONOR Magic5 Pro

Napjainkban a technológia kikerülhetetlen eleme a hétköznapoknak, így létfontosságú, hogy azzal is foglalkozzunk, hogy a digitalis eszközök milyen hatással vannak szemeinkre. A HONOR Magic5 Pro, a vállalat legújabb csúcskategóriás készüléke számos szemkímélő funkcióval óvja a felhasználók látását. 

2023. május 28. 11:50

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39