Tömeges sms küldő rendszer a Vodafone-nál

forrás Prim Online, 2011. január 21. 10:15

A tavaly júliusban kiírt tender győzteseként a hazai ITware Kft. készítette el a Vodafone tömeges rövid szöveges üzenetküldő alkalmazását, amellyel vállalati ügyfeleinek kínál online elérhető új szolgáltatást az operátor.

A széles ügyfélkörrel vagy sok munkatárssal rendelkező kis és közepes cégek számára nyújthat hasznos megoldást az új, interneten keresztül elérhető Vodafone szolgáltatás. E cégek üzeneteiket egyszerűen és gyorsan, akár időzítve is megküldhetik a partneradatbázisukban szereplő mobiltelefonokra. A jól használható marketingeszköz révén a vállalatok növelhetik forgalmukat, és szorosabban tarthatják a kapcsolatot meglevő ügyfélkörükkel. A szolgáltatás mindhárom hazai mobil operátor által üzemeltetett mobilszámra lehetővé teszi az SMS küldést.

„Megbízónk fontos elvárása volt, hogy egy kipróbált, robosztus, megbízható rendszerrel szolgálhassa ki vállalati ügyfeleit. Az általunk szállított alkalmazást – amelyet a felhasználók egy online kezelőfelületen is elérhetnek – ilyen, akár több százezer SMS-t is kezelő ipari megoldásként fejlesztettük. Rendszerünk lehetővé teszi, hogy nagyszámú, személyre szabott üzenetet könnyedén, webes környezetben küldhessünk ki, majd a kampány hatékonyságát ábrák, grafikonok segítségével elemezzük.” - mondta el Dankó Sándor, az ITware Kft. ügyvezető igazgatója.

A nemzetközi tapasztalatok szerint az üzenetek címzettjeit személyes módon, mobiltelefonjukon megszólító SMS-ek jól használhatók a vállalati külső és belső kommunikációban egyaránt. Különösen a kis és közepes méretű cégeknek lehet kitűnő marketing eszköz az online tömeges SMS küldés, amelyeknek ily módon nincs szükségük egyszeri, nagy összegű szoftver, ill. szolgáltatás megvásárlására. Az ügyfelek értesítése, a termékekkel kapcsolatos hírek közvetítése és a promóciók kivitelezése azok a területek, ahol talán a leginkább költséghatékony eszköznek bizonyulhat a szolgáltatás. Ugyanakkor a külső kommunikáció mellett a munkatársakkal történő kapcsolattartást is megkönnyítheti az alkalmazás, hiszen egy gombnyomással küldhető sürgős információ a cégnél dolgozó személyeknek, vagy értesíthetők a kollégák az aktuális hírekről.
 

Telekom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Samsung 6,7 millió felhasználója élvezhette tavaly az 5G élményt

A Samsung bejelentette, hogy 2019-ben világszerte több mint 6,7 millió 5G képes Galaxy okostelefont hozott forgalomba, így tette lehetővé a felhasználók számára, hogy megtapasztalják a sebesség és a teljesítmény új szintjét* . A Samsung 2019 novemberi adatok szerint a globális okostelefon-piac 53,9 százalékát tette ki**  és az öt különböző 5G képes készülékének, a Galaxy S10 5G-nek, Note10 5G-nek, Note10+ 5G-nek, valamint a nemrég bemutatott Galaxy A90 5G-nek és Galaxy Fold 5G-nek köszönhetően egyike a piacvezető vállalatoknak.

2020. január 16. 10:40

Pop-up szelfikamerával is felszerelték az idei első Huawei újdonságot

Új készüléket mutatott be a Huawei Fogyasztói Üzletága. A középkategóriát erősítő, tripla hátlapi kamerával felszerelt P smart Pro januártól kapható Magyarországon. A készülék hátlapján a 48 MP-es főkamera mellett egy 8 MP-es ultraszéles látószögű és egy 2MP-es mélységérzékelő kamera is helyet kapott. Az előlapon a különleges, 16 MP-es felugró szelfi kamera gondoskodik a kiváló portrék készítéséről. A P smart Pro notch nélküli Full HD+ kijelzővel, nagy teljesítményű Kirin 710F processzorral és egy erős akkumulátorral kerül a hazai boltok polcaira.

2020. január 15. 11:59

Várakozáson felül teljesített az év első napjaiban a MÁV app

Az év első bérletvásárlási hulláma felülmúlta a várakozásokat. Januárban pedig 7 nap alatt több bérletet vásároltak a MÁV alkalmazás segítségével, mint egész decemberben, vagyis jól láthatóan rohamosan nő az app népszerűsége. 

2020. január 10. 09:28

Extrém körülményekre tervezett EVOLVEO okostelefon

Androidos strapatelefonnal jelentkezett az EVOLVEO. A nagy kapacitású akkumulátorral ellátott Strongphone G7 por- és vízálló, ergonomikus gumifelülettel és fémlemezekkel rendelkezik a torziós szilárdság növelése érdekében, így bármilyen kültéri tevékenységhez alkalmas. Emellett megfelel a legújabb okostelefonokkal szemben támasztott követelményeknek is.

2020. január 9. 13:20

Okostelefon a legkeményebb körülményekhez

A Cat Phones bejelentette legújabb okostelefonját, melyet kifejezetten a legkeményebb terepre terveztek. Az új Cat S32 kialakításakor olyan tulajdonságokra helyezték a hangsúlyt, amik a felhasználói visszajelzések alapján fontosnak bizonyulnak ebben a szegmensben, úgy, mint hosszú üzemidő, strapabíróság, fényes, jól látható kijelző, mindezt megfizethető árkategóriában. 

2020. január 8. 19:11

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Így válthatja le személyi igazolványunkat, útlevelünket egy okostelefon

2020. január 16. 14:39

Újra fesztiváloznak a marketingesek

2020. január 9. 08:01

Digitális biztonsági trendek 2020-ban a Sophos szerint

2020. január 3. 11:44

2020: az adatok évtizedének kezdete

2019. december 27. 10:55
online sportfogadás