Tömeges sms küldő rendszer a Vodafone-nál

forrás Prim Online, 2011. január 21. 10:15

A tavaly júliusban kiírt tender győzteseként a hazai ITware Kft. készítette el a Vodafone tömeges rövid szöveges üzenetküldő alkalmazását, amellyel vállalati ügyfeleinek kínál online elérhető új szolgáltatást az operátor.

A széles ügyfélkörrel vagy sok munkatárssal rendelkező kis és közepes cégek számára nyújthat hasznos megoldást az új, interneten keresztül elérhető Vodafone szolgáltatás. E cégek üzeneteiket egyszerűen és gyorsan, akár időzítve is megküldhetik a partneradatbázisukban szereplő mobiltelefonokra. A jól használható marketingeszköz révén a vállalatok növelhetik forgalmukat, és szorosabban tarthatják a kapcsolatot meglevő ügyfélkörükkel. A szolgáltatás mindhárom hazai mobil operátor által üzemeltetett mobilszámra lehetővé teszi az SMS küldést.

„Megbízónk fontos elvárása volt, hogy egy kipróbált, robosztus, megbízható rendszerrel szolgálhassa ki vállalati ügyfeleit. Az általunk szállított alkalmazást – amelyet a felhasználók egy online kezelőfelületen is elérhetnek – ilyen, akár több százezer SMS-t is kezelő ipari megoldásként fejlesztettük. Rendszerünk lehetővé teszi, hogy nagyszámú, személyre szabott üzenetet könnyedén, webes környezetben küldhessünk ki, majd a kampány hatékonyságát ábrák, grafikonok segítségével elemezzük.” - mondta el Dankó Sándor, az ITware Kft. ügyvezető igazgatója.

A nemzetközi tapasztalatok szerint az üzenetek címzettjeit személyes módon, mobiltelefonjukon megszólító SMS-ek jól használhatók a vállalati külső és belső kommunikációban egyaránt. Különösen a kis és közepes méretű cégeknek lehet kitűnő marketing eszköz az online tömeges SMS küldés, amelyeknek ily módon nincs szükségük egyszeri, nagy összegű szoftver, ill. szolgáltatás megvásárlására. Az ügyfelek értesítése, a termékekkel kapcsolatos hírek közvetítése és a promóciók kivitelezése azok a területek, ahol talán a leginkább költséghatékony eszköznek bizonyulhat a szolgáltatás. Ugyanakkor a külső kommunikáció mellett a munkatársakkal történő kapcsolattartást is megkönnyítheti az alkalmazás, hiszen egy gombnyomással küldhető sürgős információ a cégnél dolgozó személyeknek, vagy értesíthetők a kollégák az aktuális hírekről.
 

Telekom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új chatbotjával szabadítja fel a mesterséges intelligencia képességeit a Viber

A Viber AI Chat & Create chatbotja lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kérdéseket tegyenek fel és képeket tervezzenek közvetlenül az alkalmazáson keresztül, a DALL-E és a Davinci mesterséges intelligencia technológiák támogatásával.

2023. február 2. 20:16

Az új Galaxy S23 sorozat átírja a prémium felhasználói élmény fogalmát

A Samsung bemutatja a Galaxy S23, Galaxy S23+ és Galaxy S23 Ultra készülékeit, amelyek új korszakot nyitnak a Samsung Galaxy által nyújtott prémium élmények terén. Az új Galaxy eszközök kamerái a korábbinál is nagyobb szabadságot biztosítanak a felhasználóknak a bennük rejlő kreativitás felfedezésében és megélésében. 

2023. február 2. 11:20

Fotózási és videózási tippek a HONOR-tól a téli szezonhoz

A hideg téli hónapokban is számtalan lehetőség nyílik kiváló minőségű fényképek és videók készítésére. Az okostelefonok fejlődésének köszönhetően már nem csak a profi fényképezőgépekkel lehet lélegzetelállító felvételeket készíteni, hanem zsebünkben elférő készülékeinkkel is – akár otthon vagyunk, akár elutazunk sportolni valahova. 

2023. január 26. 12:39

A Rakuten Viber jelentős fejlesztésekkel lépte túl a szuper alkalmazások státuszát

A Rakuten Viber, az üzenetküldés és a hangalapú kommunikáció globális vezetője két jelentős újítást jelentett be világszerte, amely az alkalmazáson belüli márka és felhasználó közötti interakció fejlődésének új szakaszát vetíti előre. Az új funkciók közé tartozik ezentúl a Business Inbox és a kereshető Commercial Account (Kereskedelmi Fiók), amely a Viber hosszú távú szuperapp-stratégiájának következő lépését jelenti.

2023. január 23. 20:24

Januártól a MediaMarkt áruházakban is megvásárolhatóak a Vodafone mobil előfizetései

A tavaly év végén indult próbaüzem sikerét követően, január 18-tól már az összes magyarországi MediaMarkt áruházban megvásárolhatóak a Vodafone előfizetései mobilkészülékekhez. Magyarországon ez az első és egyetlen ilyen komplex, vásárlóbarát megoldás, melyben egy kiskereskedelmi egység a teljes mobiltelefon-választékát szolgáltatói támogatással, előfizetéssel kínálja vásárlói felé. 

2023. január 22. 14:25

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2022 díjazottjai!

2023. január 27. 09:47

Látássérülteknek fejlesztett eszköz nyerte az LG versenyének fődíját

2023. január 26. 14:02

Közeleg a 31. Magyar Innovációs Nagydíj felhívás beadási határideje

2023. január 16. 18:51

A Bullitt műholdas szolgáltatása lefedettlenség esetén is biztosítja az üzenetküldést

2023. január 9. 15:46