Négy magyar kiállító készül a barcelonai mobil kongresszusra

Szabó Ákos, 2011. január 22. 15:05

A mobil iparág egyik legjelentősebb eseményén, a februári Mobile World Congress-en, Barcelonában ismét lesz magyar stand. A világ legnagyobbjai mellett a magyar standon közösen jelenik meg a négy magyar cég: FlexiTon, BHE Bonn Hungary, 3GM és az ITware.

Több éves hagyomány, hogy a mobil távközlés legnagyobb horderejű rendezvényén közös standon állítanak ki azok az informatikai, illetve elektronikai kis- és középvállalkozások, amelyek mobil szolgáltatók számára kínálnak szoftver- és hardvermegoldásokat. Bár eltérő szakmai területek művelői, elsődleges céljuk közös: az iparág élvonalába tartozó termékek és szolgáltatások értékesítése világszerte.

A FlexiTon Ariadne termékcsaládjából viszi Barcelonába a mobil megoldásokat. Az Ariadne rendszer bevezetése automatikusan szabványosítja a nyilvántartott adatokat és ezek minőségét, felgyorsítja és kényszerpályára helyezi a nyilvántartáshoz kapcsolódó munkafolyamatokat. A BHE Bonn Hungary RF és mikrohullámú alkatrészeit mutatja be. A 3GM a fiatalok zeneimádatára építkezve folytat kutatásokat és fejlesztéseket: innovációjuk az európai mobiltelefon használók több mint 50%-nak szól, azoknak kínálják MG3 alapú referenciaszolgáltatásukat, akik lecserélnék a jelenlegi telefonjukat egy olyan új készülékre, amelyen egy korlátlan zenei szolgáltatás fut, ráadásul ez egyszerűen megosztható barátaikkal, ismerőseikkel. Az ITware közösségi mobiltévé szolgáltatását a MOTIware-t mutatja be a Mobile World Congress rendezvényen.

A nemzetközi eseménynek ismét Barcelona ad otthont, február 14 és február 17 között, több mint 50 000 látogatót várva a világ minden tájáról. A világ legbefolyásosabb mobilszolgáltatói és beszállítói mellett az eseményen megjelennek az élenjáró szórakoztatóipari, média és internetes cégek is. 

A négy magyar kiállító a "Hall2 2C06" standon várja az érdeklődőket. 

 

hirek.com ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Már várja az érdeklődőket a Schneider Electric Fenntarthatósági Iskolája

Új eszközt kínál a fenntarthatósági törekvések még eredményesebb megvalósításához a vállalkozások és szakemberek számára a Schneider Electric, már lehet jelentkezni a társaság Fenntarthatósági Iskolájába. Az ingyenesen elérhető digitális platform számos interaktív tanfolyamot kínál, amelyek célja, hogy felvértezze az érdeklődőket a fenntarthatósági teljesítményük javításához szükséges ismeretekkel és készségekkel.

2023. június 4. 14:33

Korlátlan belföldi mobilinternetet kínál az új Mobilnet XXL díjcsomag

A megnövekedett adatigényekre reagálva megújítja hordozható eszközökhöz is használt, csak mobilinternetet biztosító SIM-kártyákhoz tartozó lakossági hordozható mobilinternet portfolióját a Vodafone Magyarország. A szolgáltató új díjcsomagja, a korlátlan belföldi adatkeretet kínáló Mobilnet XXL a Mobilnet Start+, a Mobilnet Medium+ és Mobilnet 150 GB csomagokat váltja. 

2023. június 4. 12:20

Bionika, robotika és intézményi spinoff fejlesztések az idei Innovációs Napon

Hatodik alkalommal rendezi meg a kutatókat és ipari partnereket összekötő eseményét, az Innovációs Napot a Műegyetem - FIEK (Felsőoktatási Innovációmenedzsment és Együttműködési Központ) június 8-án. Az idei év központi témája az egyetem innovációs sokszínűsége lesz. Dróntechnológiai, bionikai és robotikai fejlesztések is bemutatkoznak a programban. Az Innovációs Napon debütál az egyetem új spinoffokat és startupokat támogató programja a BME U[S]³.

2023. június 4. 10:22

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39