A Telenornak fontos a kiszámíthatóság a beruházásai ütemezése miatt

MTI Sajtóadatbank, 2011. január 26. 10:10

A telekommunikációs cégekre kivetett különadó három évig marad érvényben, erről biztosította a miniszterelnök a szektor szereplőit - mondta Christopher Laska, a Telenor Magyarország 2011 januárjában kinevezett új vezérigazgatója, aki a tőzsdei és a magáncégek számára fontosnak nevezte a kiszámíthatóságot a beruházások ütemezésénél.

A Telenor Magyarország vizsgálja annak lehetőségét, hogyan tudja mérsékelni költségeit, mivel ilyen piaci körülmények drámai nyomást jelentenek az üzleti lehetőségekre - mondta. "Megpróbálunk a beszállítóinknál kedvezőbb árakat elérni és hatékonyabban együttműködni velük" - tette hozzá.

 Christopher Laska arra figyelmeztetett: ha nincs kiszámíthatóság elmaradhatnak a beruházások, azok, amelyek munkahelyeket is teremtenek.

 A tőzsdén jegyzett Telenor a magyarországi gazdálkodási adatait a hivatalos jelentés előtt nem közli, ezért sem a 2010. évi eredményekről, sem az idei kilátásokról nem adhat információt - válaszolta az MTI kérdésére Christopher Laska.

 A Telenor brandjeinek (márkaneveinek) - a djuce és a Red Bull Mobile - esetleges változtatásáról a vezérigazgató újságírói kérdésre azt válaszolta, hogy a siker, vagy kudarc hosszabb idő alatt ítélhető meg.

Kulcsszavak: +céginfo Telenor-hu

Telekom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Így kíméli szemünket a HONOR Magic5 Pro

Napjainkban a technológia kikerülhetetlen eleme a hétköznapoknak, így létfontosságú, hogy azzal is foglalkozzunk, hogy a digitalis eszközök milyen hatással vannak szemeinkre. A HONOR Magic5 Pro, a vállalat legújabb csúcskategóriás készüléke számos szemkímélő funkcióval óvja a felhasználók látását. 

2023. május 28. 11:50

Kiemelkedő éjszakai fotós képességekkel és vezető iparági innovációkkal érkezik a HUAWEI P60 Pro

Június 1-től Magyarországon is kapható a Huawei legújabb prémium kategóriás, kiemelkedő fotós képességekkel rendelkező okostelefonja, a HUAWEI P60 Pro. A készülék iparágvezető fejlesztéseket hoz a mobilfotózás terén, a P60 Pro-t továbbfejlesztett optikai rendszerrel, valamint a piacon elsőként többlencsés Ultra Lighting telefotó kamerával szerelték fel. A 88W-os SuperCharge töltésnek köszönhetően a HUAWEI P60 Pro mindössze 10 perc alatt 50 százalékra feltölthető Turbo módban, a készülék különleges Kunlun Glass kijelzője pedig rendkívüli törésállóságot biztosít. 

2023. május 26. 17:11

Pár nap múlva jelentősen növeli 5G-s lefedettségét a Telekom

A Magyar Telekom mobilhálózat-modernizációs programjának keretében idén nyárra 60%-ra növeli lakosságszám-arányos kültéri 5G lefedettségét. A vállalat 5G hálózata 2023. június 1-jétől Budapesten, a megyeszékhelyeken, számos vidéki városban és községben, valamint a Balaton, a Velencei-tó és a Tisza-tó körül lesz érhető. A Telekom június 1. és augusztus 31. között automatikusan elérhetővé teszi az 5G-t minden ügyfelének, melyet 5G képes készülékkel és mobilinternet-szolgáltatással tudnak igénybe venni.

2023. május 24. 15:50

A Rakuten Viber és a Spotify egyesíti erőit

Rakuten Viber bejelentette partnerkapcsolatát a Spotify globális zenei streaming platformmal. A Viber több százmillió felhasználójának kínál három hónapos ingyenes próbaidőszakot a Spotify Premium előfizetéshez, illetve régiótól függően akár 90%-os kedvezményt a szolgáltatásra.

2023. május 23. 15:27

Új élmények várnak Budapest Óriáskerekén a Samsung Galaxy S23 Ultrával

A Samsung május 25-26 és 27-én átalakítja Budapest Óriáskerekét, alkonyattól különleges kabinokban emelkedhetünk a város fölé. A különböző tematikájú fülkékben egy közös: a résztvevők a Samsung csúcskészülékével, a Galaxy S23 Ultrával örökíthetik meg a nem mindennapi élményt, bizonyítva, hogy a Nightography, éjszakai felvételek funkcióval a legjobb pillanatok részletgazdagok és felejthetetlenek maradhatnak még napnyugta után is.

2023. május 22. 15:34

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39

Új keresőt fejleszt a Google

2023. április 24. 20:01