Mától a T-Mobile webshopjában kapható a Samsung Wave II. készülék

forrás Prim Online, 2011. február 17. 16:50

2011. február 17-től a T-Mobile webshopjában megvásárolható a „továbbfejlesztett” felhasználói élményt nyújtó Samsung Wave II.

A 3,7 collos SUPER Clear LCD érintő kijelzővel rendelkező telefon továbbfejlesztett szolgáltatásokat – például a t9 Trace szövegbevitelt, a fejlett Bada operációs rendszerű internetes böngészést és az 1 GHz-es processzort – nyújt. A készülék többek között HD minőségű videofelvevőt és --lejátszót valamint Samsung Apps elérést is kínál, így több ezer letölthető alkalmazás közül lehet választani. A kényelmi funkciók közül az egyik legfontosabb a beépített A-GPS-vevő, a multimédiás funkciók közül pedig az 5 megapixeles, autofókuszos kamera és a fotózást megkönnyítő fotófény. (A készülék bizonyos alkalmazásainak letöltése és használata adatforgalmat generál. Érdemes előre tájékozódni a leforgalmazható adatmennyiség nagyságáról.) A mobilkészülék további erőssége a 2 GB-os belső memória, mely microSD kártyával 32 GB-ig bővíthető, a videostreaming, a médialejátszó valamint az RDS kijelzéssel rendelkező sztereo FM-rádió funkció. A Samsung Wave II. WLAN valamint Bluetooth-kapcsolattal és e-mail klienssel is rendelkezik. A telefon által nyújtott többletszolgáltatások (telefonálás és SMS funkciókon kívül) csak adatforgalmazást biztosító díjcsomag előfizetése mellett elérhetők el.

A Samsung Wave II. új előfizetéssel, az előfizetésre és a MédiaMánia XL díjcsomagra vállalt 2 éves hűségnyilatkozattal már 0 Ft-ért megvásárolható. Új előfizetés vásárlása esetén az Üzletszabályzatnak megfelelő hitelképességi vizsgálat alapján, adott esetben ún. mobilelőleg befizetése is szükségessé válhat.

Telekom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új funkciókkal és erős társadalmi üzenettel érkezik a LiveRobe 2.0

A divatfogyasztókat tudatosságra ösztönző LiveRobe béta verziójának tavalyi sikerei után most izgalmas újításokkal, új dizájnnal, valamint egyszerű fizetési móddal és személyre szabott szállítási opciókkal tér vissza az alkalmazás, ami júliusig folyamatosan egyéb újításokkal várja felhasználóit. A LiveRobe már ingyenesen letölthető iOS és Android eszközökre.

2020. május 29. 19:05

Kelet-Közép-Európa távközlési piacát kevésbé érintheti a válság

A koronavírus-járvány kezdete óta a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) rendszeresen készít összefoglalókat a hírközlési piac alakulásáról, amelyekhez többek között nemzetközi elemzőcégek előrejelzéseit és távközlési vállalatok elemzéseit veszi alapul. A májusi összefoglalók kiemelt témái közé tartozik a távközlési cégek jövője és a mobiltelefon-értékesítés piacának jelenlegi helyzete. 

2020. május 29. 17:33

Korlátlan adatot vezet be a Vodafone a Red tarifákban

Májusban a Vodafone bevezeti új lakossági mobil portfólióját. A RED tarifacsomagokkal újabb korlátok szűnnek meg, hiszen a korlátlan beszélgetés és SMS mellé, a magyar piacon jelenleg egyedüliként, már korlátlan adat is került a csomagokba. A két új RED tarifacsomagot a felhasználói szokások változásának hatására alkotta meg a Vodafone.

2020. május 29. 09:38

Magyarországon is kapható az LG 2020-as K okostelefon-szériája

Már hazánkban is elérhető az LG legújabb K-szériája, azaz a K61, K51S és K41S modellekből álló középkategóriás okostelefon-sorozat. A készülékek megújult kamerarendszerükkel, multimédia-funkcióikkal és stabil teljesítményükkel első osztályú felhasználói élményt kínálnak anélkül, hogy a vásárlóknak mélyen a zsebükbe kellene nyúlniuk. Az új telefonok olyan prémium funkciókat kaptak, amelyeket eddig csak az LG felsőkategóriás készülékeiből ismerhettünk.

2020. május 27. 13:39

Biztonsági tanúsítványt szerzett a Huawei 5G bázisállomása

A világon elsőként szerzett Common Criteria (CC) biztonsági tanúsítványt a Huawei Technologies 5G-bázisállomása. A CC tanúsítványok kiadására jogosult spanyol hatóság, a Nemzeti Kriptológia Központ május 20-án EAL 4+ szintű biztonsági tanúsítványt bocsátott ki a Huawei 5G gNodeB termékéről. Eszerint a Huawei 5G bázisállomás-termékei – beleértve azok forráskódját is – a legmagasabb szintű biztonsági besorolást kapták a világon és megbízható biztonsági garanciákat nyújtanak a vezetéknélküli 5G-kapcsolatokhoz.

2020. május 25. 10:40

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

2020. április 29. 17:15

Gigafelvásárlás az oktatási piacon

2020. április 21. 10:32

Az ABB ingyenessé tette a digitális szolgáltatásokat

2020. április 20. 09:20
online sportfogadás