Árfolyam, horoszkóp, netpincér az IPTV-n

forrás Prim Online, 2011. február 28. 12:24

A T-Home új interaktív alkalmazásokat bevezetését és számos régi megújítását jelentette be IPTV szolgáltatásában. Újdonság a tévé képernyőjén megjeleníthető, automatikusan frissülő Árfolyam, a napi, heti, havi előrejelzéseket mutató Horoszkóp valamint a Netpincér  alkalmazás, amely segítségével a tévé képernyőjén keresztül lehet ételt rendelni. Megújult az indítópult, amely hosszabb távon kiváló „terepe” lesz az új innovatív szolgáltatások bemutatásának.

A menürendszerbe külön pontként bekerül a Téka TOP 10 funkció, amely segítségével az IPTV nézői közvetlenül a Videotéka Heti TOP10 menüpontjába jutnak, ahol válogathatnak az adott hét legnézettebb tartalmai közül.

A népszerű Sportkvízek interaktív alkalmazás ezentúl Kvízek szolgáltatásként lesz elérhető, a Webrádió  pedig gyorsabbá, áttekinthetőbbé és személyre szabhatóvá válik. Ez utóbbi segítségével széles kínálatból kiválasztva hallgathatjuk a népszerű rádióadókat, sőt bejelölhetjük kedvenceinket, hogy azokat indulás után közvetlenül elérhessük.

Természetesen mindezen újdonságokon felül az IPTV szolgáltatás korábban már megszokott funkciói - mint például a megállítható, visszatekerhető élő adás, a több mint 500 mozifilmet akár már tévépremier előtt kínáló Videotéka (VoD), az elektronikus műsorújság, a programozható műsorrögzítési lehetőség, a gyerekzár, Képek és zene alkalmazás stb. - is elérhetők maradnak.

A Deutsche Telekom, így a csoporthoz tartozó Magyar Telekom, Connected Life and Work elnevezésű jövőképe az előfizetők televíziója, számítógépe és mobilkészüléke között kínál zökkenőmentes szolgáltatás-elérést. Azaz a jövőben bármelyik eszközön elérhetjük az internetet, és ha éppen nem vagyunk otthon, akár mobilról is hozzáférhetünk például az IPTV alkalmazásaihoz, elindíthatjuk kedvenc műsorunk felvételét. A cél, hogy a képernyők átjárhatóak legyenek, minden terminálon hozzáférhessünk a személyes tartalmainkhoz, és ugyanazokat a szolgáltatásokat vehessük igénybe.

hirek.com ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A BenQ új gamer projektorai példátlan részletgazdagságot nyújtanak a játékosoknak

A BenQ, a világ vezető DLP 4K projektormárkája, és a digitális életmód eszközök innovátora két vadonatúj 4K HDR okosprojektort hozott a piacra Európában az AAA konzolos játékokhoz, amelyeket arra optimalizáltak, hogy a játékosok példátlan szintű in-game audiovizuális részletekben merülhessenek el otthonuk bármely helyiségében.

2023. szeptember 28. 19:40

Napi 75 milliót lopnak a csalók a kibertérben

Naponta 75 millió forintot tettek zsebre a digitális tér kalózai a bankkártyákat és a számlákat támadó csalásokkal az idei II. negyedévben. A visszaélésekben érintett pénzek több, mint 70 százaléka, közel 5 milliárd forint a bankszámlákról tűnt el – emlékeztet Gergely Péter, a BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője.

2023. szeptember 28. 18:34

A magyar dalszerzők nem félnek a mesterséges intelligenciától

Vajon még képesek vagyunk megkülönböztetni a mesterséges intelligencia és az igazi dalszerzők által írt dalokat? Erre a kérdésre keresi a választ az Artisjus kísérlete, melyben bárki részt vehet október 8-ig, a Dalszerzők napjáig a kösziadalt.hu oldalon. A magyar dalszerzők ötöde próbált már ki valamilyen MI programot, köztük a zenei producerek 49%-a használt már ilyet munkája során. Ugyanakkor a közönség jelentős része szkeptikus a gép által komponált zenékkel szemben, de elvből csak 13% utasítja el azokat – derül ki a témához kapcsolódó előzetes kutatásokból.

2023. szeptember 28. 17:08

Tíz autósból hét rosszul reagál egy megkülönböztető jelzésű jármű érkezésére

Bár az autósok nagy része hetente találkozik megkülönböztető jelzést használó járművel, a szakemberek és a segítségnyújtók tapasztalata szerint tíz autósból csak három reagál ilyenkor megfelelően. A többiek rossz döntést hoznak, vagy megkésett reakciójukkal akadályozzák a szirénázó járművek haladását. Pedig sok esetben akár fél percen is múlhat egy emberélet. A Magyar Suzuki „Együtt utakon – Adj utat, ments életet!” kampányában a mentőszolgálat, katasztrófavédelem és rendőrség közreműködésével a segítségnyújtók közlekedési támogatására szeretné felhívni a figyelmet.

2023. szeptember 28. 15:43

Megérkezett Magyarországra a csúcstechnológiát és a divatot ötvöző HUAWEI WATCH GT 4

Már Magyarországon is kapható a Huawei legújabb okosórája, a kifinomult dizájnnal, illetve innovatív egészségügyi- és fitnesz funkciókkal felszerelt HUAWEI WATCH GT 4. Az új okosóra számos technológiai újítással járul hozzá az egészségfigyeléshez: a szívverés szabályosságának mérésétől a részletes pulzus-elemzésen át a pitvarfibrilláció kockázatának észleléséig még átfogóbb információkat ad a szív egészségéről.*  Emellett az okosóra már alvás közbeni légzésfigyelésre és kalóriakezelésre is képes. Az órát a nagyközönség október 7-én délelőtt személyesen is megtekintheti a MediaMarkt budaörsi áruházában. 

2023. szeptember 28. 14:19

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59