macworld.hu: Újabb nagy múltú nemzetközi brand a magyar hálón

forrás Prim Online, 2011. március 1. 17:43

Az IDG Magyarországi Médiaszolgáltató Kft. újabb nemzetközi brand bevezetésével válaszol az Apple saját termékei és az Apple által képviselt életstílust kedvelő olvasók igényeire. 2011. március 1-én hivatalosan is elindult a macworld.hu oldal.

A Macworld brand 1994 óta működik sikerrel az Egyesült Államok és a világ 12 más országának olvasói körében, mostantól pedig a hazai rajongók és érdeklődők is olvashatják a legfrissebb híreket, app review-kat, illetve a legújabb hardverekről és kiegészítőkről szóló beszámolókat és pletykákat.
Az oldal egyediségét a hírek frissessége és a szerzők személyes, olykor provokatív véleményformálása mellett a nemzetközi Macworld brand által biztosított exkluzív forrásanyagok biztosítják.

Az iOS-eszközök ismertsége egyre növekvő mértékben hozza magával az Apple további termékei, számítógépei iránti érdeklődést is: a Macworld.hu szerkesztői kiemelt figyelmet kívánnak fordítani ezen eszközök kényelmes használatának megismertetésére, így az oldal a megszokott tartalmak mellett hangsúlyos szerepet szán a különböző tippek és trükkök bemutatásának is.

A Macworld.hu kiemelt figyelmet fordít a köré szerveződő közösség megmozgatására és bevonásába az oldal fejlődését és megjelenését érintő kérdésekben, így az indulás alkalmából a szerkesztőség pályázatot indít: értékes nyereményekkel jutalmazzák azt a tehetséges olvasót, akinek a Macworld számára kitalált szlogenjét a szerkesztőség tagjai a legjobbnak ítélik. A pályázatokat a Macworld.hu facebookos rajongói oldalon várják.

Ahol ott van a Macworld.hu:
http://macworld.hu/
Facebook: http://www.facebook.com/macworldhu
Twitter: http://twitter.com/#!/MacworldHU
 

Kulcsszavak: IDG-hu Apple Mac onlineszolg

IT ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Itt a Java legújabb verziója!

Az Oracle bejelentette a Java 20 elérhetőségét. A világ első számú programozási nyelvének és fejlesztési platformjának legújabb verziója több ezer teljesítménybeli, stabilitási és biztonsági előrelépést kínál, köztük a platformra vonatkozókat, amelyek segítik a fejlesztőket a termelékenység javításában, valamint az innováció és a növekedés támogatásában. 

2023. március 22. 12:45

Egymást érték az Ukrajna elleni adattörlő támadások az utóbbi egy évben

Az orosz invázió 2022 februári kezdete óta példátlanul intenzívvé váltak az Ukrajna elleni adattörlő (wiper) támadások, az ESET Research most elkészítette az ilyen típusú kibertámadások idővonalát. Jó hír, hogy sok tervezett incidenst sikerült időben felderíteni és megakadályozni. A támadások zöme az orosz Sandworm hackercsoporthoz köthető, de van köztük olyan is, ami a Szörny Rt. animációs filmre utaló hivatkozásokat tartalmaz. 

2023. március 22. 11:22

A BlueVoyant kutatása azonosítja a legújabb kibertámadási technikákat és védekezési módszereket

BlueVoyant kiberbiztonsági vállalat közzétette "Emerging External Cyber Defense Trends" című kutatásának megállapításait. A legújabb jelentés rávilágít a szervezetekre veszélyt jelentő, a hagyományos informatika peremterületein kívülről érkező kockázatokra és azok elhárításának módszereire. A dinamikus adathalászat, a smishing azaz SMS adathalászat, a DNS-infrastruktúrával való visszaélés, az új sebezhetőségek gyorsabb kihasználása és az egyre növekvő számú pénzügyi csalások jelentik a legújabb trendeket.

2023. március 21. 15:40

Nagy teljesítményű memória munkaállomásokhoz és felső kategóriás asztali számítógépekhez

A memóriatermékek és technológiai megoldások terén globális piacvezető Kingston Technology Company, Inc. nagy teljesítményű memóriatermékeket gyártó részlege, a Kingston FURY a Kingston FURY Renegade Pro DDR5 RDIMM memóriával bővítette DDR5 memóriacsaládját. Az új, túlhúzható szerverosztályú memóriamodult a következő generációs munkaállomások és felső kategóriás asztali gépek számítástechnikai igényeinek kielégítésére tervezték.

2023. március 20. 21:23

Már a hazai gamerek is lecsaphatnak az LG 240 Hz-es képfrissítésre képes OLED monitorjaira

Már Magyarországon is elérhetőek az LG legújabb top kategóriás gaming OLED monitorjai. A 45 colos képátlójú 45GR95QE-B és a 27 colos 27GR95QE-B UltraGear OLED kijelzők az élénk színek és a mélyfekete árnyalatok megjelenítése mellett maximálisan gördülékeny játékmenetet garantálnak: másodpercenként akár 240 képkocka megjelenítésére képesek, mindezt ultraalacsony válaszidő mellett. A 45 colos modell hajlított képernyője extra nagy görbületű, így a teljes képernyőfelületen tisztán, torzulás nélkül láthatóvá válik minden részlet, ezzel kielégítve a haladó és profi játékosok minden igényét.

2023. március 20. 17:10

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08

DEUTSCHE TELEKOM innovációk az idei Mobil Világkiállításon

2023. február 28. 12:48