Egyedi ötletekre fókuszál a WTW – 24 órás programozói verseny

forrás Prim Online, 2011. március 3. 13:01

Március 26-27-én, a Millenáris Parkban ismét megrendezik a WTW 24 órás programozói versenyt, amelynek célja, hogy megtalálják Magyarország legjobb fejlesztő csapatát. A résztvevőknek egy nagy és három kisebb feladatot kell megoldaniuk a C# használatával. A részletes kiírás és a nevezés ide kattintva érhető el – a jelentkezési határidő március 14-e.

Fontos, hogy a verseny ezúttal nem a technológiára, hanem az egyedi ötletekre és a jó stratégiára fókuszál majd. A megmérettetésen a csapatok egymás ellen fognak küzdeni.

A versenyre kétfős csapatok nevezhetnek, semmilyen egyéb megkötés nincs. Mivel a cél a valós körülmények szimulálása, ezért a 24 óra alatt bármilyen segédeszköz használható, amit a csapatok magukkal visznek a helyszínre. Azonban internetezni nem lehet majd, de nem is lesz rá szükség. A munkához a szervezők egy asztalt, két széket, 220V-ot és korlátlan étel- és italfogyasztást biztosítanak, a további eszközökről (számítógép Microsoft Visual Studio szoftverrel, áramelosztó stb.) a csapatoknak önállóan kell gondoskodniuk.

A versenyt 2011. március 26-27. között a Millenáris Park Teátrumában rendezik. A fődíj meglepetés, a második helyezett nagy értékű számítógépes hardvereket, míg a bronzérmes csapat szakkönyvekből álló ajándékcsomagot kap.

További információ:
A versenyre március 14-ig lehet nevezni az alábbi weboldalon: http://devportal.hu/content/wtw.aspx
 

Infotársadalom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Fujitsu modellje új szintre emeli az automatizációval elérhető megtakarítást

A robotalapú folyamatautomatizáció (RPA) széles körű alkalmazásnak korlátait megszüntetve, a Fujitsu új modelje 12-16% közötti megtakarítást tesz lehetővé a működési költségben. A Fujitsu észak- és nyugat-európai ügyfelek számára elérhető, új ipari automatizációs működési modellje kiiktatja az RPA terjedését eddig gátló akadályokat, ami komoly változást hozhat tekintettel arra, hogy jelenleg világszerte csak a szervezetek 4%-a alkalmazza széles körben az RPA-technológiát. 

2019. november 18. 18:54

Stratégiai együttműködési megállapodás a Magyar Innovációs Szövetség és a Tungsram között

A Magyar Innovációs Szövetség és a Tungsram együttműködési megállapodást írt alá a Magyar Innovációs Szövetség 2019. november 15-én megtartott, összevont választmányi és elnökségi ülésén, melynek a Tungsram volt a helyszíne, ill. házigazdája. A cél, hogy tevékenységük eredményeiből szűkebb környezetükön túl a tágabb közösség is részesülhessen. Az aláírást követően, Jörg Bauer elnök-vezérigazgató előadásában bemutatta, miért lett a Tungsram szlogenje az, hogy "Örökségünk az innováció".

2019. november 18. 17:18

V. Magyar Speciális Független Filmszemle

2019. november 19-20-án kerül megrendezésre ötödik alkalommal Budapesten a Magyar Speciális Független Filmszemle, fogyatékossággal élők, pszichiátriai- és szenvedélybeteg alkotók, autizmussal élők valamint függetlenfilmesek és diákok Kárpát-medencei integrált filmes seregszemléje. Különlegessége, hogy az egyetlen olyan tematikus filmes rendezvény Magyarországon, amely a fogyatékosság témájában teszi közzé felhívásait.

2019. november 18. 15:51

Paris Call: A kiberbiztonság iránti elkötelezettség folyamatosan nő

A francia kormány 2019. november 12-én hatalmas előrelépést jelentett be a kibertér biztonságáért való összefogás terén: a Paris Call for Trust and Security in Cyberspace nevű kiberbiztonsági kezdeményezéshez csatlakozók száma egy év alatt közel háromszorosára nőtt, összesen több mint 1000-re.

2019. november 18. 12:54

A legfrissebb ThinQ alkalmazáson keresztül a készülékek azelőtt jeleznek, hogy meghibásodnának

Az LG Electronics (LG) bemutatta továbbfejlesztett ThinQ alkalmazását, melynek köszönhetően a felhasználói okosotthon-élmény még teljesebbé válik. A hangutasítással is vezérelhető okosotthon-app az LG okos háztartási eszközeinek gördülékeny irányítása mellett több mint 150 országban kínál új mesterségesintelligencia-alapú szolgáltatásokat.

2019. november 18. 11:26

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Önvezető autós parkolás először Magyarországon!

2019. november 18. 14:23

Százmillió eurót fektet be az európai mesterséges intelligencia programba a Huawei

2019. november 8. 10:07

Az Antenna Hungária megvásárolta a Telenor Magyarország 25%-át

2019. november 1. 08:32

Idén is keresik az év fiatal vezetőjét!

2019. október 22. 13:26
online sportfogadás