Online híd a tag- és közgyűlésekhez: eGyűlés

forrás Prim Online, 2011. március 18. 13:56

A NetLock  által fejlesztett eGyűlés szoftvernek köszönhetően a vállalatok, gazdasági társaságok és nonprofit szervezetek a tag-, és közgyűléseket személyes jelenlét nélkül bonyolíthatják le. A gyűlések ezáltal jelentősen egyszerűbbé és hatékonyabbá válnak, hiszen a jegyzőkönyvet a szolgáltató elektronikusan hitelesíti, és teszi hozzáférhetővé. Az időhatékonyság és költségcsökkenés mellett a megoldás növeli a tulajdonosi kontrollt, a taggyűlések dokumentáltságát, ezáltal a tulajdonosok jogbiztonságát a magyarországi, illetve a magyarországi szabályozás alá tartozó, de külföldi székhelyű vállalatoknál egyaránt. Az eGyülés hasznosságát és innovatívitását bizonyítja, hogy a NetLock Kft. márciusban eGyűlés szolgáltatásával elnyerte az Invitel InnoMax díját a 20-69 fős vállalatok kategóriájában.

„Büszkék vagyunk rá, hogy eGyűlés szolgáltatásunk kiérdemelte az Invitel és a szakmai zsűri elismerését. Az InnoMax díj is azt bizonyítja, hogy napjainkban kiemelkedő szerepe van minden olyan újításnak, amely lehetővé teszi, hogy a vállalatok és intézmények mindennapi üzleti folyamatai elektronikusan is hitelesek és biztonságosak legyenek. Szakértő munkatársainkkal arra törekszünk, hogy minél több olyan előremutató elektronizált üzleti megoldást mutassunk be, amelyek hozzájárulnak ügyfeleink hatékonyabb, költségkímélőbb és környezettudatosabb működéséhez” – mondta Rózsahegyi Zsolt, a NetLock Kft. ügyvezetője.

A második alkalommal meghirdetett Invitel InnoMax pályázat - mint ez a Prím Online március 3-i tudósításából is kiderül - ezúttal is olyan kis- és középvállalatokat díjazott, akik példaértékű, kiemelkedő újításokkal járultak hozzá mindennapjainkhoz. Az innovációs versenyre cégmérettől függően, három kategóriában – 5-19 fős, 20-69 fős, valamint 70-250 fős létszámmal rendelkező – vállalatok jelentkezhettek. A középső kategóriában első eGyűlés mellett az 5-19 fős vállalkozások kategóriájában a GISDATA nyert GISearch nevü térképalapú keresőmotorjával, míg a 70-250 fős vállalatok kategóriájában a legjobbnak a Nexon komplex HR és vállatirányítási megoldása bizonyult.

Kulcsszavak: NetLock innováció Invitel

hirek.com ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Itt a Sandberg legújabb 2 az 1-ben zseblámpája és powerbankje

A Sandberg bemutatta legújabb 2 az 1-ben zseblámpáját és powerbankjét, a Survivor Torch Powerbank 5000-t. 

2023. szeptember 26. 20:17

Műszaki kerámia és tiszta szilikon nyomtatás a Formlabs SLA nyomtatóival

Mostanra tárgyak ezrei készülnek naponta 3D nyomtatással, amelyhez kapcsolódóan rengeteg forrást fektettek az elmúlt évek során az ezeket előállító berendezések folyamatos fejlesztésébe. Azonban ez csak az egyenlet egyik oldala, az ipari felhasználást célzó gyártók a 3D nyomtatók mellett az alapanyagok fejlesztésébe is folyamatosan invesztálnak. A Formlabs éppen most újabb két termékkel, alumínium-oxid kerámiával és 100% tisztaságú szilikonnal bővítette már 40-nél is többféle nyomtatható műgyantát számláló SLA alapanyag-kínálatát. És ez nem minden!

2023. szeptember 26. 18:42

Javították a Magyar Telekom hitelkockázati besorolását

A Magyar Telekom (Reuters: MTEL.BU és Bloomberg: MTELEKOM HB), továbbiakban „Társaság”), Magyarország vezető távközlési szolgáltatója bejelenti, hogy a Scope Ratings GmbH, a hitelminősítés éves felülvizsgálata eredményeként pozitívra javította a Magyar Telekom kibocsátói hitelkockázati besorolásának kilátását, valamint megerősítette a Társaság kibocsátói hitelkockázati besorolását és a nem alárendelt, nem biztosított adósságához tartozó BBB+ minősítést.

2023. szeptember 26. 17:10

Nem csak a nappaliban, hanem ipari csarnokokban is felbukkan majd az Apple Vision Pro

Közel négy hónapja mutatkozott be az Apple Vision Pro, és egyelőre nincs új hír a fejlesztés háza tájáról az akkor megismert paramétereken túl. A kiterjesztett és a virtuális valóság szemünk előtt való keverésére képes, fejen hordható eszköz szórakoztatóipari és irodai környezetben való felhasználásáról már sok szó esett, ugyanakkor az eszközben rejlő üzleti és ipari lehetőségekről egyelőre alig lehetett hallani. A Delta Systems Kft. fejlesztői összegyűjtöttek néhány olyan szemléletes példát, ahol nem csak látványosságként, hanem üzleti előnyt teremtő termelőeszközként is funkcionálhat a jövőben az Apple csodaszemüvege.

2023. szeptember 26. 15:44

Tiszántúlon fülledt az erotika

A Szexrandi.hu társkereső 2015-óta minden évben utánajár és Google Trends mutatói segítségével, hogy földrajzilag hol a legfogékonyabbak a magyarok a szexuális tartalmak iránt. Most ismét a nyilvánosság elé tárják a kutatás eredményeit, hogy tavaly nyár óta mely városokban volt fogékonyabb a lakosság az erotikus tartalmakra, és hol kerestek rá a legtöbben a szex szóra. Tavaly még fej fej mellett voltak a Dunántúli és a Tiszántúli települések, ám idén Kelet-Magyarország tartolt az interneten a szexuális témák iránti érdeklődésben.

2023. szeptember 26. 14:13

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59