Csúcskategória: ASUS-Automobili Lamborghini VX7 notesz

forrás Prim Online, 2011. március 30. 12:42

A Lamborghini modellek ultrasportos, agresszív megjelenését visszatükröző új, nagy teljesítményű, 15,6 hüvelykes ASUS-Automobili Lamborghini VX7 noteszgép feltűnő narancs, fekete, és szénszálas szürke színű fedéllel rendelhető.

Az ASUS-Automobili Lamborghini VX7 az Intel második generációs, négymagos Core i7 processzoraival van felszerelve és a világ első olyan gépe, amelyben külön NVIDIA GeForce GTX 460M grafikus vezérlő működik, amelyet masszív, 3 gigabájtos dedikált videomemória szolgál ki. A felhasználók számára további előny a nagysebességű, akár 1,25 terabájtos kapacitású merevlemezes alrendszer, amely opcionálisan szilárdtest-hibrid meghajtókból is állhat biztosítva a villámgyors elérést és kiemelkedő teljesítményt.

Bikaerős gép, lenyűgöző megjelenés

A VX7 az ASUS és az Automobili Lamborghini márkatársítási együttműködésének csúcsa: elsőrangú termék azoknak a kifinomult vásárlóknak, akik a páratlan mesterségbeli tudást és a fejlett technológiát egyformán magasra értékelik. Számos dizájnelem tölt be kettős szerepet: egyszerre gyakorlatias, teljesítménynövelő elem, ugyanakkor főhajtás az Automobili Lamborghini tervezési és stílusjegyei előtt. Szép példái ennek a VX7 hátulján megjelenő hűtőventilátorok, amelyek úgy gondoskodnak a nagyszerű hőleadásról, hogy közben az Automobili Lamborghini sportkocsik hátsó lámpáit és kipufogóit idézik.

Ez a tervezési filozófia érvényesül a motort indító gombhoz hasonlító bekapcsológombnál, a bőrborítású csuklótámaszoknál és a könnyű, ugyanakkor ellenálló alumínium szerkezetnél is.

A VX7 három klasszikus Automobili Lamborghini színben kapható ― narancs, fekete és szénszálas szürke. A gyártói engedéllyel használt színek is a legendás olasz erőművek ikonikus és figyelemfelkeltő megjelenésére utalnak.

Csúcstechnológia az utolsó csavarig
Az ASUS által valaha alkotott legjobb képességű noteszgépek egyikeként a VX7 nem tagadja meg az Automobili Lamboghini örökséget – különleges teljesítményt kínál a játékosok, multimédiás felhasználók, online szórakozásra és hatékonyságra vágyó felhasználók számára. Szívében egy négymagos, második generációs Intel 2nd Core i7 processzor ketyeg, amely a Sandy Bridge architektúrára támaszkodva remek energiafelhasználással gondoskodik a kibővített grafikus teljesítményről és többfeladatos működésről. A komoly játék- és multimédiás használathoz szüséges dedikált grafikai teljesítményt a világ első, noteszgépekhez készült NVIDIA GeForce GTX 460M GPU kártyája biztosítja natív DirectX 11 funkciókat nyújtva a 3 gigabájtos beépített videomemória támogatásával.

Csúcskategóriás összeállítása révén a VX7 félelmetesen erős játék- és szórakoztató platform. Az ASUS a tároláshoz még egy (akár 1,25 terabájtos összkapacitás mellett) szilárdtest-hibrid merevlemezt (HHD) is kínál, amelynek köszönhetően átlagon felül adatátviteli sebességet képes elérni. Az Automobili Lamborghini „Super Veloce” modell szellemét idéző VX7 alapkiépítésben az USB 2.0-nál tízszer gyorsabb adatátviteli sebességgel rendelkező USB 3.0 csatlakozókkal érkezik.

Specifikációk

 


 

Kulcsszavak: notebook Asustek Asus ASUS

IT ROVAT TOVÁBBI HÍREI

250 dollárért adathalász lehet bárkiből

Nyílt titok, hogy napjainkban a kiberbűnözők egyre kevésbé foglalkoznak a vállalati tűzfalak feltörésével. Azokat megkerülve a szervezetek informatikai védelmének leggyengébb láncszemét, a munkavállalókat és a beszállítókat csalják lépre a legtöbbször megtévesztő emailek, weboldalak használatával. 

2023. március 30. 20:57

A Vatikánt védő testőrség Samsung Knox Suite-tal bővíti biztonsági arzenálját

Róma szívébe elzarándokolni nem csak a hívők számára rendkívüli élmény, a Vatikánt és nevezetességeit egy átlagos napon 25.000 turista látogatja meg. A világ legkisebb, mindössze 0,44 km2 területű államát és annak vezetőjét elit katonai alakulat őrzi, a Svájci Gárda már 1506 óta védelmezi a mindenkori pápát és az Apostoli Palotát. A testőrség a reneszánsz óta folyamatosan megújulva alkalmazkodik a kihívásokhoz, veszélyekhez és a technológiai fejlődéshez, hogy a modern korban is sikerrel lássa el a feladatát. A Svájci Gárda a Samsung Knox Suite-tal egészítette ki arzenálját, hogy a digitális fenyegetéseket is a leghatékonyabban háríthassák el.

2023. március 30. 17:41

Új SuperWide monitor átfogó USB-C dokkolóállomással

A Philips 45B1U6900C modell egyetlen képernyőben egyesíti a dupla monitoros elrendezést. A Philips 45B1U6900C nagy, 44,5 hüvelykes (113 cm képátlójú), dupla QHD (5120 x 1440) felbontású képernyővel és számos egyéb, a professzionális multitaskingot segítő funkcióval rendelkezik, mint például: USB-C dokkoló RJ45 (Gigabit Ethernet) bemenettel, 32:9 SuperWide képaránnyal, 1500R görbülettel és 178/178 fokos betekintési szögekkel.

2023. március 30. 09:57

A Lenovo Yoga laptopjainak legújabb generációja az inspirációtól az önkifejezésig segíti a kreatív alkotókat

A hibrid világban való alkotás, fogyasztás és együttműködés most egyszerűbbé vált a Lenovo legújabb generációs Windows 11 Yoga laptopjaival, amelyek lenyűgöző teljesítményt, hihetetlen sokoldalúságot és egyszerű mobilitást biztosítanak elegáns és hordozható kivitelben.

2023. március 29. 21:30

A felhő gyors és kényelmes, de hogyan lesz biztonságos?

A felhőalapú IT rendszerekkel a vállalatok gyors, megbízható és könnyen elérhető technológiai szolgáltatásokhoz jutnak, amelyek maximálisan képesek támogatni az üzleti igényeket és a működést.  A felhőtechnológia alkalmazása ugyanakkor biztonsági kihívást is jelent a hozzáférések kezelése szempontjából, hiszen a vállalati IT infrastruktúra határai kibővülnek, így a védendő adatok köre is. Ezért elengedhetetlenül fontos egy felhőstratégia megalkotása és alkalmazása a vállalatok számára.

2023. március 29. 20:08

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08