Csúcskategória: ASUS-Automobili Lamborghini VX7 notesz

forrás Prim Online, 2011. március 30. 12:42

A Lamborghini modellek ultrasportos, agresszív megjelenését visszatükröző új, nagy teljesítményű, 15,6 hüvelykes ASUS-Automobili Lamborghini VX7 noteszgép feltűnő narancs, fekete, és szénszálas szürke színű fedéllel rendelhető.

Az ASUS-Automobili Lamborghini VX7 az Intel második generációs, négymagos Core i7 processzoraival van felszerelve és a világ első olyan gépe, amelyben külön NVIDIA GeForce GTX 460M grafikus vezérlő működik, amelyet masszív, 3 gigabájtos dedikált videomemória szolgál ki. A felhasználók számára további előny a nagysebességű, akár 1,25 terabájtos kapacitású merevlemezes alrendszer, amely opcionálisan szilárdtest-hibrid meghajtókból is állhat biztosítva a villámgyors elérést és kiemelkedő teljesítményt.

Bikaerős gép, lenyűgöző megjelenés

A VX7 az ASUS és az Automobili Lamborghini márkatársítási együttműködésének csúcsa: elsőrangú termék azoknak a kifinomult vásárlóknak, akik a páratlan mesterségbeli tudást és a fejlett technológiát egyformán magasra értékelik. Számos dizájnelem tölt be kettős szerepet: egyszerre gyakorlatias, teljesítménynövelő elem, ugyanakkor főhajtás az Automobili Lamborghini tervezési és stílusjegyei előtt. Szép példái ennek a VX7 hátulján megjelenő hűtőventilátorok, amelyek úgy gondoskodnak a nagyszerű hőleadásról, hogy közben az Automobili Lamborghini sportkocsik hátsó lámpáit és kipufogóit idézik.

Ez a tervezési filozófia érvényesül a motort indító gombhoz hasonlító bekapcsológombnál, a bőrborítású csuklótámaszoknál és a könnyű, ugyanakkor ellenálló alumínium szerkezetnél is.

A VX7 három klasszikus Automobili Lamborghini színben kapható ― narancs, fekete és szénszálas szürke. A gyártói engedéllyel használt színek is a legendás olasz erőművek ikonikus és figyelemfelkeltő megjelenésére utalnak.

Csúcstechnológia az utolsó csavarig
Az ASUS által valaha alkotott legjobb képességű noteszgépek egyikeként a VX7 nem tagadja meg az Automobili Lamboghini örökséget – különleges teljesítményt kínál a játékosok, multimédiás felhasználók, online szórakozásra és hatékonyságra vágyó felhasználók számára. Szívében egy négymagos, második generációs Intel 2nd Core i7 processzor ketyeg, amely a Sandy Bridge architektúrára támaszkodva remek energiafelhasználással gondoskodik a kibővített grafikus teljesítményről és többfeladatos működésről. A komoly játék- és multimédiás használathoz szüséges dedikált grafikai teljesítményt a világ első, noteszgépekhez készült NVIDIA GeForce GTX 460M GPU kártyája biztosítja natív DirectX 11 funkciókat nyújtva a 3 gigabájtos beépített videomemória támogatásával.

Csúcskategóriás összeállítása révén a VX7 félelmetesen erős játék- és szórakoztató platform. Az ASUS a tároláshoz még egy (akár 1,25 terabájtos összkapacitás mellett) szilárdtest-hibrid merevlemezt (HHD) is kínál, amelynek köszönhetően átlagon felül adatátviteli sebességet képes elérni. Az Automobili Lamborghini „Super Veloce” modell szellemét idéző VX7 alapkiépítésben az USB 2.0-nál tízszer gyorsabb adatátviteli sebességgel rendelkező USB 3.0 csatlakozókkal érkezik.

Specifikációk

 


 

Kulcsszavak: notebook Asustek Asus ASUS

IT ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Zyxel kibővített Nebula portfóliója már az 5G kapcsolatot is támogatja

A Zyxel Networks bejelentette, hogy Nebula Cloud Networking megoldása mostantól az 5G kapcsolatot is támogatja, biztonsági szolgáltatásait pedig közvetlenül a hozzáférési pontokra is kiterjeszti.

2022. január 20. 09:49

A Xiaomi új globális IoT kiberbiztonsági szabványt tett közzé

Az IoT eszközök használatára vonatkozó új közös, globális szabványra vonatkozó javaslatot tett közzé Xiaomi Cyber Security Baseline for Consumer Internet of Things Device Version 2.0 (Kiberbiztonsági Alapok a Fogyasztói IoT Eszközökhöz 2.0) néven a Xiaomi. Ezzel egyidejűleg a vállalat bejelentette, hogy egy újabb IoT-terméke kapta meg a BSI IoT Kitemark tanúsítványt. Két fontos hír, amely tovább erősíti a Xiaomi IoT ökoszisztéma biztonságos működésébe vetett bizalmat.

2022. január 19. 16:59

Hogyan lehet egy laptop tervezése fenntartható?

A Dell Technologies nem kizárólag új termékek létrehozására törekszik, hanem olyan új technológiákat is kutat, amelyek összetett társadalmi kihívásokra jelenthetnek választ. A vállalat több évtizede törekszik az ökológiai lábnyomának csökkentésére. A Dell Technologies az elmúlt évben bevezette a használt merevlemezekből kinyert alumínium újrahasznosítási folyamatát, a papírkészítési folyamat melléktermékéből készített bioműanyagot, és újrahasznosított szénszál-felhasználását több mint 540 ezer kilogrammra növelte. 

2022. január 19. 15:24

Milyen lesz a jövő munkahelye?

A hibrid munkavégzés során fennakadásokat okozhat a munkakörnyezet folyamatos változása. A jobb kommunikáció és az együttműködés hatékonyságának növelése érdekében a Dell Technologies vázolt pár potenciális megoldást, amelyek a jövő munkahelyének szerves részei lehetnek.

2022. január 18. 11:20

Újabb lépést tett a fenntarthatóság felé a Philips

Az MMD – a Philips monitors márkalicencpartnere – megszerezte a 9. generációs TCO Certified tanúsítványt számos fenntartható terméke számára. A tanúsítást elsőkként megszerző gyártók egyikeként a Philips monitors rekordszámú (64) tanúsítvánnyal rendelkező kijelzővel rendelkezik azon a napon, amikor a TCO Certified tanúsítás 9. generációját bemutatták a nyilvánosságnak decemberben. Az előző generációkhoz képest a TCO Certified 9. generációja szigorúbb és átfogóbb kritériumokat határoz meg a termék teljes életciklusára vonatkozóan, és lehetővé teszi a kritikus lépések megtételét a fenntartható IT-termékek fejlesztése tekintetében.

2022. január 16. 16:49

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új elnökséget választott az IAB Hungary

2022. január 21. 16:55

Ez a három újdonság határozza meg az online marketinget 2022-ben

2022. január 18. 15:29

Jön Magyarország legnagyobb e-kereskedelmi konferenciája

2022. január 12. 15:07

Már lehet regisztrálni az NMHH mobilkészülék-csere programjára

2022. január 7. 13:58