Az eBay 2,4 milliárd dolláros bevásárlása

Vértes Judit, 2011. március 31. 22:35

Az online vásárlási oldal, az eBay megvásárolja az e-kereskedelmi GSI céget, 2,4 milliárd dollárért. A megállapodás lezárása az év végére várható. Az akvizícióval az eBay újra növelheti a piaci részesedését, mely az utóbbi időben az Amazon javára tolódott el.

A GSI vállalatnak mintegy 180 kiskereskedelmi felhasználója van, köztük a Nemzeti Futball Szövetség, a Toys R Us. A cég felvásárlása segít az eBay portfóliójának kiterjesztésében.

"Az eBay, PayPal, GSI platform a kereskedelem új generációjának vezetője szeretne lenni. Új utakat kínálunk a kereskedőknek, a magánemberektől a nagykereskedőkig, világszerte minden márkaképviselőnek, és segítjük, hogy az emberek bármikor, bármilyen eszközről, bárhol, bármit megvásárolhassanak" - mondta John Donahoe, az eBay elnöke és ügyvezető igazgatója közleményében.

 

 

Kulcsszavak: eBay felvásárlás

hirek.com ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az Informatika a Látássérültekért Alapítvány Fehér bot napi rendezvényéről

Az Informatika a Látássérültekért Alapítvány 2019. október 18-án, a Vakok Általános Iskolájának Nádor Termében tartotta a Nemzetközi fehér bot napja alkalmából  szervezett ünnepi rendezvényét. Az alapítvány immár 16 éve adományoz képernyőolvasó és – nagyító szoftvereket, felújított számítógépeket és digitális diktafonokat vak és gyengénlátó emberek számára. A képernyőolvasó és –nagyító szoftverek hallhatóvá vagy sokszoros felnagyításban láthatóbbá teszik a vak és gyengénlátó emberek számára a számítógép képernyőjén megjelenő információkat. Ezáltal biztosítják számukra az inkluzív tanulás, munkavégzés és a szabadidő hasznos eltöltésének lehetőségét.

2019. október 20. 14:17

5 alapfeltétel a sikeres digitális átálláshoz

Hogyan alakítja át a negyedik ipari forradalom és az azt működtető innovatív technológia a vállalkozások ügyfélkapcsolatait és folyamatait? Hol tartanak a hazai vállalatok a digitális átállás folyamatában? Milyen tanulsága van az eddig végrehajtott projekteknek?  A Deloitte szakértői az idei Salesforce Basecamp Budapest rendezvényen egy kerekasztal beszélgetés során ezekben az izgalmas kérdésekben osztották meg gyakorlati tapasztalataikat.

2019. október 20. 13:18

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

2019. október 10. 18:44

Ma 20 éves a Wi-Fi

2019. szeptember 30. 11:26

Az ABB a világ legkorszerűbb robotikai gyárát építi Sanghajban

2019. szeptember 23. 09:37

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34
online sportfogadás