Üzemszünet: vasárnap estétől hétfő reggelig szoftvercsere a Prímpostában

Vértes János Andor, 2011. április 15. 09:00

A legrégebbi magyarországi csoportos levélküldő szolgáltatás felhasználói hétfőtől új arculattal és új motorral használhatják majd a Prímlistát, ám a megújulás némi áldozattal is jár:  vasárnap estétől hétfő reggelig a szoftvercsere miatt nem lehet majd a listákra leveleket küldeni, illetve azokról levelet fogadni.

A listaszolgáltatás egy-egy téma köré csoportosuló zárt és nyilt közösségek csoportos levelezését szolgálja, a Prímlistán jelenleg 10.696 ilyen közösség tevékenykedik összességében 157.088 feliratkozott taggal. A szoftver, amely hétfőtől a Sympa 6.1.4-es verziójára épül, havonta 121.000 levelet kézbesít a listatagoknak, miközben - ami ennél is imponálóbb szám - két és fél millió kéretlen reklámlevelet dob el.

 

A listák lehetnek a nagyközönség számára nyilvánosak, vagy csak az adott közösséghez szólóak, a különféle olvasási/írási jogosultságokat a lista elindítója, illetve az általa felhatalmazott adminisztrátorok szabályozhatják, és ugyancsak ők hívhatják meg tagnak azokat, akikkel a listán gondolatokat kívánnak cserélni. Van listája a különféle extrém sportók kedvelőinek, vallási közösségeknek, nonprofit társadalmi szervezetek elnökségének, határon túli magyarok újságjának, bizonyos mobiltelefon-márkák kedvelőinek, a bankbiztonságnak, az azonos nemü partnerek iránt vonzódóknak, a nomád nyaralóknak, a Prágába utazóknak, vagy akár különféle vállalkozások vezetőségének. A főbb témakörök: kikapcsolódás, üzlet, informatika, játék, otthon, hírek, szabadidő, társadalom, tudomány, vásárlás,sport, felnőtt, egyéb.

 

Ha valakinek épp most támadna kedve új levelező-listát indítani, javasoljuk, hogy ezt a régi rendszeren már ne tegye: április 18-án viszont neki is, és a régi felhasználóknak is érdemes felkeresniük a http://primlista.hu/ címet, hétfőtől ez a több, mint évtizedes ősrégi szolgáltatás megfiatalodik.

Kulcsszavak: levelező Prím

hirek.com ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új vezetéknélküli fülhallgatót mutatott be a Huawei

A Huawei Technologies Fogyasztói Üzletága bemutatta a Freebuds 3 vezetéknélküli sztereó fülhallgatót. A vállalat új audió stratégiájának részeként a Kirin A1 chippel felszerelt készülék a prémium piacot célozza meg. A Freebuds 3 stúdióminőségű hangzásvilágot biztosít a felhasználók számára, és hatékonyan szűri ki a környezeti zajokat telefonhívás közben is, az aktív zajszűrőnek köszönhetően pedig akár a tömött metrón, vagy egy forgalmas étteremben is kristálytisztán lehet zenét hallgatni vele.

2019. november 17. 12:17

Egyre többen követik a MÁVINFORM-ot a Facebookon

Januárban indult és havonta már 400 ezer embert ér el a MÁV MÁVINFORM Facebook-oldala, amin keresztül gyors tájékoztatást kapnak az utasok a közlekedő vonatokat érintő rendkívüli eseményekről és azok menetrendre gyakorolt várható hatásairól.

2019. november 17. 09:50

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Százmillió eurót fektet be az európai mesterséges intelligencia programba a Huawei

2019. november 8. 10:07

Az Antenna Hungária megvásárolta a Telenor Magyarország 25%-át

2019. november 1. 08:32

Idén is keresik az év fiatal vezetőjét!

2019. október 22. 13:26

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

2019. október 10. 18:44
online sportfogadás