Lenovo ThinkPad Edge E420s prémium funkcionalitással

forrás Prim Online, 2011. április 19. 13:08

A Lenovo itthon is bemutatta a legújabb ThinkPad Edge E420s laptopját, amely prémium megjelenésével, teljesítményével és hordozhatóságával a kkv-k szakembereinek figyelmét is felkeltheti.

A ThinkPad Edge E420s a Lenovo kis- és középvállalkozások számára fejlesztett számítógépeinek szegmensébe tartozik, mely a legmodernebb technológiai felszereltséggel és beépített extra funkciókkal rendelkezik.

Érdekes és attraktív külső
A 14 hüvelykes ThinkPad Edge 420s elegáns, modern és letisztult megjelenésű. A feltűnően vékony és könnyű (1,8 kg), fémkeretes fekete matt külsőjével méltán válik majd a dizájn-kedvelő, ám megbízható minőséget igénylő szakemberek hordozható munkaeszközévé. A billentyűzet a megszokott ThinkPad minőséget viszi tovább, kiegészítve cseppállósággal és a külső szennyeződések elleni kialakítással. A multimédiás tartalmak megjelenítéséhez kiváló megoldást jelent a rejtett, vékony DVD író-olvasó.

Komolyság az üzleten túl
A gyártó a belbecsre sem fordított kevesebb energiát. A nagymennyiségű adatfeldolgozást, az összetett munkafolyamatokat vagy a személyes szórakozást a második generációs Intel Core i3 vagy i5 processzorok támogatják. A felső kategóriás multimédia élményről a Dolby Home Theatre hangzás és a HDMI 1.4-es csatlakozás gondoskodik. A kiváló minőségű videokonferenciák lebonyolítását a nagyfelbontású kamera és az állítható érzékenységű mikrofonok teszik lehetővé.

Az apró részletek nagy különbséget jelentenek
A laptop egy valódi üzleti erőgép megnövelt teljesítménnyel. Bizonyos modellek az AMD Radeon HD66730M 1GB-os videovezérlőjével érkeznek. Az elfoglalt vállalkozóknak minden másodperc számít, ebben jelent óriási előrelépést a kizárólag a Lenovo termékekben megjelenő Windows 7 Enhanced Experience 2.0.

A maximális hordozhatóság érdekében a laptop támogatja a legelterjedtebb vezeték nélküli technológiákat,valamint felszerelték a Lenovo legújabb videotechnológiájával is, beleértve a nagyfelbontású integrált webkamerát, zajszűrő szoftvert és a nagyteljesítményű mikrofont valamint a hangszórókat.

Ár és elérhetőség
A ThinkPad Edge E420s bruttó 269.900Ft-os ártól, áprilistól lesz elérhető a gyártó partnerein keresztül.

Kulcsszavak: notebook Lenovo

IT ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Felgyorsítja stratégiai átalakulását a Maersk

Jelentős előrelépést ért el digitális átalakulásában a dán Maersk. A világ legnagyobb tengeri szállítmányozó vállalata az SAP Business Technology Platform segítségével gyorsítja fel stratégiai fejlődését, automatizálja üzleti folyamatait, növeli hatékonyságát, teszi egyszerűbbé a technológia használatát, és növeli a felhasználói élményt.

2023. június 2. 11:20

Szerverhardver frissítés vs. váltás a legújabb platformra – melyik éri meg jobban?

Az elmúlt időszak gazdasági kihívásai az adatközponti IT-infrastruktúrákat sem kímélik. Egy korábbi felmérés adatai szerint 2020-ban még a válaszadók 42 százaléka azt vallotta, hogy két-három évente frissíti adatközponti szervereit, míg 26 százalékuk nyilatkozott úgy, hogy ezt minden évben megteszi. 

2023. június 1. 11:19

NIS2 és DORA: a kiberbiztonsági felzárkóztatás motorjai vagy újabb felesleges terhek?

Egyre inkább foglalkoztatja a vállalatokat az Európai Unióban, hogy hogyan fogja érinteni őket a NIS2, a felülvizsgált kibervédelmi irányelv, amely a 2016-os hálózat és információbiztonsági irányelv helyébe lép (NIS), illetve a Digital Operational Resilience Act (DORA), a pénzügyi szektor védelmének erősítését célzó rendelet. A NIS2 esetében a részletek még pontosításra várnak és a tagországok csak később ültetik át a nemzeti jogba az irányelveket, de az biztos, hogy az EU-n belül tevékenykedő cégeknek komoly munkát kell fektetniük abba, hogy eleget tegyenek a jogszabályoknak. Ha észszerűen implementálják az előírásokat a helyi jogrendbe, az jelentős előrelépést hozhat a hazai vállalatok kibervédelmi fejlettségében, ám ehhez kulcsfontosságú, hogy már most elkezdjék a felkészülést. A BlueVoyant szakértői áttekintették, hogy várakozásaik szerint mit jelentenek majd a gyakorlatban a jogszabályok.

2023. május 31. 17:00

A QNAP elvitte legújabb termékeit az idei COMPUTEX kiállításra

A QNAP Systems, Inc. (QNAP), a számítási-, hálózatépítési- és tárolási megoldások vezető innovátora is részt vesz a COMPUTEX TAIPEI 2023 kiállításon (Nangang Exhibition Center, 1. csarnok, standazonosító: J0409a).

2023. május 30. 16:55

Éles részletek és tiszta, gyors tempójú mozgás az AGON by AOC új gaming monitorával

Az AGON by AOC – a világ vezető gamer monitor* és IT-kiegészítő márkája büszkén mutatja be a kompakt Q24G2A/BK modellt az AOC GAMING termékpalettájáról. Ez a gaming monitor egy 23,8″-es (60,4 cm) IPS panellel rendelkezik, amely figyelemre méltó QHD felbontást (2560x1440) biztosít 165 Hz frissítési rátával és 1 ms MPRT válaszidővel. Az 1000:1 kontrasztarányt és 108,7% -os sRGB színskála-lefedettséget kínáló AOC GAMING Q24G2A/BK lenyűgöző látványt és reszponzív teljesítményt nyújt helytakarékos formában.

2023. május 28. 13:32

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39