Orvosi diagnózis androidos telefonon

forrás Prim Online, 2011. április 20. 09:10

A sikeres iPhone alkalmazás megjelenése után egy hónappal, már az androidos felhasználók számára is ingyenesen elérhető a WebLib egészségügyi keresője, a HealthMash.

A magyar keresőspecialisták által üzemeltetett webes egészségügyi kereső egyre több platformon válik elérhetővé. A nemrégiben megjelent iPhone verzió után, most az Androidos felhasználók is letölthetik az alkalmazást.

Az új fejlesztések eredményeként ma már a világ bármely tájáról egy okostelefon és néhány gombnyomás segítségével megbízható orvosi információkhoz juthatunk a HealthMash segítségével. A tengerentúlon is széles körben ismert egészségügyi kereső egyesítette a professzionális Web 2.0 keresési technológiákat egy egyszerű, ugyanakkor informatív felhasználói felületen.

A folyamatosan frissülő, több millió egészségügyi kifejezést, diagnózist, gyógymódot, kezelési módszert, kísérleti fázisban lévő terápiákat tartalmazó tudásbázis mind a szakemberek, mind a laikusok számára gyors és hatékony segítséget jelent a különböző betegségekkel kapcsolatos kérdések megválaszolásában.

Jóföldi Endre – a WebLib ügyvezetője szerint – alkalmazásuk új lehetőséget teremt az okostelefonok felhasználási lehetőségeinek kiterjesztésben. A program igen egyszerűen használható, gyakorlatilag olyanok számára is egyértelmű válaszokat ad orvosi kérdésekben, akik eddig idegenkedtek a számítógépes tudásbázisok használatától.

Az ingyenesen letölthető alkalmazás azonnali hozzáférést biztosít azokhoz a megbízható egészségügyi forrásokhoz, amelyeket a HealthMash folyamatosan frissített tudásbázisa tárol. Az immár okosmobilokon is általánosan használható egészségügyi kereső gyors, és közérthető válaszokat ad a legtöbb egészségügyi kérdésben úgy, hogy közben a felhasználót nem köti munkahelyéhez, íróasztalához, számítógépéhez. A mobil HealthMash a keresés teljes szabadságát teremti meg az orvosoknak, kutatóknak, betegeknek egyaránt.

ovábbi információ és letöltés:
http://healthmash.com/android_health_search_engine.html
 

Telekom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Korlátlan belföldi mobilinternetet kínál az új Mobilnet XXL díjcsomag

A megnövekedett adatigényekre reagálva megújítja hordozható eszközökhöz is használt, csak mobilinternetet biztosító SIM-kártyákhoz tartozó lakossági hordozható mobilinternet portfolióját a Vodafone Magyarország. A szolgáltató új díjcsomagja, a korlátlan belföldi adatkeretet kínáló Mobilnet XXL a Mobilnet Start+, a Mobilnet Medium+ és Mobilnet 150 GB csomagokat váltja. 

2023. június 4. 12:20

Vadonatúj, trendi színekben érkezik a megújult Nokia 2660 Flip

Húzd jobbra a valóságot a vadonatúj, Pop Pink és Lush Green színekben is elérhető Nokia 2660 Flippel. A már jól ismert, élénk színekben újragondolt készüléket a Z és Y generáció hirtelen megugró érdeklődése hívta életre, akik a saját mentális egészségük érdekében egyre többen választják a Flipet, hogy korlátozzák az okostelefonjuk képernyője előtt töltött idejüket.*

2023. június 2. 09:54

Mobiltelefonokon érkezik a bankolás jövője

A következő évtizedben az Y és a Z generáció válnak a bankok legfontosabb célcsoportjaivái, mivel várhatóan közel 70 billió dollárnyi vagyon száll rájuk szüleiktől. Mit jelent ez a bankszektor számára? Először is azt, hogy gyorsan kell digitalizálódnia. Az újabb generációk szülöttei számára a mobiltelefonok kiemelt fontossággal bírnak: gyors, kényelmes és könnyen navigálható hozzáférést szeretnének a szolgáltatásokhoz. Mivel az Y és a Z generáció közel fele online szeretne hozzájutni a szükséges információkhoz, a banki szolgáltatások iránti elvárásaik eltérnek a szüleikétől.

2023. május 31. 12:45

Mozgalom világít rá az élet láthatatlan szépségeire

A modern, pörgős, digitális világban könnyű szem elől téveszteni a kisebb, látszólag jelentéktelen pillanatokat, amik igazán varázslatossá teszik az életet. Ezek a momentumok csak úgy elsuhanhatnak mellettünk, ahogy feladatról feladatra zakatolunk hétköznapjainkban, már-már odatapadva a képernyőkhöz. Pedig ezekben a mulandó pillanatokban lelhető meg az élet esszenciája – azokban az apróságokban, amelyek szünetre és reflekcióra késztetnek, és amiknek köszönhetően igazán értékelhetjük a körülöttünk lévő világot. A HONOR Magic5 Pro azzal a céllal készült, hogy segítse az embereket az ilyen értékes, gyakran megfoghatatlan mozzanatok megörökítésében. Így ragadható meg a láthatatlan szépség.

2023. május 30. 14:00

Így kíméli szemünket a HONOR Magic5 Pro

Napjainkban a technológia kikerülhetetlen eleme a hétköznapoknak, így létfontosságú, hogy azzal is foglalkozzunk, hogy a digitalis eszközök milyen hatással vannak szemeinkre. A HONOR Magic5 Pro, a vállalat legújabb csúcskategóriás készüléke számos szemkímélő funkcióval óvja a felhasználók látását. 

2023. május 28. 11:50

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39