Az IE10-zel akár nosztalgiázni is lehet majd

forrás Prim Online, 2011. április 23. 09:21

A Microsoft műhelyében még javában fejlesztett Internet Explorer 10 egyik különleges tulajdonsága az lesz, hogy ha akarjuk, megnézhetjük vele, hogy miképp nézne (vagy nézett volna) ki az oldal, ha IE5, IE7, IE8 vagy IE9 böngészőt használnánk. Ez nem csak a régi oldalak kompatibilitásának megőrzését szolgálja, hanem a fejlesztőknek is segít abban, hogy a felhasználóknál lévő különféle rendszerek mindegyikére optimalizálni tudják a frissen készített weboldalakat.

Az első előzetes IE10-es verzió  (Platform Preview 1) már tesztelhető, s benne kipróbálható ez a múltba történő átkapcsolási lehetőség is. Ehhez a menüben a "Debug" pontot kell kiválasztani, majd ott a Document Mode egyikét. Gyorsabban az Alt billentyű, és a választott IE verzió számának együttes begépelésével válthatunk át az IE valamelyik korábbi állapotára, míg az Alt és a 0 visszavált az IE10-re.

 
Az IE10 PP1 kiadásával egyidejűleg a Microsoft ugyancsak hozzáférhetővé tette az Internet Explorer Platform Preview Guide útmutatót a fejlesztők számára, így ők már most ismerkedhetnek a következő böngésző új funkcióival, szolgáltatásaival.
 

hirek.com ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Több év kihagyás után sem lehetetlen visszatérni a munkaerőpiacra

Több éves kihagyás után gyakran egy konferenciahívás elindítása sem magától értetődő a munka világába visszatérők számára, megkopik a szakmai és nyelvtudás. Ebben segít a Morgan Stanley Return to Work – Lendülj újra munkába! programja, amelyet hetedik éve hirdet meg Budapesten a globális pénzintézet. A 16 hetes képzés azoknak segít, akik legalább egy év kihagyás után szeretnének visszatérni a munkaerőpiacra. A programra 2022. október 30-ig lehet jelentkezni.

2022. október 2. 11:51

A Dell Technologies és a VMware korszakalkotó megoldásokat vezet be

A Dell Technologies a VMware-rel közösen kifejlesztett új megoldásokat mutatott be, amelyek nagyobb fokú automatizálást és hatékonyságot biztosítanak a többfelhős és edge stratégiákat alkalmazó cégeknek. 

2022. október 2. 10:05

Érkezhet a Google MultiSearch magyar nyelven is?

A napoban zajlott a Google Search On konferenciája, ahol a legnagyobb Google keresést érintő újdonságokat szokta bejelenteni a cégóriás. 

2022. október 1. 16:07

Kiberbűnözési toplista és útmutató rosszindulatú hackerek ellen

Az elmúlt napok hacker támadásai is bizonyították, hogy a kiberbűnözők a számítógépet fegyverként használják, amivel komoly károkat képesek okozni. A kiberbiztonsági szolgáltatásokat nyújtó, iparágvezető BlueVoyant szerint az internetes bűnözés öt legelterjedtebb típusa 2022-ben az adathalászat, a weboldal-hamisítás, a zsarolóvírusos támadás, a rosszindulatú szoftverek bevetése és az IoT hacking, vagyis a dolgok internetének feltörése. A vállalat nevében Csendes Balázs, a BlueVoyant kelet-közép-európai, valamint a közel-keleti térségekért felelős értékesítési igazgatója ad tanácsokat a hatékony védekezéshez.

2022. október 1. 14:35

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Jól szerepeltek a magyar diákok a juniorok informatikai diákolimpiáján

2022. szeptember 26. 18:20

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2022. szeptember 21. 13:46

Hatalmas siker a tudományos Európa Bajnokságon

2022. szeptember 19. 18:00

’Az Év Honlapja’ pályázat 21. alkalommal keresi a legjobb honlapokat, applikációkat és digitális megoldásokat

2022. szeptember 7. 11:38