TomTom App for iPhone 1.7 trafipax szolgáltatással

forrás Prim Online, 2011. április 27. 12:13

Az új 1.7-es verzió tartalmazza a TomTom valós idejű „Sebességmérő kamerák” szolgáltatását, amely folyamatosan frissített információt ad a telepített sebességmérő kamerák helyéről, valamint a mobil sebességmérő kamerák helyzetéről is figyelmezteti a felhasználókat.

A TomTom App for iPhone 1.7 előre telepített fix kamera-adatbázissal érhető el. A TomTom valós idejű „Sebességmérő kamerák” szolgáltatás ezt a szolgáltatást egészíti ki és emeli egy újabb szintre, hiszen folyamatosan frissíti a már meglévő adatbázist és kiegészíti azt a mobil sebességmérő kamerákról kapott pontos információkkal is. A szolgáltatás segít megelőzni a gyorshajtási bírságok okozta kellemetlenségeket és az azzal kapcsolatos fölösleges pénzkiadásokat, így a felhasználók sokkal biztonságosabban és nyugodtabban vezethetnek. A TomTom „Sebességmérő kamerák” szolgáltatása alkalmazáson belüli vásárlással (in-App purchase) vehető igénybe.

A TomTom App for iPhone v1.7 továbbá tartalmazza:
·    A legújabb térképeket: Tekintettel arra, hogy az utak évente átlagosan 15%-os változáson mennek keresztül, az új TomTom App for iPhone a legfrissebb v865-ös térképpel érhető el.
·    Map Share: Igény szerint bárhol és bármikor ingyenesen töltheti le a TomTom felhasználók által nap mint nap a rendszerbe felvitt térképjavítások ezreit, illetve megoszthatja saját javításait is.

Az alkalmazás letölthető: http://tiny.cc/7s8bs
 

Kulcsszavak: autószolg iPhone GPS TomTom

IT ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Lenovo Yoga laptopjainak legújabb generációja az inspirációtól az önkifejezésig segíti a kreatív alkotókat

A hibrid világban való alkotás, fogyasztás és együttműködés most egyszerűbbé vált a Lenovo legújabb generációs Windows 11 Yoga laptopjaival, amelyek lenyűgöző teljesítményt, hihetetlen sokoldalúságot és egyszerű mobilitást biztosítanak elegáns és hordozható kivitelben.

2023. március 29. 21:30

A felhő gyors és kényelmes, de hogyan lesz biztonságos?

A felhőalapú IT rendszerekkel a vállalatok gyors, megbízható és könnyen elérhető technológiai szolgáltatásokhoz jutnak, amelyek maximálisan képesek támogatni az üzleti igényeket és a működést.  A felhőtechnológia alkalmazása ugyanakkor biztonsági kihívást is jelent a hozzáférések kezelése szempontjából, hiszen a vállalati IT infrastruktúra határai kibővülnek, így a védendő adatok köre is. Ezért elengedhetetlenül fontos egy felhőstratégia megalkotása és alkalmazása a vállalatok számára.

2023. március 29. 20:08

A Fujitsu európai partnerkapcsolatra lép a Nuixszal

A Fujitsu kibővítette partnerkapcsolatát a nyomozati analitikai és hírszerzési szoftvereket szállító Nuixszal az adatvédelmi, valamint a bűnözés és csalás elleni megoldások piacán. A Fujitsu európai portfóliójába felvett Nuix termékekkel az ügyfelek megbízhatóan értelmezni tudják működési területük bármilyen adatát.

2023. március 29. 14:15

Így válassza ki a megfelelő vezeték nélküli technológiát

A vezeték nélküli technológia ma már az emberek és a vállalkozások mindennapi életének szerves részét képezi. Csakúgy, mint mondjuk az elektromosság esetében, akkor döbbenünk rá a vezeték nélküli technológia fontosságára, amikor probléma adódik a hálózatunkkal. Éppen ezért most minden eddiginél fontosabb, hogy a szervezetek úgy alakítsák vezeték nélküli megoldásaikat, hogy azok megfeleljenek az üzletük sajátos igényeinek és elvárásainak.

2023. március 29. 11:21

A Kingston FURY tovább színesíti a DDR5 termékcsalád megjelenését

A memóriatermékek és technológiai megoldások terén globális piacvezető Kingston Technology Company, Inc. nagy teljesítményű memóriatermékeket gyártó részlege, a Kingston FURY fehér hőelosztóval ellátott modellekkel egészítette ki díjnyertes Kingston FURY DDR5 memóriamodul-családját, még több lehetőséget biztosítva azok számára, akik minden szempontból kiemelkedő rendszert kívánnak építeni.

2023. március 28. 15:04

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08