Djuice: 0 Ft-os percdíj a felsőoktatásban

forrás Prim Online, Mészáros Péter, 2011. április 27. 20:07

A kizárólag 26 év alatti fiatalok igényeire építő djuice egy új, felsőoktatásban tanulók számára elérhető tarifát jelentett be április 27-én, djuice intercampus néven. Az új egyetemi tarifa különlegessége, hogy a szűk baráti kör vagy évfolyam-szemlélet helyett országos közösségben gondolkozik, azaz bármely felsőoktatási intézményben tanuló fiatal 0 Ft-os percdíjért beszélhet egymással az intercampus segítségével. A havidíj teljes egészében lebeszélhető, a tarifán kívüli percdíjak is a zsebpénztárcák barátai.

A djuice hosszú távú törekvése, hogy a felsőoktatási közösségek számára is különleges ajánlatot biztosítson, szemlélete szerint ezzel támogatja a kemény tanulással töltött, gyakran anyagi lemondásokkal járó éveket. Az új djuice intercampus előfizetők a tökéletesített tarifát választhatják, amelyben a mindössze 1000 Ft-os havidíj is 100%-ban lebeszélhető, és a korábbiaknál kedvezőbb percdíjakkal beszélhetnek a fiatalok csoporton kívülre is. Az új egyetemi tarifa bármely djuice Extra szolgáltatással összekapcsolható, így a mobilját netezésre, e-mailezésre, Facebook-olásra, MMS küldésre, esetleg roamingolásra használó fiatal is megtalálja számításait. Az ajánlat része a híváskezdeményezéskor esedékes egyszeri kapcsolási díj, amit a djuice U26 Teória kutatása szerint a korosztály kevéssé érez meg, hiszen a beszélgetések során feltárt álláspontjuk szerint kedvező percdíj esetén inkább sokat beszélnek, mint többször.

A djuice intercampus tarifa mellé myLife tagság is jár a fiataloknak, azaz az életben elért eredményeiket myLife pontokra, kis szerencsével pedig menő ajándékokra válthatják a márka fejlődésösztönző programjában. A djuice ajánlatai már országosan az összes Telenor üzletben elérhetőek, de a mobilmárka április végétől egyetemi roadshow-ra is indul, amelynek célja az új tarifacsomag, a myLife program és a kiegészítő Extra szolgáltatások népszerűsítése.

A djuice intercampus roadshow állomásain bárki találkozhat és kérdezhet a csapattól, akik a közelgő vizsgaidőszakra való tekintettel a helyszínen ingyenes fénymásolási lehetőséggel szoktatják a fiatalokat a 0 Ft-os szolgáltatási díjakhoz. A bevezető promóció részeként az új intercampus előfizetők félárú EFOTT napijegy vásárlási lehetőségre is jogosulttá válnak a kedvezményes jegykontingens erejéig.

A djuice intercampus tarifa részletei a következők:
Havidíj (Hálózaton belül leforgalmazható hívásra, SMS-re, MMS-re): 1 000 Ft
Percdíj intercampus csoporton belül: 0 Ft/perc
Perdíj hálózaton belül (djuice, Telenor): 10 Ft/perc
Hívás hálózaton kívül: 15 Ft/perc
Kapcsolási díj bármely irányba: 10 Ft/hívás
SMS bármely irányba: 20 Ft/db

További információk, bevezető ajánlat: http://djuice.hu/intercampus

Telekom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Korlátlan belföldi mobilinternetet kínál az új Mobilnet XXL díjcsomag

A megnövekedett adatigényekre reagálva megújítja hordozható eszközökhöz is használt, csak mobilinternetet biztosító SIM-kártyákhoz tartozó lakossági hordozható mobilinternet portfolióját a Vodafone Magyarország. A szolgáltató új díjcsomagja, a korlátlan belföldi adatkeretet kínáló Mobilnet XXL a Mobilnet Start+, a Mobilnet Medium+ és Mobilnet 150 GB csomagokat váltja. 

2023. június 4. 12:20

Vadonatúj, trendi színekben érkezik a megújult Nokia 2660 Flip

Húzd jobbra a valóságot a vadonatúj, Pop Pink és Lush Green színekben is elérhető Nokia 2660 Flippel. A már jól ismert, élénk színekben újragondolt készüléket a Z és Y generáció hirtelen megugró érdeklődése hívta életre, akik a saját mentális egészségük érdekében egyre többen választják a Flipet, hogy korlátozzák az okostelefonjuk képernyője előtt töltött idejüket.*

2023. június 2. 09:54

Mobiltelefonokon érkezik a bankolás jövője

A következő évtizedben az Y és a Z generáció válnak a bankok legfontosabb célcsoportjaivái, mivel várhatóan közel 70 billió dollárnyi vagyon száll rájuk szüleiktől. Mit jelent ez a bankszektor számára? Először is azt, hogy gyorsan kell digitalizálódnia. Az újabb generációk szülöttei számára a mobiltelefonok kiemelt fontossággal bírnak: gyors, kényelmes és könnyen navigálható hozzáférést szeretnének a szolgáltatásokhoz. Mivel az Y és a Z generáció közel fele online szeretne hozzájutni a szükséges információkhoz, a banki szolgáltatások iránti elvárásaik eltérnek a szüleikétől.

2023. május 31. 12:45

Mozgalom világít rá az élet láthatatlan szépségeire

A modern, pörgős, digitális világban könnyű szem elől téveszteni a kisebb, látszólag jelentéktelen pillanatokat, amik igazán varázslatossá teszik az életet. Ezek a momentumok csak úgy elsuhanhatnak mellettünk, ahogy feladatról feladatra zakatolunk hétköznapjainkban, már-már odatapadva a képernyőkhöz. Pedig ezekben a mulandó pillanatokban lelhető meg az élet esszenciája – azokban az apróságokban, amelyek szünetre és reflekcióra késztetnek, és amiknek köszönhetően igazán értékelhetjük a körülöttünk lévő világot. A HONOR Magic5 Pro azzal a céllal készült, hogy segítse az embereket az ilyen értékes, gyakran megfoghatatlan mozzanatok megörökítésében. Így ragadható meg a láthatatlan szépség.

2023. május 30. 14:00

Így kíméli szemünket a HONOR Magic5 Pro

Napjainkban a technológia kikerülhetetlen eleme a hétköznapoknak, így létfontosságú, hogy azzal is foglalkozzunk, hogy a digitalis eszközök milyen hatással vannak szemeinkre. A HONOR Magic5 Pro, a vállalat legújabb csúcskategóriás készüléke számos szemkímélő funkcióval óvja a felhasználók látását. 

2023. május 28. 11:50

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39