A Yahoo Mail postafiókjai nem elérhetők

Vértes Judit, 2011. április 28. 23:36

A világszerte több mint 250 millió postafiókot üzemeltető Yahoo Mail jelentős számú felhasználója nem tudta ma használni a levelező rendszert. A vállalat nem tudja, hány felhasználót érint a kimaradás, és meddig tart a probléma elhárítása. 

Nem telt el két hónap a Gmail felhasználóit érintő hosszabb üzemszünet óta, máris egy újabb webmail-rendszernél van jelentős zavar, ezúttal a Yahoo ingatja meg a felhasználók "felhő-szolgáltatásba" vetett bizalmát.

„A Yahoo mail több felhasználó számára nem elérhető jelenleg. Dolgozunk a hiba elhárításán, és hamarosan visszaállítjuk a rendszert. Az okozott kellemetlenségért elnézést kérünk a felhasználóktól.” – közölte a Yahoo nyilatkozatában.

A levél nélkül maradt felhasználók közül többen a Twitteren keresztül fejezték ki elégedetlenségüket.

Kulcsszavak: e-mail mail Yahoo

hirek.com ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Így dolgozunk majd a jövőben?

Az irodai munkáról sokaknak az akár több órányi ingázás, a véget nem érő személyes megbeszélések, hosszas telefonos egyeztetések, véget nem érő email-folyamok és dokumentumok olvasása jut eszébe. Persze, mint oly’ sok mindenben, az elmúlt hónapok során ebben is sok változást tapasztalhattunk. A Ericsson legújabb kutatása azt mutatja be, hogy a szellemi munkát végzők hogyan látják saját munkájukat, és milyen elvárásaik vannak jövőbeni munkahelyükkel szemben. Felsejlik a dematerializált iroda képe.

2020. október 31. 16:55

Xiaomi: Dobogós helyen a mobilpiacon

A Xiaomi– működése tizedik évében – a világ harmadik legnagyobb okostelefon-gyártójává vált, derült ki három globális piackutató cég, az IDC, a Canalys és a Counterpoint Research harmadik negyedéves jelentéséből.

2020. október 31. 14:10

Halloweenkor takarítsuk ki a zombikat a hálózatból

A G DATA szerint a nem frissített rendszerek komoly biztonsági kockázatot jelentenek. A vállalatoknál működő Windows XP rendszerek olyanok, mint a zombik. Nehéz megszabadulni tőlük, de a halloween erre remek alkalom.

2020. október 31. 10:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Van még idő jelentkezni az „Az Év Honlapja” pályázatra!

2020. október 15. 12:15

EasyBID – Header Bidding megoldás az Adverticumtól

2020. október 8. 15:45

A Bosch új koronavírus tesztje 39 perc alatt ad megbízható eredményt

2020. szeptember 30. 14:58

A vírusveszély miatt idén online rendezik meg a cégvezetők csúcskonferenciáját

2020. szeptember 21. 10:11
online sportfogadás