Epson Stylus Photo R2000: A3+ méret, nagy kapacitású tintapatronnal

forrás Prim Online, 2011. május 2. 14:34

Az Epson új Stylus Photo R2000-es készülékét 17ml-es, nagy kapacitású tintapatron készlettel látta el. Az új A3+ méretű, 8 színkomponensű fotónyomtató, az Epson UltraChrome Hi-Gloss2 tintának köszönhetően magas minőségű fényképek nyomtatását teszi lehetővé. Az 50%-kal megnövelt tintapatron-kapacitásának köszönhetően az R2000 a korábbi modellekhez képest még gazdaságosabbá teszi a nyomtatást.

A megnövelt teljesítményen túl – a kategóriájában elsőként - az Epson vezeték nélküli, USB és hálózati kapcsolattal is ellátta az új készüléket, így az R2000 bármilyen otthoni vagy munkahelyi környezetben minden eddiginél egyszerűbben használható. Az Epson iPrint alkalmazás használatával a felhasználók akár távoli irányítással, iPhone vagy iPad készülékeikről is küldhetnek különböző nyomtatási feladatokat a készülékre. Az R2000 továbbá azonnali nyomtatást tesz lehetővé a PictBridge kapcsolatot támogató fényképezőgépekről is.

Az Epson UltraChrome HiGloss2 tintával a felhasználók egyszerűen nyomtathatnak rendkívül magas fényű fotókat és élvezhetik a pigment tinta nyújtotta előnyöket, ami számos nyomathordozón hosszantartó és megbízható nyomatokat garantál. Az R2000 támogatja a fényes és a matt papírtípusok és művészpapírok vágottlap- és tekercspapír formátumát is, és akár közvetlenül CD és DVD vagy vastagabb poszterkartonok nyomtatására is képes. 

Az Epson Stylus Photo R2000 ajánlott fogyasztói ára 139,000 Ft.
 

IT ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Fujitsu európai partnerkapcsolatra lép a Nuixszal

A Fujitsu kibővítette partnerkapcsolatát a nyomozati analitikai és hírszerzési szoftvereket szállító Nuixszal az adatvédelmi, valamint a bűnözés és csalás elleni megoldások piacán. A Fujitsu európai portfóliójába felvett Nuix termékekkel az ügyfelek megbízhatóan értelmezni tudják működési területük bármilyen adatát.

2023. március 29. 14:15

Így válassza ki a megfelelő vezeték nélküli technológiát

A vezeték nélküli technológia ma már az emberek és a vállalkozások mindennapi életének szerves részét képezi. Csakúgy, mint mondjuk az elektromosság esetében, akkor döbbenünk rá a vezeték nélküli technológia fontosságára, amikor probléma adódik a hálózatunkkal. Éppen ezért most minden eddiginél fontosabb, hogy a szervezetek úgy alakítsák vezeték nélküli megoldásaikat, hogy azok megfeleljenek az üzletük sajátos igényeinek és elvárásainak.

2023. március 29. 11:21

A Kingston FURY tovább színesíti a DDR5 termékcsalád megjelenését

A memóriatermékek és technológiai megoldások terén globális piacvezető Kingston Technology Company, Inc. nagy teljesítményű memóriatermékeket gyártó részlege, a Kingston FURY fehér hőelosztóval ellátott modellekkel egészítette ki díjnyertes Kingston FURY DDR5 memóriamodul-családját, még több lehetőséget biztosítva azok számára, akik minden szempontból kiemelkedő rendszert kívánnak építeni.

2023. március 28. 15:04

Új Dell eszközök hibrid munkavégzéshez

A Dell Technologies bemutatta legújabb üzleti portfólióját, amely a hibrid munkavégzéshez nyújt a végfelhasználóknak megoldásokat. 

2023. március 28. 11:21

Kkv-kra szabott vállalatirányítási rendszert mutatott be az SAP

A GROW with SAP célzottan kis- és középvállalkozások számára kínál felhőalapú vállalatirányítási rendszert, amely gyorsaságot, kiszámíthatóságot és folyamatos innovációt tesz lehetővé. A gyorsan üzembe helyezhető GROW with SAP ügyfeleit ugyanazok a jó gyakorlatok segítik, amelyek a világ iparági vezetőit is támogatják döntéseikben.

2023. március 27. 20:06

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08